Meniu Produse
Cosul tau de produse
Discount 10% la vinurile din import! Alege vinuri

BERE FARA ALCOOL


Berea fara alcool a devenit foarte populara in SUA in perioada prohibitiei. Acest tip de bere se fabrica la fel ca si celelalte tipuri de bere doar ca alcoolul este eliminat din bere prin fierbere suplimentara. Totusi, berea fara alcool are o concentratie de 0.5% alcool.

BERE FARA ALCOOL - Alege din 3 produse

BERE FARA ALCOOL - Brewdog Punk Af Alcohol Free Ipa 0.33L
NON
ALCOOLIC
Brand: Brewdog
BrewDog a fost fondat in Fraserburgh in anul 2007 de James Watt si Martin Dickie. In anul 2009 au cumparat primul bar in apropriere de Aderdeen. De cand a fost infiintata Distileria Brewdog a urmarit cea mai mare misiune, misiunea de a face si alti oamnei la fel de pasionati de bere artizanala ca si..
11,99 lei
Fără TVA:11,00 lei
BERE FARA ALCOOL - Clausthaler Classic Alcohol Free 0.33L
NON
ALCOOLIC
Brand: Clausthaler
Acesta este cea mai premiata marca de bere fara alcool din lume. Produsa in Germania cu maiestrie si pricepere, Clausthaller este o bere pilsner premium fara alcool, dar care pastreaza gustul autentic de bere. A fost produsa pentru prima data in 1972. Dupa multe experimente, artizanii berari au desc..
4,99 lei
Fără TVA:4,58 lei
BERE FARA ALCOOL - Warsteiner Premium Fresh Alcohol Free 0.33L
NON
ALCOOLIC
Brand: Warsteiner
O traditie a excelentei in producerea berii susutinuta de o bogata mostenire germana si o gama de inalta calitate continua dezvoltarea viitorului pietei germane si a celei internationale de bere, prin a noua generatie a familiei, unde numele de Cramer este sinonim cu Warsteiner din 1753. Berea Warst..
4,99 lei
Fără TVA:4,58 lei

BERE FARA ALCOOL - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate