Sunt peste 100 de ani de cand, Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic. Atunci a inceput povestea Fentimans, o afacere transmisa din generatie in generatie. Astazi afacerea se afla inca in familia Fentiman si este detinuta de Marele Nepot al lui Thomas Fenti..
Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic in 1905. Prepararea botanica este o tehnica care utilizeaza o combinatie de infuzie, amestecare si fermentare a ingredintelor naturale. Aceste cunostinte au fost transmise din generatie in generatie ceea ce face ca, in..
Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic in 1905. Prepararea botanica este o tehnica care utilizeaza o combinatie de infuzie, amestecare si fermentare a ingredintelor naturale. Aceste cunostinte au fost transmise din generatie in generatie ceea ce face ca, in..
Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic in 1905. Prepararea botanica este o tehnica care utilizeaza o combinatie de infuzie, amestecare si fermentare a ingredintelor naturale. Aceste cunostinte au fost transmise din generatie in generatie ceea ce face ca, in..
Povestea Eden Mill incepe prin misiunea de a readuce la viata arta pierduta a distilarii si Berea in St. Andrews. Eden Mill este prima distilerie din Scotia care produce gin, whisky si bere cu o gama larga de arome botanice provenite din zona locala si nu numai. Cu traditie si cele mai bune discipli..