Chandon Garden Spritz 

Spritz natural creat dintr-un vin spumant excepțional.


Ready to share - Chandon Garden Spritz este amestecul unui vin spumant excepțional și un bitter creat după o rețetă unică, realizat cu portocale proaspete Valencia macerate împreună cu coji de portocale uscate, ierburi și condimente atent selectate din cele mai bune zone ale lumii.

Aducem natura în lumea spritzului: bucurați-vă de Spritz-ul nostru 100% natural. Pentru realizarea acestui produs nu se folosesc arome artificiale și nici coloranți artificiali în nici o etapă a producției sale. Rețeta este realizată folosind doar jumătate din zahărul altor mărci de Spritz, făcându-l simplu, natural și delicios.Vinificație

Vin spumant excepțional - Folosim metoda Long Charmat cu fermentare lentă: Se recoltează în ianuarie/februarie și se presează. Prima dată se fermentează în butoaie și apoi se degustă. Se amestecă. A doua fermentare se face în butoaie învechite.

Amestec secret de condimente - Condimentele selectate cu grijă din cele mai bune zone ale lumii. Mai multe condimente și ierburi printre care avem cardamom, piper negru, quassia și mușețel. Condimentele sunt macerate individual în alcool etilic obținut din struguri. 

Portocale pline de aromă - Recoltate în august sub supravegherea vinificatorilor noștri, portocalele Valencia sunt atent selectate după calitatea lor. Sunt curățate și decojite manual. Cojile de portocale sunt uscate. Cojile uscate sunt curățate și apoi macerate separat alături de alcoolul etilic din struguri.

Amestecare  & îmbuteliere - Lichiorul Garden se adaugă peste vinul spumant Argentinian chiar înainte de îmbuteliere pentru a crea Chandon Garden Spritz.


Experiență

Compoziție și struguri: Chardonnay, Pinot Noir, Semillon + Lichior amărui. 


Cu ce mâncăruri se potrivește? Garden Spitz se potrivește perfect cu mâncare asiatică picantă, sushi și sashimi, ceddar vechi, fructe exotice și nuci.


Servire 


Arome 

Miros:                                                        Gust

Fructat *****                                          Asprime *****

Floral ****                                               Aciditate ***

Citric ***                                                  Prospețime ****

Picant ****                                              Final *****

Vegetal ***                                              Dulceață *****


Arome cheie: Caracter picant, arome gustoase și bogate de portocale, o tensiune citrică plăcută pentru a păstra echilibrul cu caracterul dulce. Aroma amăruie devine mai evidentă la sfârșit, pentru a aduce un pic de gust care contrabalansează caracterul dulce și te invită să repeți înghițitura.