ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

BERE FARA ALCOOL


Berea fara alcool a devenit foarte populara in SUA in perioada prohibitiei. Acest tip de bere se fabrica la fel ca si celelalte tipuri de bere doar ca alcoolul este eliminat din bere prin fierbere suplimentara. Totusi, berea fara alcool are o concentratie de 0.5% alcool.

BERE FARA ALCOOL - Alege din 4 produse

BERE FARA ALCOOL - Brewdog Nanny State Alcohol Free Hoppy Ale - doza - 0.33L
NON
ALCOOLIC
Artizanal -10 %
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIDacă crezi că un conținut scăzut de alcool înseamnă și un gust slab, pregătește-te să fii surprins. Brewdog a creat Nanny State, o bere hardcore care a lăsat alcoolul la o parte. Această bere sfidează convențiile și trece neobservată. Cu o brigadă de malțuri speciale și hameiuri nord-a..
12,03 lei 13,37 lei
Fără TVA:11,04 lei
BERE FARA ALCOOL - Brewdog Punk Af Alcohol Free Ipa - doza - 0.33L
NON
ALCOOLIC
Artizanal -10 %
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIBrewdog Punk AF Alcohol-Free IPA este o reinterpretare postmodernă a clasicului, un IPA fără alcool care demonstrează că poți avea gust fără să sacrifici procentul de alcool. Această bere aduce în prim plan aromele suculente de fructe tropicale, amestecate cu note ierbace și de rășină ..
12,03 lei 13,37 lei
Fără TVA:11,04 lei
BERE FARA ALCOOL - Brewdog Punk Af Alcohol Free Ipa - sticla - 0.33L
NON
ALCOOLIC
Artizanal -10 %
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIBrewdog Punk AF Alcohol-Free IPA este o reinterpretare postmodernă a clasicului, un IPA fără alcool care demonstrează că poți avea gust fără să sacrifici procentul de alcool. Această bere aduce în prim plan aromele suculente de fructe tropicale, amestecate cu note ierbace și de..
13,90 lei 15,44 lei
Fără TVA:12,75 lei
BERE FARA ALCOOL - Paulaner Weizen Radler Non Alcoholic - sticla - 0.33L
NON
ALCOOLIC
-10 %
Brand: Paulaner
CARACTERISTICIBerea Paulaner Weizen Radler Non Alcoholic este o bere non alcoolică cu o notă distinctă de radler. Radlerul este o băutură tradițională germană care combină berea cu suc de lămâie, creând astfel o băutură răcoritoare și revigorantă. Iată câteva caracteristici distinctive ale acestei b..
6,06 lei 6,73 lei
Fără TVA:5,09 lei

BERE FARA ALCOOL - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate