ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Anthon Berg Chocolate Single Malt Scotch Collection 230g

Anthon Berg Chocolate Single Malt Scotch Collection 230g - 1
Anthon Berg Chocolate Single Malt Scotch Collection 230g
69,98 lei
Fără TVA: 58,81 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 28403

CARACTERISTICI Anthon Berg Chocolate Single Malt Scotch Collection 230g

AlergeniContine si alte grasimi vegetale pe langa untul de cacao. Contine lapte, gluten, soia, migdale, alune.
Gramaj230 g
IngredienteZahar, cacao, unt de cacao, apa, bauturi spirtoase (7% whisky), alcool.
CategorieDulciuri
Tara de origineDanemarca
Continut15 Praline de ciocolata umplute cu caramel si whisky : The Singleton, Dalwhinnie, Oban, Talisker si Lagavulin.
TipPraline de ciocolata
ProducatorAnthon Berg
Categorii asociate: DULCIURI, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Anthon Berg Chocolate Single Malt Scotch Collection 230g

CARACTERISTICI

Anthon Berg a introdus o abordare nouă și inedită în universul ciocolatei umplute cu licori celebre din lume. Prin colaborarea cu cinci dintre cele mai renumite mărci de Single Malt Scotch Whisky, această colecție aduce în prim-plan o experiență de degustare unică și rafinată.

 • O colectie exclusivista: Colecția impresionează prin selecția sa de 15 praline de ciocolată, fiecare umplută cu un caramel delicat și un whisky distinct. Fiecare pralină din această colecție reprezintă o experiență gustativă aparte, reflectând caracteristicile specifice și aromele subtile ale Single Malt Scotch Whisky.
 • Standardele rafinate: Fiecare ciocolată din această colecție este meticulos creată pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate și gust. Textura fină a ciocolatei înconjoară cu măiestrie umplutura bogată, oferind o combinație armonioasă între dulceața ciocolatei și profunzimea gustului de whisky.
 • De la gust subtil la aromă puternică: De la The Singleton, cu aroma sa naturală și plăcută, la Dalwhinnie, cu notele sale bogate și îmbietoare, colecția te poartă într-o călătorie a gustului. De la Oban, cu gustul său puternic și uscat, până la Talisker și Lagavulin, cu aromele lor masiv fumurii și uscate, fiecare pralină este ca un capitol nou dintr-o poveste senzorială.
 • O Plăcere pentru cunoscători: Această colecție se adresează iubitorilor de Single Malt Scotch Whisky și celor care apreciază rafinamentul și complexitatea gustului. Prin combinarea tradiției ciocolatei fine cu esența distinctivă a acestor whisky-uri deosebite, Anthon Berg reușește să ofere o experiență delicioasă și sofisticată.

Această colecție de ciocolată umplută cu Single Malt Scotch Whisky reprezintă un adevărat festin pentru simțurile tale, invitându-te să explorezi și să te bucuri de fiecare nuanță a acestor licoare remarcabile.

SUSTENABILITATEA ȘI PRODUCȚIA

În inima producției de ciocolată Anthon Berg stă un angajament profund pentru sustenabilitate și responsabilitate corporativă. Toms Group, compania-mamă, își asumă o poziție fermă în lupta pentru cacao durabil, încă de la începuturile sale, iar acest principiu îndrumă fiecare etapă a producției. Angajamentul lor față de durabilitate se extinde de la sursele responsabile de cacao până la combaterea schimbărilor climatice și adoptarea ambalajelor circulare. Astfel, ciocolata Anthon Berg devine nu doar o delicatesă plină de savoare, ci și un simbol al unei abordări durabile și responsabile pentru viitorul nostru colectiv.

