Familia Bacardi, condusa de Don Facundo a cumparat o distilerie in Santiago de Cuba in 1862 si au inceput sa produca rom dupa propriile amestecuri si cu un process revolutionar care a schimbat modul in care se face romul si pana azi. Deoarece in Cuba liliecii sunt considerati simbol al norocului, Bacardi foloseste acest simbol ca o superstitie in eticheta sa, dar si pentru ca Doamna Amalia Bacardi a observant ca liliecii de fructe dau tarcoale prin distilerie si a insistiat ca pe fiecare sticla sa apara semnul liliacului norocos.
Romul Bacardi Pineapple este un produs unic realizat dintr-o fuziune de ananas proaspat natural si vestitul rom alb Bacardi. Servit cu multa gheata, ofera papilelor gustative o calatorie in zonele tropicale.
CARACTERISTICIAroma: simfonia fumului și dulcețiiFumul de stejar îți mângâie simțurile, împletindu-se armonios cu notele subtile de miere și sarea măr..
CARACTERISTICIÎn lumea whisky-urilor fine, există creații care transcend banalul și devin adevărate opere de artă pentru simțurile noastre. Un astfel ..
Totul a inceput in anul 1862, cand familia Bacardi, condusa de Don Facundo stalpul Bacardi, a cumparat o distilerie in Santiago de Cuba. Acestia au ar..