ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Bailey's Chocolat Luxe Whiskey Cream 0.7L

Bailey's Chocolat Luxe Whiskey Cream 0.7L - 1
Bailey's Chocolat Luxe Whiskey Cream 0.7L
95,55 lei
Fără TVA: 80,30 lei
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod: 2572

CARACTERISTICI Bailey's Chocolat Luxe Whiskey Cream 0.7L

AlergeniLapte si produse din lapte (inclusiv lactoza)
Alcool15.7%
CategorieLichior
Litraj0.7L
StilWhisky Cream
Tara de origineIrlanda
Categorii asociate: LICHIOR, WHISK(E)Y CREAM, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Bailey's Chocolat Luxe Whiskey Cream 0.7L

CARACTERISTICI

Dacă v-ați visat vreodată că savurați o combinație irezistibilă de ciocolată și cremă irlandeză (noi, cu siguranță, am avut această fantezie), avem cele mai bune vești pentru dumneavoastră. Baileys Chocolat Luxe este o adevărată încântare în sticlă, un lichior de ciocolată de lux, pe care cu greu veți putea să-l refuzați. Acest lichior se remarcă printr-o serie de caracteristici distinctive care îl fac să iasă în evidență pe piața băuturilor alcoolice.

  • Ingrediente premium: Baileys Chocolat Luxe reprezintă o combinație perfectă de ingrediente de cea mai bună calitate, care se îmbină pentru a crea o băutură cu adevărat memorabilă. Printre aceste ingrediente se numără:
  • Cremă irlandeză: Baza acestei băuturi este cremă irlandeză autentică, care oferă o textură cremoasă și o aromă bogată.
  • Whiskey irlandez: Pentru o notă de rafinament, s-a adăugat whiskey irlandez, care aduce un gust distins și un caracter alcoolic subtil.
  • Arome de ciocolată belgiană: Pentru a atinge savoarea ciocolatei de cea mai înaltă calitate, s-a adăugat ciocolată belgiană fină, oferind băuturii o dulceață delicată și un parfum inconfundabil de ciocolată.
  • Experiența aromatică: Baileys Chocolat Luxe nu este doar o băutură, este o experiență aromatică de neuitat. Atunci când deschideți sticla și vă apropiati de băutură, veți fi întâmpinați de o explozie de arome, cu note de ciocolată fină, cremă catifelată și o umbră subtilă de whiskey irlandez. Acest lichior încântă simțurile și te transportă direct în lumea ciocolatei de lux.
  • Savoare dulce și cremoasă: Unul dintre aspectele care fac Baileys Chocolat Luxe atât de special este savoarea sa dulce și cremoasă. Gustul bogat de ciocolată se combină perfect cu aroma delicată de cremă irlandeză, iar whiskey-ul adaugă o notă subtilă de alcool, fără a domina gustul. Această combinație reprezintă o adevărată plăcere pentru papilele gustative.

Baileys Chocolat Luxe reprezintă un adevărat vis devenit realitate pentru iubitorii de ciocolată și băuturi fine. Cu ingrediente premium și o aromă inegalabilă, această băutură este cu siguranță una dintre cele mai excepționale opțiuni pentru momentele de răsfăț și relaxare. Savurați fiecare înghițitură și bucurați-vă de fiecare notă aromatică într-o călătorie gustativă plină de plăcere.

ANGAJAMENTUL BAILEYS

Baileys reprezintă o poveste ce merge dincolo de gust și se întrepătrunde cu responsabilitatea față de comunități și planetă. Rețeta acestui lichior este în continuă dezvoltare și are la bază ingrediente de calitate superioară, dar în același timp și cu un impact cât se poate de redus asupra mediului înconjurător. Acest lucru aduce un plus de valoare într-o lume în care afacerea poate să fie o forță pozitivă pentru schimbare.

Angajament pentru calitate: De la începuturile sale în 1974, Baileys a susținut ferm calitatea superioară a laptelui provenit de la fermierii cooperatori. Acest angajament nu este doar în numele calității produsului final, ci și pentru bunăstarea animalelor și urmărirea riguroasă a fiecărui strop de lapte ce devine lichiorul Baileys. Într-o lume în care fiecare detaliu contează, Baileys a redus treptat consumul de apă în fabricile sale și a adoptat 100% electricitate regenerabilă.

Un viitor mai verde: Cu toate acestea, Baileys știe că trebuie să meargă mai departe. Lupta pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră din lanțul său de aprovizionare este un obiectiv continuu. Această poveste de responsabilitate și angajament se împletește cu un viitor durabil și provocator. Baileys și-a stabilit obiective ambițioase pentru anul 2030, pentru a se asigura că devin un exemplu și mai bun pentru industrie.

Într-o lume plină de schimbări, Baileys adaugă ingredientul inovației și al angajamentului pentru a crea nu doar un lichior delicios, ci și o lume mai bună pentru toți. Această poveste ne amintește că gustul poate merge mână în mână cu responsabilitatea, iar Baileys continuă să creeze o rețetă pentru un viitor mai bun.

ISTORIA BRANDULUI

Baileys a fost creat pentru prima dată în 1974 de către David Gluckman, un producător de băuturi irlandeze, și Hugh Reade Seymour-Davies, un om de marketing. Ei au lucrat pentru compania de băuturi irlandeze R.A. Bailey & Co., care a fost fondată în 1939. Ideea lor era să creeze un lichior care să combine aromele bogate de whiskey irlandez cu cremă proaspătă și ciocolată, pentru a oferi o experiență de degustare unică.

Primul Baileys Irish Cream a fost lansat pe piață în 1974 sub numele de "Baileys Original Irish Cream". Acest lichior a fost revoluționar pentru industria băuturilor alcoolice, deoarece a fost primul lichior care a combinat cu succes alcoolul și cremă într-o singură băutură. Aromele sale dulci și bogate au devenit rapid populare în întreaga lume.

Baileys a fost creat la distileria Old Bushmills din Irlanda de Nord, unde a fost produs până în 2005. În acel an, producția a fost transferată la New Midleton Distillery, situată în County Cork, Republica Irlanda, unde Baileys este încă produs astăzi.

De-a lungul anilor, Baileys a lansat numeroase variante și arome, inclusiv Baileys Mint Chocolate, Baileys Salted Caramel, Baileys Coffee, și multe altele, extinzând astfel gama de produse și oferind mai multe opțiuni pentru consumatori.

Baileys a devenit cunoscut și pentru campaniile sale publicitare memorabile, precum cele care au promovat servirea sa peste înghețată sau în diverse cocktailuri delicioase.

Astăzi, Baileys Irish Cream rămâne unul dintre cele mai apreciate și recunoscute branduri de lichior din lume, fiind apreciat pentru gustul său distinct și versatilitatea sa în prepararea băuturilor. Este des savurat ca digestiv, adăugat în cafea sau folosit în cocktailuri delicioase, reprezentând un simbol al rafinamentului.

Review-uri Bailey's Chocolat Luxe Whiskey Cream 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun