ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

HIGHLAND

Highland Whisky – Un tip de whisky special, provenit din Highland, Scoția!

Highland Single Malt este un tip de single malt whisky care provine din regiunea Highland din Scoția. Acest sortiment este produs în mai multe locuri din această regiune vastă, inclusiv în insulele aflate în apropiere. În partea de nord se creează, de regulă, single malt-uri bogate în arome, în vreme ce, în partea sudică, whisky-ul este mai ușor, mai fructat și mai sec. În zona estică, whisky-urile sunt mai corpolente și au o aromă mai puternică, iar, în vest, pot fi remarcate sortimente mai dure, care prezintă note unice (de fum, de exemplu). Prin urmare, sunt multe opțiuni pe care le poți cerceta atunci când vine vorba despre whisky-urile specifice acestei zone. Ține cont de vechime (între 10 și 18 ani), de concentrația de alcool (poate fi cuprinsă între 40 și 46%), dar și de alte caracteristici esențiale, pe care nu trebuie să le ignori (precum litrajul, brandul și prețul).


Alege un Highland Whisky de calitate – Branduri renumite și produse premium!

Dacă vrei să achiziționezi un Highland Single Malt whisky, analizează variantele disponibile pe site-ul nostru. Aici vei găsi nu doar numeroase tipuri de scotch de calitate, ci și alte categorii de whisky (precum blended whisky), pe care merită să le încerci. Așadar, orientează-te către producători cu experiență, care pun preț pe respectarea unor standarde cât mai înalte de calitate! În mod cert vei descoperi produse premium, care se remarcă printr-un gust deosebit și o aromă inconfundabilă!

