ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Kosher Szilva Slivovitz Pálinka 0.5L

Kosher Szilva Slivovitz Pálinka 0.5L - 1
Kosher Szilva Slivovitz Pálinka 0.5L
99,99 lei
Fără TVA: 84,03 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23697

CARACTERISTICI Kosher Szilva Slivovitz Pálinka 0.5L

Alcool40%
CategoriePalinca
Litraj0.5L
Tara de origineUngaria
AromePrune
Categorii asociate: TRADITIONAL, PALINCA, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Kosher Szilva Slivovitz Pálinka 0.5L

CARACTERISTICI

Caracteristicile generale ale palincii Zwack Kosher sunt următoarele:

  • Fabricată conform tradiției ortodoxe: Palinca Zwack Kosher Plum este produsă conform tradiției ortodoxe. Acest lucru implică respectarea unor reguli și proceduri specifice, supravegheate de comunitatea evreiască ortodoxă și Uniunea supraveghetorilor religioși ortodocși, pentru a se conforma standardelor stricte de igienă.
  • Verificare și supraveghere strictă: Întregul proces, începând de la recoltarea fructelor până la îmbuteliere, este supus verificării și supravegherii de către comunitatea evreiască ortodoxă și Uniunea supraveghetorilor religioși ortodocși. Acest lucru asigură respectarea standardelor înalte de igienă și calitate.
  • Istoria Kosher flask: Inițial, apa sfântă de pe Muntele Carmel din Israel era îmbuteliată într-un recipient Kosher, care este încă folosit în prezent și considerat secretul unei vieți lungi și sănătoase. Kosher flask a apărut în Ungaria în jurul anului 1945, iar de atunci băuturile kosher pot fi vândute doar în recipiente de acest tip. Astăzi, acest tip de sticlă beneficiază de protecție în ceea ce privește marca înregistrată.
  • Jucător dominant pe piața băuturilor spirtoase premium: Astăzi, Palinka Zwack Kosher este unul dintre principalii jucători de pe piața băuturilor spirtoase premium. Aceasta sugerează că palinca Zwack Kosher are o reputație solidă și este apreciată în rândul consumatorilor de băuturi alcoolice de calitate superioară.

Este important să menționez că fiecare persoană poate percepe aromele și gusturile în mod individual. Recomand să încercați Palinca Zwack Kosher de prune pentru a vă forma o părere proprie și a descoperi în ce fel vă place să-l savurați cel mai mult.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Zwack are o istorie fascinantă, întinzându-se pe mai mult de două secole. Iată o prezentare a istoriei acestei distilerii de prestigiu:

În anul 1790, Josef Zwack, un farmacist de origine germană, a fondat distileria Zwack în Budapesta, Ungaria. Inițial, distileria producea o varietate de produse farmaceutice și extracte naturale, dar Josef Zwack a dezvoltat, în curând, o pasiune pentru producția de băuturi alcoolice fine.

Prima creație notabilă a distileriei Zwack a fost Unicum, un amar bitter de plante, lansat în anul 1840. Această băutură unică a devenit rapid populară în Ungaria și a obținut renume internațional, fiind considerată o adevărată emblemă a distileriei Zwack.

În anul 1868, Zwack a primit prestigiosul titlu de furnizor regal al Curții Regale a Austro-Ungariei, ceea ce a consolidat și mai mult reputația distileriei. În decursul timpului, Zwack Unicum a devenit una dintre cele mai cunoscute și apreciate băuturi din Europa Centrală și de Est.

În perioada comunistă, distileria Zwack a fost naționalizată, iar familia Zwack a părăsit Ungaria. Cu toate acestea, după căderea regimului comunist, în anii '90, descendenții familiei Zwack s-au întors în Ungaria și au reluat controlul asupra distileriei.

De-a lungul anilor, distileria Zwack și-a extins portofoliul de băuturi, adăugând la renumitul Unicum și alte produse de calitate, cum ar fi lichiorurile și palincile. Astăzi, distileria Zwack continuă să fie unul dintre cei mai importanți producători de băuturi alcoolice din Ungaria și este apreciată la nivel internațional pentru tradiția și calitatea produselor sale.

Aceasta este o scurtă prezentare a istoriei distileriei Zwack, un brand cu o tradiție îndelungată și o reputație excelentă în producția de băuturi alcoolice fine.

Review-uri Kosher Szilva Slivovitz Pálinka 0.5L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun