ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Anthon Berg Mini Tablete cu Lichior Mix 100g

Anthon Berg Mini Tablete cu Lichior Mix 100g - 1
Anthon Berg Mini Tablete cu Lichior Mix 100g
21,98 lei
Fără TVA: 18,47 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 22339

CARACTERISTICI Anthon Berg Mini Tablete cu Lichior Mix 100g

AlergeniContine si alte grasimi vegetale pe langa untul de cacao. Contine lapte, gluten, soia, migdale, alune.
Gramaj100 g
IngredienteZahar, cacao, sirop de glucoza, unt de cacao, lapte condensat, grasime vegetala, stabilizator (sirop de sorbitol), bauturi spirtoase 1,2% (lichioruri, whisky, coniac), emulgator (lecitina), sirop, sare, arome, agent de ingrosare (pectina).
CategorieDulciuri
Tara de origineDanemarca
Continut10 Praline de ciocolata umplute cu caramel si bauturi alcoolice: Jim Beam, Cointreau, Remy Martin si Licor 43.
TipPraline de ciocolata
ProducatorAnthon Berg
Categorii asociate: DULCIURI, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Anthon Berg Mini Tablete cu Lichior Mix 100g

CARACTERISTICI

Aceste mini tablete de ciocolată reprezintă o combinație inovativă, îmbinând ciocolata Anthon Berg cu lichior și umplutură cremoasă de caramel. Este o abordare modernă, aducând o experiență unică și rafinată în lumea ciocolatei.

 • Relevanță pe tot parcursul anului: Aceste tablete au un caracter versatil, potrivindu-se perfect atât pentru sezoanele tradiționale, cât și pentru perioadele mai puțin formale. Ele se potrivesc ideal atât pentru momentele de partajare, cât și pentru momentele de răsfăț personal.
 • O paletă variată de arome: Gama aceasta cuprinde 10 mini praline, fiecare având o umplutură distinctă de caramel și băuturi alcoolice precum Jim Beam, Cointreau, Remy Martin și Licor 43. Această diversitate aduce o bogăție de arome și satisfacție pentru orice preferință gustativă.
 • Ambalare individuală: Fiecare mini tabletă este ambalată individual, perfectă pentru a fi împărtășită cu prietenii și familia. Acest aspect facilitează partajarea și savurarea în momentele de socializare sau de relaxare.
 • O experiență de gust rafinată și versatilă: Anthon Berg Mini Tabletele cu Lichior Mix aduc împreună o simfonie de arome, îmbinând subtil ciocolata fină cu notele de lichior și caramel cremos. Fiecare mini tabletă reprezintă o invitație către o experiență gustativă rafinată și plăcută, potrivită atât pentru momentele intime de răsfăț personal, cât și pentru momentele de partajare cu cei dragi.
SUSTENABILITATEA ȘI PRODUCȚIA

În inima producției de ciocolată Anthon Berg stă un angajament profund pentru sustenabilitate și responsabilitate corporativă. Toms Group, compania-mamă, își asumă o poziție fermă în lupta pentru cacao durabil, încă de la începuturile sale, iar acest principiu îndrumă fiecare etapă a producției. Angajamentul lor față de durabilitate se extinde de la sursele responsabile de cacao până la combaterea schimbărilor climatice și adoptarea ambalajelor circulare. Astfel, ciocolata Anthon Berg devine nu doar o delicatesă plină de savoare, ci și un simbol al unei abordări durabile și responsabile pentru viitorul nostru colectiv.