Procesul de producție al ciocolatei Anthon Berg:

 1. Sustenabilitate la baza afacerii: La Toms Group, responsabilitatea corporativă reprezintă un element crucial pentru dezvoltarea sustenabilă a afacerii. Această credință profundă stă la baza ciocolatei Anthon Berg. Încă din urmă cu aproape două decenii, Toms Group a fost unul dintre primii din industrie care a luptat consecvent pentru cacao durabil.
 2. Pasiunea pentru sustenabilitate: Lea Holm, Managerul de Sustenabilitate și Comunicare al Toms Group, subliniază că sustenabilitatea nu este doar un set de obiective ambițioase, ci și o disciplină și o mentalitate care ghidează alegerile lor. Este o direcție către un viitor mai bun, mai verde și mai sigur pentru toți.
 3. Sursa eesponsabilă: Căutarea cacao-ului durabil se concentrează pe protejarea pădurilor și a drepturilor copiilor. Unul dintre obiectivele lor este să asigure, până în 2025, că întreaga lor lanț de aprovizionare cu cacao este acoperit de sisteme eficiente de detectare, remediere și prevenire a muncii copiilor și defrișării.
 4. Combaterea schimbărilor climatice: Toms Group s-a angajat să lupte împotriva schimbărilor climatice și să adopte ambalaje circulare. În plus, vizează reducerea emisiilor proprii de CO2 din producție cu 2000 de tone până în 2030. De asemenea, este semnatar al Cocoa Forest Initiative (CFI) pentru a combate defrișările și a restabili zonele forestiere.
 5. Reciclabilitate și viitor: Anthon Berg își propune ca până în 2025 să utilizeze doar ambalaje 100% reciclabile. Eforturile lor au condus deja la o reciclabilitate de 92% în 2021, însă recunoaște că ultimele procente sunt cele mai dificile, dar continuă să dezvolte produsele pentru a fi mai sustenabile.
 6. Rezultate durabile: Eforturile lor de durabilitate reflectă o devotare de durată și o conștiință a necesității de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Prin angajamentul lor continuu pentru un viitor mai verde și mai sigur, ciocolata Anthon Berg devine o alegere care se îmbină perfect între plăcerea gustului și responsabilitatea socială.
ISTORIA BRANDULUI

Anthon Berg este un brand de ciocolată cu o istorie bogată și tradiție îndelungată, fiind recunoscut pentru calitatea și rafinamentul produselor sale. Iată o scurtă prezentare a istoriei acestui brand:

În anul 1884, în Copenhaga, Danemarca, chocolatierul Anthon Berg și-a fondat propria afacere de ciocolată. A început prin producția și comercializarea unor sortimente de ciocolată de înaltă calitate, marcând astfel începutul unei legende în lumea dulciurilor.

Brandul s-a remarcat prin inovația și atenția acordată calității ingredientelor folosite în fabricarea ciocolatei. Anthon Berg a urmărit mereu să ofere produse de cea mai bună calitate, fapt care a câștigat rapid aprecierea și încrederea consumatorilor.

O caracteristică distinctivă a brandului Anthon Berg a fost gama sa variată de produse, care includeau nu doar ciocolată, ci și specialități precum pralineuri, bomboane umplute și alte delicii de ciocolată, toate create cu atenție la detalii și cu pasiune pentru gusturi rafinate.

Unul dintre produsele cele mai cunoscute ale brandului Anthon Berg este "Liquorice Marzipan" - marcipan cu un amestec distinct de anason și ciocolată, care a devenit emblematic pentru brand.

De-a lungul anilor, Anthon Berg a păstrat reputația de a produce ciocolată premium, continuând să se extindă pe piețele internaționale și să ofere produse inovatoare, menținându-și în același timp tradiția și calitatea excepțională.

Un alt aspect notabil al brandului Anthon Berg este legat de ambalajele elegante și inovatoare. Ambalajele lor sunt deseori considerate opere de artă, adăugând un element distinctiv și rafinat produselor lor.

Astăzi, Anthon Berg continuă să fie un nume de referință în lumea ciocolatei, fiind recunoscut pentru gustul deosebit al produselor sale, ambalajele elegante și atenția acordată detaliilor.

Review-uri Anthon Berg Chocolate Single Malt Scotch Collection 230g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun