ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Anthon Berg Mini Marzipan Bars 95g

Anthon Berg Mini Marzipan Bars 95g - 1
Anthon Berg Mini Marzipan Bars 95g
29,99 lei
Fără TVA: 25,20 lei
 • Disponibilitate: Stoc Epuizat
 • Cod: 24206

CARACTERISTICI Anthon Berg Mini Marzipan Bars 95g

AlergeniContine si alte grasimi vegetale pe langa untul de cacao. Contine lapte, gluten, soia, migdale, alune.
Gramaj95 g
IngredienteZahar, migdale 25%, cacao (ciocolata), samburi de caise, sirop de glucoza, unt de cacao, grasime din lapte, emulgator (lecitina de rapita), conservant (acid sorbic).
CategorieDulciuri
Tara de origineDanemarca
Continut10 Batoane de matipan invelite in ciocolata cu minim 50% substante solide de cacao in ciocolata neagra. Martipanul contine 42% migdale.
TipBatoane de matipan invelite in ciocolata
ProducatorAnthon Berg
Categorii asociate: DULCIURI, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Anthon Berg Mini Marzipan Bars 95g

CARACTERISTICI

Anthon Berg Mini Marzipan Bars reprezintă o combinație perfectă între tradiție și modernitate, aducându-vă gustul autentic al ciocolatei și al martipanului într-un ambalaj contemporan.

 • Delicatețe învelită în ciocolată neagră: Aceste mini batoane de martipan sunt acoperite în ciocolată neagră cu minim 50% substanțe solide de cacao, oferindu-vă o experiență senzorială rafinată. Fiecare bar are la bază o pastă de migdale cu 42% conținut de migdale, aducând aroma distinctivă a acestora în fiecare mușcătură.
 • Tradiția continuă de la 1898: Bara originală de martipan este realizată exact ca în anul 1898, păstrându-și autenticitatea și gustul inconfundabil. Pasta de migdale este acoperită cu o ciocolată neagră delicioasă, oferind o combinație clasică ce îmbină savoarea intensă a migdalelor cu dulceața ciocolatei.
 • Inovație și aromă rafinată: Bara de Martipan este rezultatul inovației Anthon Berg, îmbinând pasta clasică de martipan cu finețea cognacului, creând astfel o aromă mai bogată și mai caldă, alături de o textură mai moale. Această încântare a migdalelor este acoperită cu un strat gros de ciocolată neagră catifelată.
 • Perfecte pentru orice moment: Setul de 10 mini batoane de martipan învelite în ciocolată neagră este ideal pentru a fi împărtășit cu cei dragi sau pentru a vă răsfăța în momentele personale de plăcere. Aceste delicii, fie că optați pentru varianta clasică sau pentru cea cu aromă de cognac, vă vor aduce bucurie și savoare în fiecare moment.

Anthon Berg Mini Marzipan Bars sunt o expresie a tradiției, inovației și calității, oferindu-vă o experiență de neuitat prin combinația perfectă dintre gustul delicat al martipanului și intensitatea ciocolatei negre.

SUSTENABILITATEA ȘI PRODUCȚIA

În inima producției de ciocolată Anthon Berg stă un angajament profund pentru sustenabilitate și responsabilitate corporativă. Toms Group, compania-mamă, își asumă o poziție fermă în lupta pentru cacao durabil, încă de la începuturile sale, iar acest principiu îndrumă fiecare etapă a producției. Angajamentul lor față de durabilitate se extinde de la sursele responsabile de cacao până la combaterea schimbărilor climatice și adoptarea ambalajelor circulare. Astfel, ciocolata Anthon Berg devine nu doar o delicatesă plină de savoare, ci și un simbol al unei abordări durabile și responsabile pentru viitorul nostru colectiv.

Procesul de producție al ciocolatei Anthon Berg:

 1. Sustenabilitate la baza afacerii: La Toms Group, responsabilitatea corporativă reprezintă un element crucial pentru dezvoltarea sustenabilă a afacerii. Această credință profundă stă la baza ciocolatei Anthon Berg. Încă din urmă cu aproape două decenii, Toms Group a fost unul dintre primii din industrie care a luptat consecvent pentru cacao durabil.
 2. Pasiunea pentru sustenabilitate: Lea Holm, Managerul de Sustenabilitate și Comunicare al Toms Group, subliniază că sustenabilitatea nu este doar un set de obiective ambițioase, ci și o disciplină și o mentalitate care ghidează alegerile lor. Este o direcție către un viitor mai bun, mai verde și mai sigur pentru toți.
 3. Sursa eesponsabilă: Căutarea cacao-ului durabil se concentrează pe protejarea pădurilor și a drepturilor copiilor. Unul dintre obiectivele lor este să asigure, până în 2025, că întreaga lor lanț de aprovizionare cu cacao este acoperit de sisteme eficiente de detectare, remediere și prevenire a muncii copiilor și defrișării.
 4. Combaterea schimbărilor climatice: Toms Group s-a angajat să lupte împotriva schimbărilor climatice și să adopte ambalaje circulare. În plus, vizează reducerea emisiilor proprii de CO2 din producție cu 2000 de tone până în 2030. De asemenea, este semnatar al Cocoa Forest Initiative (CFI) pentru a combate defrișările și a restabili zonele forestiere.
 5. Reciclabilitate și viitor: Anthon Berg își propune ca până în 2025 să utilizeze doar ambalaje 100% reciclabile. Eforturile lor au condus deja la o reciclabilitate de 92% în 2021, însă recunoaște că ultimele procente sunt cele mai dificile, dar continuă să dezvolte produsele pentru a fi mai sustenabile.
 6. Rezultate durabile: Eforturile lor de durabilitate reflectă o devotare de durată și o conștiință a necesității de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Prin angajamentul lor continuu pentru un viitor mai verde și mai sigur, ciocolata Anthon Berg devine o alegere care se îmbină perfect între plăcerea gustului și responsabilitatea socială.
ISTORIA BRANDULUI

Anthon Berg este un brand de ciocolată cu o istorie bogată și tradiție îndelungată, fiind recunoscut pentru calitatea și rafinamentul produselor sale. Iată o scurtă prezentare a istoriei acestui brand:

În anul 1884, în Copenhaga, Danemarca, chocolatierul Anthon Berg și-a fondat propria afacere de ciocolată. A început prin producția și comercializarea unor sortimente de ciocolată de înaltă calitate, marcând astfel începutul unei legende în lumea dulciurilor.

Brandul s-a remarcat prin inovația și atenția acordată calității ingredientelor folosite în fabricarea ciocolatei. Anthon Berg a urmărit mereu să ofere produse de cea mai bună calitate, fapt care a câștigat rapid aprecierea și încrederea consumatorilor.

O caracteristică distinctivă a brandului Anthon Berg a fost gama sa variată de produse, care includeau nu doar ciocolată, ci și specialități precum pralineuri, bomboane umplute și alte delicii de ciocolată, toate create cu atenție la detalii și cu pasiune pentru gusturi rafinate.

Unul dintre produsele cele mai cunoscute ale brandului Anthon Berg este "Liquorice Marzipan" - marcipan cu un amestec distinct de anason și ciocolată, care a devenit emblematic pentru brand.

De-a lungul anilor, Anthon Berg a păstrat reputația de a produce ciocolată premium, continuând să se extindă pe piețele internaționale și să ofere produse inovatoare, menținându-și în același timp tradiția și calitatea excepțională.

Un alt aspect notabil al brandului Anthon Berg este legat de ambalajele elegante și inovatoare. Ambalajele lor sunt deseori considerate opere de artă, adăugând un element distinctiv și rafinat produselor lor.

Astăzi, Anthon Berg continuă să fie un nume de referință în lumea ciocolatei, fiind recunoscut pentru gustul deosebit al produselor sale, ambalajele elegante și atenția acordată detaliilor.

Review-uri Anthon Berg Mini Marzipan Bars 95g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun