Meniu Produse
Cosul tau de produse
Super Sale -10% REDUCERE la mii de produse

BERE FARA ALCOOL


Berea fara alcool a devenit foarte populara in SUA in perioada prohibitiei. Acest tip de bere se fabrica la fel ca si celelalte tipuri de bere doar ca alcoolul este eliminat din bere prin fierbere suplimentara. Totusi, berea fara alcool are o concentratie de 0.5% alcool.

BERE FARA ALCOOL - Alege din 6 produse

BERE FARA ALCOOL - Brewdog Nanny State Alcohol Free Hoppy Ale 0.33L
NON
ALCOOLIC
-10 %
Brand: Brewdog
BrewDog este o multinational scotiana care detine un lant de pub-uri. De cand a fost infiintata Distileria Brewdog a urmarit cea mai mare misiune, misiunea de a face si alti oamnei la fel de pasionati de bere artizanala ca si ei. Gama Headliner este linia de baza din care sunt construite toate beril..
12,84 lei 14,27 lei
Fără TVA:11,78 lei
BERE FARA ALCOOL - Brewdog Punk Af Alcohol Free Ipa 0.33L
NON
ALCOOLIC
-10 %
Brand: Brewdog
De cand a fost infiintata Distileria Brewdog a urmarit cea mai mare misiune, misiunea de a face si alti oamnei la fel de pasionati de bere artizanala ca si ei. Gama Headliner este linia de baza din care sunt construite toate berile Brewdog. Berile se nasc din obsesie si sunt create la perfectiune...
12,84 lei 14,27 lei
Fără TVA:11,78 lei
BERE FARA ALCOOL - Brewdog Punk Af Alcohol Free Ipa 0.33L
NON
ALCOOLIC
-10 %
Brand: Brewdog
BrewDog a fost fondat in Fraserburgh in anul 2007 de James Watt si Martin Dickie. In anul 2009 au cumparat primul bar in apropriere de Aderdeen. De cand a fost infiintata Distileria Brewdog a urmarit cea mai mare misiune, misiunea de a face si alti oamnei la fel de pasionati de bere artizanala ca si..
12,84 lei 14,27 lei
Fără TVA:11,78 lei
Brand: Clausthaler
Acesta este cea mai premiata marca de bere fara alcool din lume. Produsa in Germania cu maiestrie si pricepere, Clausthaller este o bere pilsner premium fara alcool, dar care pastreaza gustul autentic de bere. A fost produsa pentru prima data in 1972. Dupa multe experimente, artizanii berari au desc..
4,41 lei 4,90 lei
Fără TVA:4,04 lei
Brand: Warsteiner
O traditie a excelentei in producerea berii susutinuta de o bogata mostenire germana si o gama de inalta calitate continua dezvoltarea viitorului pietei germane si a celei internationale de bere, prin a noua generatie a familiei, unde numele de Cramer este sinonim cu Warsteiner din 1753. Berea Warst..
4,16 lei 4,62 lei
Fără TVA:3,81 lei
BERE FARA ALCOOL - Zipfer Hell Alkoholfrei 0.5L
NON
ALCOOLIC
-10 %
Brand: Zipfer
Fabrica de bere Zipfer a fost infiintata de Franz Schaup in anul 1858 in inima Austriei. Franz Schaup nu se astepta ca mica sa fabrica de bere sa devina una dintre mai de succes fabrici de bere din Austria de-a lungul anilor. Utilizarea atenta a resurselor si fabricarea hameiului natural au fost int..
7,54 lei 8,38 lei
Fără TVA:6,92 lei

BERE FARA ALCOOL - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate