ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Angajare

Valorile noastre

Căutăm colegi care cred în aceleași valori ca noi
Comunicăm deschis
Suntem deschiși la dialog și credem că fiecare coleg merită ascultat și încurajat să își exprime punctul de vedere.
Creștem împreună
Credem că putem să creștem doar când susținem dezvoltarea fiecărui angajat. Încurajăm asumarea responsabilității, ne bucurăm împreună de victorii și învățăm din greșeli.
Vrem mai mult
Punem pasiune în munca noastră și avem grijă atât de colegi, cât și de clienți. Ținem comnt că mereu putem să fim și mai buni.
Credem în oameni
Avem încredere în colegi și ne respectăm reciproc. Împreună suntem o comunitate în care fiecare își poate atinge potențialul.
Ne suținem reciproc
Fiecare angajat are un rol important și poate fi un exemplu pentru ceilalți. Suntem atenți să ne recunoaștem meritele, iar managerii să își crească echipele.
Suntem o mare familie
La fel ca într-o familie, punem accent pe dezvoltare împreună și pe urmărirea binelui comun. Și, pentru că suntem în permanentă expansiune, primim cu brațele deschise fiecare coleg nou.

Joburi disponibile

Aplică pentru un job sigur.

Trimite-ne CV-ul

Intrebări frecvente

Vei primi un răspuns cu privire la aplicația ta, indiferent de natura lui,  în maximum 2 zile lucrătoare.
Dacă aplicația ta corespunde criteriilor de selecție, vei fi contactat pentru a stabili un interviu de prezentare. În funcție de complexitatea rolului pentru care ai aplicat, procesul de selecție mai poate presupune cel puțin încă o etapă  (de exemplu: test de specialitate, centru de evaluare, interviuri suplimentare cu superiorul etc.). 
Este important ca CV-ul să conțină datele de contact (nume, prenume, adresă de email, număr de telefon, localitatea de reședință) și informații referitoare la experiența ta profesională, respectiv locurile de muncă anterioare, informații cu privire la educație și formare, competențe profesionale și personale (de exemplu: competențe lingvistice, competențe de comunicare, competențe organizaționale etc.). Aceste informații ne permit să evaluăm compatibilitatea experienței acumulate cu cerințele rolului pentru care ai aplicat.