ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

BUBBLES RSS Feed

27 dec. Șampania - inima sărbătoririi Anului Nou
Ramona 0 188
Deschiderea unei sticle de șampanie este un ritual care marchează trecerea de la vechi la nou, un gest care desparte momentele de reflecție de cele de sărbătoare și bucurie. Cuprins:IntroducereContext istoric - originea șampanieiȘampania: caracteristici și varietățiAlegerea și servirea șampanieiAlternative non-alcooliceRolul șampaniei în tradițiile..
05 apr. Champagne vs Crémant: Care este diferența?
Bauturi Alcoolice 4 2788
De unde au apărut toate aceste alte vinuri spumante franceze? Iată câteva noțiuni de bază despre cum se compară acestea cu șampania.Vinurile spumante Crémant pot fi o alternativă delicioasă și accesibilă la Champagne, iar vinurile sunt produse într-un mod similar, deși reputația caselor și producătorilor de Champagne de a produce unele dintre cele ..
05 apr. Ce este Lambrusco?
Bauturi Alcoolice 2 3871
După cum știți din postarea noastră despre vinurile spumante, la fel ca șampania din Franța, vinul spumant italian a devenit sinonim cu Prosecco - dar asta nu este tot ceea ce are de oferit țara când vine vorba de spumant! Așa este... punem în lumina reflectoarelor superstarul roșu spumant al Italiei, Lambrusco!Spumantul roșu al Italiei dă culoare ..
15 dec. Spumante Bottega
Bauturi Alcoolice 2 1881
Bottega Il Vino dei Poeti Prosecco DOC Brut - Cumpără produsul  Il Vino dei Poeti Prosecco DOC este un vin spumant Brut, obținut din struguri Glera, cultivați conform tehnicilor clasice, tradiționale, în provincia Treviso. De-a lungul anilor, tipicitatea și calitatea, trăsăturile distinctive ale acestor struguri, au rămas neschimbate, făcând din Pr..
08 iun. Chandon Garden Spritz
Bauturi Alcoolice 0 463
Chandon Garden Spritz Spritz natural creat dintr-un vin spumant excepțional.Ready to share - Chandon Garden Spritz este amestecul unui vin spumant excepțional și un bitter creat după o rețetă unică, realizat cu portocale proaspete Valencia macerate împreună cu coji de portocale uscate, ierburi și condimente atent selectate din cele mai bune zone al..
18 ian. Vinurile organice Fidora
Bauturi Alcoolice 2 1591
Vezi toată selecția vinurilor organice FidoraSchimbareaÎn 1974 proprietatea familiei a devenit teren de agricultură organică, conform testamentului lăsat de Guido Fidora. În vremurile acelea a fi organic nu era un trend iar acest termen nu era nici măcar asociat cu agricultura cum este în zilele noastre.Chimicalele erau promovate ca fiind calea ino..
06 ian. New PINK in town! Prosecco Rosé
Bauturi Alcoolice 4 1647
Vin spumant rosé versus Prosecco roséDeoarece anticipăm că odată cu lansarea prosecco-ului rosé produsul va fi deseori confundat cu vinul spumant rosé, vă supunem atenției diferența dintre ele: Vinul spumant rosé poate fi obținut printr-un amestec de vinuri albe și roșii sau numai din vinuri roșii, iar aromele produsului final reprezintă rezultatul..
05 ian. Marzza Millesimato Blanc de Blancs
Bauturi Alcoolice 3 2636
Marzza Millesimato Blanc de Blancs Spumante Brut combină plăcerea aromelor delicate și captivante ale strugurilor locali cu un gust unic și încântător. Este produs printr-o tehnică oenologica veche și complexă, care încununează perlajul. Se descurcă perfect băut ca aperitiv dar și ca un vin spumant  în adevăratul sens al cuvântului. Este perfect pe..
11 mai Tipuri de PROSECCO
Bauturi Alcoolice 2 4692
Zona de producție a Prosecco-ului D.O.C. poate fi localizată mai exact în provinciile Gorizia, Pordenone, Trieste, Udine din regiunea Friuli-Venezia Giulia și Belluno, Padova, Treviso, Venezia, Vicenza din regiunea Veneto.Prosecco D.O.C. reprezintă nivelul standard în ceea ce privește calitatea terroir-ului, recoltei, producției, calității și a pre..
27 apr. Ce sunt spumantele ?
Bauturi Alcoolice 3 3231
Incursiune în lumea diversă a bulelor… Elemente fundamentale ale vinului spumantProducerea unui vin spumant de calitate depinde de nenumărați factori: regiune, sol, viță de vie, climă, condiții meteorologice anuale, momentul și modul în care sunt recoltați strugurii și multe altele. Mijloacele de producție, tehnicile și cunoștințele vinificat..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)