HIGHLAND - Alege din 23 produse

Brand: Aberlour
Aberlour este o distilerie renumita pentru rabdarea sa si pentru capacitatea de a-si hrani spiritul printr-un amestec de butoaie preponderent de Sherry si cateva de stejar american pentru a crea acel profil de aroma Aberlour distinct care ii face pe toti sa saliveze la simpla mentionare a numelui lo..
299,88 lei
Fără TVA:252,00 lei
Brand: Ardmore
In imediata apropriere a satului Kennethmont, in punctul cel mai inalt a liniei de cale ferata de Nord, la 200 de metri deasupra nivelului marii se afla Distileria Ardmore. Aproprierea de linia ferata a permis fondatorului Adam Teacher sa transporte materiale de la Glasgow in acest colt indepartat a..
185,39 lei
Fără TVA:155,79 lei
Brand: Clynelish
Distileria originala Clynelish a fost construita in 1819, adiacenta actualei distilerii Clynelsih, care a fost construita in 1967. Cand Clynelish a inceput sa distileze, in anii 1820-1822 au produs aprox 55 000 de litri de whisky de-a lungul celor 2 ani. Cu toate acestea tot mai mult din whisky-ul C..
265,18 lei
Fără TVA:222,84 lei
Brand: Dalwhinnie
John Grant, George Sellar si Alexander Mackenzie detineau in anul 1897 o distilierie de whisky. Au strans aproximativ 10000 de lire steline, pentru a construi distileria Strathspey de la Dalwhinnie intre Great North Road si calea ferata Highland. Locul pentru distilerie a fost ales pentru accesul sa..
285,59 lei
Fără TVA:239,99 lei
Brand: Dalwhinnie
Distileria Dalwhinnie este situata la o inaltime foarte mare deasupra nivelului marii. Este una dintre cele mai inalte distilerii din Scotia, ceea ce ii confera o anumita calitate marina. Situata la inaltime in muntii Grampian din regiunea Highland, Dalwhinnie este, de asemenea, foarte aproape de ce..
336,59 lei
Fără TVA:282,85 lei
Brand: Dalwhinnie
In anul 1897, John Grant, George Sellar si Alexander Mackenzie care deja detine o distilierie de whisky, au strans aproximativ 10000 de lire steline, pentru a construi distileria Strathspey de la Dalwhinnie intre Great North Road si calea ferata Highland. Locul pentru distilerie a fost ales pen..
191,12 lei
Fără TVA:160,61 lei
Brand: Fettercairn
Fondatorul Fettercairn, Sir Alexander Ramsay, a fost unul dintre proprietarii scotieni care a facut campanii pentru a licentia distilarea whisky-ului scotian. In anul 1824, acesta a fost printre primii care au cerut o licenta, iar distileria Fittercairn a fost deschisa. Dar in ciuda campaniilor facu..
269,99 lei
Fără TVA:226,88 lei
Brand: Glenfarclas
Distileria Glenfarclas este o distilerie din zona Speyside din Ballindalloch, Scotia. Numele de Glenfarclas vine tradus ca "vale a ierbii verzi".Distileria este intretinuta  si administrata de a a 6-a generatie a celor din familia Grant cu o traditie de peste 150 de ani in acest domeniu. Exista..
185,39 lei
Fără TVA:155,79 lei
Brand: Glengoyne
In anul 1820, fondatorul distileriei Glengoyne, George Connell a inceput sa distileze whisky in secret la Ferma Burnfoot, unde se afla si astazi distileria Glengoyne. Cascada de apa ascunsa si stralucirea fermei in miniatura il face pe George sa treaca neobservat de accizatori, continuand sa distile..
926,98 lei
Fără TVA:778,98 lei
Brand: Glenmorangie
CARACTERISTICIGlenmorangie A Tale of the Forest reprezintă un capitol nou în povestea distileriei Glenmorangie, fiind primul lor whisky realizat din orz uscat cu plante botanice din pădure. Această creație remarcabilă este inspirată de frumusețea naturală în continuă schimbare, pe care Dr. Bill Lums..
399,99 lei
Fără TVA:336,13 lei
Brand: Glenmorangie
CARACTERISTICIÎn universul fascinant al whisky-ului, Glenmorangie The Elementa se distinge ca o comoară rarefiată. Acest Highland Single Malt Scotch Whisky reprezintă arta finisării lemnului, o măiestrie atent șlefuită de distileria Glenmorangie. Cu o maturare inițială în butoaie de stejar american ..
370,79 lei
Fără TVA:311,59 lei
Brand: Glenmorangie
CARACTERISTICIGlenmorangie Nectar d'Or Whisky 12 ani este mai mult decât o băutură, este o călătorie senzorială într-o patiserie franceză. Imaginează-ți că pășești pentru prima dată într-un magazin de patiserie, unde aerul este îmbibat cu arome dulci, echilibrate de note ușoare de condimente. Ac..
249,99 lei
Fără TVA:210,08 lei
Brand: Glenmorangie
CARACTERISTICICu o istorie ce începe cu mai bine de 175 de ani în urmă, Glenmorangie 10 Ani a devenit celebru pentru tonurile sale blânde și delicatețea gustului. Această băutură reprezintă esența a tot ce facem la Glenmorangie. Precum casa noastră, o purtăm cu noi oriunde mergem. Și de fiecare dată..
159,99 lei
Fără TVA:134,45 lei
Brand: Glenmorangie
CARACTERISTICIÎn lumea whisky-ului, Glenmorangie Quinta Ruban 14 Years Old este un adevărat produs al aventurii și creativității, născut sub supravegherea lui Dr. Bill, Directorul Nostru de Creație a Whisky-ului. Inspirat de spiritul său aventurier, Dr. Bill a dorit să creeze un whisky la fel de imp..
259,98 lei
Fără TVA:218,47 lei
Brand: Oban
Distileria Oban a fost infiintata in anul 1794 de frații John si Hugh Stevenson, care initial au produs aici bere. Oban este cea mai mica distilerie din Scotia si este situate in vestul Scotiei, in portul cu acelasi nume. Deținuta in prezent de Diageo, distileria produce un whisky descris ca fiind “..
473,79 lei
Fără TVA:398,14 lei
Brand: Old Pulteney
CARACTERISTICIWhisky-ul Old Pulteney 10 ani este o bautura alcoolica deosebita, care a petrecut un deceniu maturandu-se cu grija in butoaie pentru a oferi o experienta unica si incantatoare pentru toti iubitorii de single malt. Cu radacini adanc ancorate in traditia distilarii de calitate, acest whi..
203,99 lei
Fără TVA:171,42 lei
Brand: Old Pulteney
CARACTERISTICIOld Pulteney 12 ani este o veritabilă capodoperă a familiei Old Pulteney. Acest single malt whisky a fost creat pentru a încânta și a sublinia esența și rafinamentul tradiției scoțiene. Descoperă aici caracteristicile distinctive care fac din acest whisky o alegere excepțională.Maturat..
234,59 lei
Fără TVA:197,13 lei
Brand: Old Pulteney
CARACTERISTICIOricine cunoaște lumea whisky-ului știe că vechimea este unul dintre factorii care conferă unui single malt caracterul și profunzimea sa distinctivă. Whisky-ul Old Pulteney 16 ani este un exemplu elocvent al opulenței maltei unice și a maturizării îndelungate. Această băutură alcătuieș..
432,59 lei
Fără TVA:363,52 lei
Brand: Glenmorangie
Ardbeg The Ultimate Whisky 10 ani 0.7L - 1 sticlaGlenmorangie The Original Whisky 10 ani 0.7L - 1 sticla ..
428,37 lei
Fără TVA:359,98 lei

HIGHLAND - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 20 din 23 (2 pagini)