Procesul de producție al ciocolatei Anthon Berg:

 1. Sustenabilitate la baza afacerii: La Toms Group, responsabilitatea corporativă reprezintă un element crucial pentru dezvoltarea sustenabilă a afacerii. Această credință profundă stă la baza ciocolatei Anthon Berg. Încă din urmă cu aproape două decenii, Toms Group a fost unul dintre primii din industrie care a luptat consecvent pentru cacao durabil.
 2. Pasiunea pentru sustenabilitate: Lea Holm, Managerul de Sustenabilitate și Comunicare al Toms Group, subliniază că sustenabilitatea nu este doar un set de obiective ambițioase, ci și o disciplină și o mentalitate care ghidează alegerile lor. Este o direcție către un viitor mai bun, mai verde și mai sigur pentru toți.
 3. Sursa eesponsabilă: Căutarea cacao-ului durabil se concentrează pe protejarea pădurilor și a drepturilor copiilor. Unul dintre obiectivele lor este să asigure, până în 2025, că întreaga lor lanț de aprovizionare cu cacao este acoperit de sisteme eficiente de detectare, remediere și prevenire a muncii copiilor și defrișării.
 4. Combaterea schimbărilor climatice: Toms Group s-a angajat să lupte împotriva schimbărilor climatice și să adopte ambalaje circulare. În plus, vizează reducerea emisiilor proprii de CO2 din producție cu 2000 de tone până în 2030. De asemenea, este semnatar al Cocoa Forest Initiative (CFI) pentru a combate defrișările și a restabili zonele forestiere.
 5. Reciclabilitate și viitor: Anthon Berg își propune ca până în 2025 să utilizeze doar ambalaje 100% reciclabile. Eforturile lor au condus deja la o reciclabilitate de 92% în 2021, însă recunoaște că ultimele procente sunt cele mai dificile, dar continuă să dezvolte produsele pentru a fi mai sustenabile.
 6. Rezultate durabile: Eforturile lor de durabilitate reflectă o devotare de durată și o conștiință a necesității de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Prin angajamentul lor continuu pentru un viitor mai verde și mai sigur, ciocolata Anthon Berg devine o alegere care se îmbină perfect între plăcerea gustului și responsabilitatea socială.
ISTORIA BRANDULUI

Anthon Berg este un brand de ciocolată cu o istorie bogată și tradiție îndelungată, fiind recunoscut pentru calitatea și rafinamentul produselor sale. Iată o scurtă prezentare a istoriei acestui brand:

În anul 1884, în Copenhaga, Danemarca, chocolatierul Anthon Berg și-a fondat propria afacere de ciocolată. A început prin producția și comercializarea unor sortimente de ciocolată de înaltă calitate, marcând astfel începutul unei legende în lumea dulciurilor.

Brandul s-a remarcat prin inovația și atenția acordată calității ingredientelor folosite în fabricarea ciocolatei. Anthon Berg a urmărit mereu să ofere produse de cea mai bună calitate, fapt care a câștigat rapid aprecierea și încrederea consumatorilor.

O caracteristică distinctivă a brandului Anthon Berg a fost gama sa variată de produse, care includeau nu doar ciocolată, ci și specialități precum pralineuri, bomboane umplute și alte delicii de ciocolată, toate create cu atenție la detalii și cu pasiune pentru gusturi rafinate.

Unul dintre produsele cele mai cunoscute ale brandului Anthon Berg este "Liquorice Marzipan" - marcipan cu un amestec distinct de anason și ciocolată, care a devenit emblematic pentru brand.

De-a lungul anilor, Anthon Berg a păstrat reputația de a produce ciocolată premium, continuând să se extindă pe piețele internaționale și să ofere produse inovatoare, menținându-și în același timp tradiția și calitatea excepțională.

Un alt aspect notabil al brandului Anthon Berg este legat de ambalajele elegante și inovatoare. Ambalajele lor sunt deseori considerate opere de artă, adăugând un element distinctiv și rafinat produselor lor.

Astăzi, Anthon Berg continuă să fie un nume de referință în lumea ciocolatei, fiind recunoscut pentru gustul deosebit al produselor sale, ambalajele elegante și atenția acordată detaliilor.

Review-uri Anthon Berg Mini Tablete cu Lichior Mix 100g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun