ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

VERMUT


VERMUT - Alege din 10 produse

Brand: Bottega
Vermutul este un vin aromat cu traditie straveche, el fiind inventat de Hippocrate, care obisnuia sa-si infuzeze mustul fermentat cu absint, flori de dittany, condimente si miere. Dar, in 1786, la Torino, datorita lui Antonio Benedetto Carpano, reteta definitiva a luat forma, care a inclus un ..
74,32 lei
Fără TVA:62,45 lei
Brand: Bottega
Vermutul este un vin aromat cu traditie straveche, el fiind inventat de Hippocrate, care obisnuia sa-si infuzeze mustul fermentat cu absint, flori de dittany, condimente si miere. Dar, in 1786, la Torino, datorita lui Antonio Benedetto Carpano, reteta definitiva a luat forma, care a inclus un ameste..
74,32 lei
Fără TVA:62,45 lei
Brand: Cinzano
Un brand italian, propulsat de pe dealurile piemontiene catre un brand de clasa mondiala prin determinarea antreprenoriala a parintilor sai fondatori, fratii Giovanni Giacomo si Carlo Stefano Cinzano, astfel fiecare picatura de vermut si vin spumant de la Cinzano este infuzat cu aproape tr..
53,99 lei
Fără TVA:45,37 lei
Brand: Cinzano
Cinzano este o icoana italiana la nivel global, propulsata de pe dealurile Piemontului la un brand de clasa mondiala prin determinarea antreprenoriala a parintilor sai fondatori fratii Giovanni Giacomo si Carlo Stefano Cinzano; fiecare picatura de vermut Cinzano si vin spumant este infuzat cu aproap..
53,99 lei
Fără TVA:45,37 lei
Brand: Cocchi
CARACTERISTICIBarolo Chinato este o bijuterie a gustului italian, cu origini adânc înrădăcinate în frumoasa regiune Piedmont. S-a răspândit cu repeziciune datorită echilibrului său sublim între acrișor și dulce. Cu toate acestea, cea mai importantă contribuție la succesul său a fost numele său - "Ba..
205,92 lei
Fără TVA:173,04 lei
Brand: Martini
CARACTERISTICIMartini Bianco este o băutură alcoolică cu o istorie bogată, lansată pentru prima dată în anul 1910. Această băutură vermut, cunoscută pentru delicatețea sa, se remarcă prin aromele dulci-amărui care se îmbină într-un dans elegant și armonios, oferind o experiență gustativă de neegalat..
53,99 lei
Fără TVA:45,37 lei
Brand: Martini
CARACTERISTICIMartini Extra Dry este o adevărată bijuterie în lumea băuturilor alcoolice, o expresie a rafinamentului și eleganței, care face parte din prestigioasa familie de vermuturi Martini. Această creație remarcabilă a fost primită cu entuziasm pe întreg globul și este apreciată pentru caracte..
53,08 lei
Fără TVA:44,61 lei
Brand: Martini
CARACTERISTICIMartini Rosato este o bautura alcoolica cu o personalitate distincta si atragatoare:Culoarea captivanta: Martini Rosato este renumit pentru culoarea sa vibranta de roz pal. Aceasta nu numai ca atrage privirile, dar sugereaza si o experienta senzoriala placuta si plina de savoare.Arome ..
54,99 lei
Fără TVA:46,21 lei
Brand: Martini
CARACTERISTICIMartini Rosso este un vermut italian clasic, recunoscut pentru aromele sale bogate si versatilitatea sa in cocktailuri.Culoare: Martini Rosso are o culoare rosie intensa si stralucitoare, care atrage atentia si creaza un aspect elegant in orice cocktail sau atunci cand este servit simp..
54,99 lei
Fără TVA:46,21 lei
Brand: Bottega
Bottega Il Vino dei Poeti Prosecco Rose Brut 0.75L - 5 sticleBottega Vermouth Bianco 0.75L -  1 sticla Bottega Pahar Calice Top 32 - 6 bucatiReteta cocktail Golden Spritz75 ml. Bottega Il Vino dei Poeti Prosecco Rose Brut50 ml. Bottega Vermouth Bianco65 ml. apa minerala naturala carbogazoasa Pe..
480,69 lei 534,10 lei
Fără TVA:403,94 lei

VERMUT - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)