Meniu Produse
Cosul tau de produse
Discount 10% la toate spumantele! Alege!

Blog | BauturiAlcoolice.ro RSS Feed

20 ian. Whiskey japonez - tot ce trebuie să știi despre această băutură + produse pe care trebuie să le încerci
Sebastian 0 29
În cazul în care nu ai auzit până acum de whisky-ul japonez, nu trebuie să te îngrijorezi, pentru că este o băutură foarte rară, care nu se servește în orice context. Cu toate acestea, are o istorie îndepărtată, pe care merită să o cunoști, mai ales dacă ești pasionat de băuturi unice sau ești un colecționar înrăit. Whiskey japonez - informații și ..
16 ian. Aciditatea vinului - ce înseamnă, cum se determină și cum poate fi corectată?
Raya 0 19
Vinul este una dintre cele mai populare băuturi alcoolice din întreaga lume, adorat de o plajă mare de persoane. Totuși, cu siguranță ai auzit expresii de genul „este mult prea tare acest vin” sau „nu îmi place, pentru că este acru!”. Ei bine, aici intervin preferințele fiecăruia, dar și aciditatea, care determină nu doar gustul, ci și culoarea bău..
14 ian. Cunoașteți-vă vinul: Ghidul începătorului pentru cele mai comune tipuri de vinuri
Andreea 0 18
Una dintre cele mai vechi și iubite băuturi este vinul. Dacă la apariția sa, exista unul singur, și anume celor roșu, care era de fapt rose, acum pe piață sunt disponibile mai multe soiuri ale acestuia astfel că indiferent că ești un fin cunoscător sau o persoană căreia îi place doar să îl savureze, te poți bucura de mai multe tipuri ale sale.Princ..
10 ian. Caipirinha – Rețete, istorie și informații utile
Alexandra 0 18
Caipirinha este unul dintre cele mai iubite cocktailuri, fiind prezent în majoritatea meniurilor de băuturi din lumea întreagă. Acesta își are originile în Brazilia și nu este dificil de realizat, chiar și pe cont propriu. Dacă te pasionează acest subiect, cu siguranță vrei să afli mai multe despre istoria acestei băuturi și despre modul în care ea..
12 dec. Cuba libre – ce este, ce ingrediente conține și cum se prepară una dintre cele mai populare băuturi alcoolice din lume
Bauturi Alcoolice 1 8920
Băutura Cuba libre, un cocktail foarte apreciat în întreaga lume, are doar câteva ingrediente principale: Cola și rom. În plus, oamenii mai adaugă, în funcție de preferințe, felii de limetă și poate suc de lămâie. Însă, nu este obligatoriu. Oricum, având în vedere faptul că această băutură poate fi preparată cu mai multe tipuri de rom, este necesar..
09 dec. Aperol Spritz - cum poți prepara acest cocktail răcoritor la tine acasă. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și cum îl poți servi
Bauturi Alcoolice 2 5946
Indiferent de sezonul în care ne aflăm, avem întotdeauna nevoie de o băutură rece pentru a ne relaxa, fie după o zi lungă la locul de muncă, fie alături de gașca de prieteni. Așadar, una dintre cele mai bune opțiuni ușor de savurat, dar și extrem de delicioase, este Aperolul Spritz, care va fi apreciat de toată lumea. Gustul dulce- amărui te face s..
26 oct. Cadou pentru tata – idei de băuturi speciale, alese în funcție de vârstă și ocazie + alte produse deosebite
Bauturi Alcoolice 2 1424
Majoritatea oamenilor, după împlinirea vârstei de 50 de ani, ating un anumit nivel de maturitate, datorită experiențelor prin care au trecut de-a lungul timpului. Astfel, un cadou pentru un bărbat ajuns în această etapă a vieții ar trebui să reflecte măcar câteva dintre calitățile lui, cum ar fi sobrietatea și înțelepciunea. De aceea, copiii trebui..
23 oct. Tipuri de pahare: clasificarea paharelor și utilizarea corectă în funcție de băutură
Bauturi Alcoolice 2 3135
Tipuri de pahare: clasificarea paharelor și utilizarea corectă în funcție de băutură Pentru o experiență cât mai plăcută, băuturile se consumă în diverse tipuri de pahare cu caracteristici specifice. De la vin și șampanie până la diverse cocktailuri savuroase, fiecare pahar destinat acestora este conceput pentru a accentua aromele deosebite. Savoar..
09 aug. Băuturi alcoolice cu conținut scăzut de calorii
Raya 2 624
Dacă pierderea în greutate este este importantă pentru tine, indiferent de motiv, este minunat! S-ar putea să reevaluezi alimentele pe care le introduci în corpul tău, ceea ce poate fi dificil. Este important să înțelegem că exista alternative mai slab calorice care nu vor afecta procesul de slăbire.,,Oamenii comandă cocktailuri aparent amuzante ca..
19 iul. Povestea Fentimans-ului
Raya 6 171
Istoria brand-ului Fentimans Vreți să știți cum a început totul? Păi, totul a început cu un împrumut. Mai exact în 1905. Thomas Fentimas a fost abordat de un coleg pentru un împrumut. S-a ajuns la o înțelegere, iar drept garanție, a fost oferită o rețetă de bere de ghimbir preparată botanic. Astfel, Thomas a devenit proprietarul rețetei unice. Thom..
19 iul. Cocktailuri pe bază de VODKA
Raya 4 1741
Despre vodkaVodca este o băutură alcoolică distilată limpede. Diferite varietăți își au originea în Polonia, Rusia și Suedia Vodca este compusă în principal din apă și etanol, dar uneori cu urme de impurități și arome. În mod tradițional, se obține prin distilarea lichidului din boabe de cereale fermentate sau cartofi.Există multe moduri diferite d..
12 mai Cum identificăm vinurile cu aciditate scăzută?
Bauturi Alcoolice 1 185
O întrebare frecvent întâlnită, dar la care nu știm exact unde pe eticheta sticlei de vin să identificăm răspunsul. Aciditatea unui vin nu constă într-un singur acid, ci este compusă din acid malic, acid tartric, acid lactic, acid succinic și acid acetic. Proporția acestor acizi se schimbă constant în timpul sezonului de creștere. Dezvoltarea și de..
Afişare 1 - 12 din 80 (7 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate