Meniu Produse
Cosul tau de produse

Blog | BauturiAlcoolice.ro RSS Feed

26 oct. Cadou pentru tata – idei de băuturi speciale, alese în funcție de vârstă și ocazie + alte produse deosebite
Bauturi Alcoolice 2 1127
Majoritatea oamenilor, după împlinirea vârstei de 50 de ani, ating un anumit nivel de maturitate, datorită experiențelor prin care au trecut de-a lungul timpului. Astfel, un cadou pentru un bărbat ajuns în această etapă a vieții ar trebui să reflecte măcar câteva dintre calitățile lui, cum ar fi sobrietatea și înțelepciunea. De aceea, copiii trebui..
23 oct. Tipuri de pahare: clasificarea paharelor și utilizarea corectă în funcție de băutură
Bauturi Alcoolice 2 2199
Tipuri de pahare: clasificarea paharelor și utilizarea corectă în funcție de băutură Pentru o experiență cât mai plăcută, băuturile se consumă în diverse tipuri de pahare cu caracteristici specifice. De la vin și șampanie până la diverse cocktailuri savuroase, fiecare pahar destinat acestora este conceput pentru a accentua aromele deosebite. Savoar..
09 aug. Băuturi alcoolice cu conținut scăzut de calorii
Raya 2 368
Dacă pierderea în greutate este este importantă pentru tine, indiferent de motiv, este minunat! S-ar putea să reevaluezi alimentele pe care le introduci în corpul tău, ceea ce poate fi dificil. Este important să înțelegem că exista alternative mai slab calorice care nu vor afecta procesul de slăbire.,,Oamenii comandă cocktailuri aparent amuzante ca..
19 iul. Povestea Fentimans-ului
Raya 6 129
Istoria brand-ului Fentimans Vreți să știți cum a început totul? Păi, totul a început cu un împrumut. Mai exact în 1905. Thomas Fentimas a fost abordat de un coleg pentru un împrumut. S-a ajuns la o înțelegere, iar drept garanție, a fost oferită o rețetă de bere de ghimbir preparată botanic. Astfel, Thomas a devenit proprietarul rețetei unice. Thom..
19 iul. Cocktailuri pe bază de VODKA
Raya 4 605
Despre vodkaVodca este o băutură alcoolică distilată limpede. Diferite varietăți își au originea în Polonia, Rusia și Suedia Vodca este compusă în principal din apă și etanol, dar uneori cu urme de impurități și arome. În mod tradițional, se obține prin distilarea lichidului din boabe de cereale fermentate sau cartofi.Există multe moduri diferite d..
12 mai Cum identificăm vinurile cu aciditate scăzută?
Bauturi Alcoolice 1 164
O întrebare frecvent întâlnită, dar la care nu știm exact unde pe eticheta sticlei de vin să identificăm răspunsul. Aciditatea unui vin nu constă într-un singur acid, ci este compusă din acid malic, acid tartric, acid lactic, acid succinic și acid acetic. Proporția acestor acizi se schimbă constant în timpul sezonului de creștere. Dezvoltarea și de..
05 apr. Champagne vs Crémant: Care este diferența?
Bauturi Alcoolice 4 491
De unde au apărut toate aceste alte vinuri spumante franceze? Iată câteva noțiuni de bază despre cum se compară acestea cu șampania.Vinurile spumante Crémant pot fi o alternativă delicioasă și accesibilă la Champagne, iar vinurile sunt produse într-un mod similar, deși reputația caselor și producătorilor de Champagne de a produce unele dintre cele ..
05 apr. Ce este Lambrusco?
Bauturi Alcoolice 2 244
După cum știți din postarea noastră despre vinurile spumante, la fel ca șampania din Franța, vinul spumant italian a devenit sinonim cu Prosecco - dar asta nu este tot ceea ce are de oferit țara când vine vorba de spumant! Așa este... punem în lumina reflectoarelor superstarul roșu spumant al Italiei, Lambrusco!Spumantul roșu al Italiei dă culoare ..
05 apr. Cadoul perfect pentru iubitorii de ROM din viața ta
Bauturi Alcoolice 2 248
Ai în viața ta un iubitor de rom căruia ți-ai dori să îi faci un cadou cu ocazia sărbatorilor, dar nu ești sigur/ă de preferințele lui? Lasă-l să-și aleagă sortimentul preferat din această cutie de degustare magnifică de la Plantation Rum!Șase sticle elegante a câte 100 ml din șase locații diferite, fac din această cutie cadoul ideal pentru a desco..
27 dec. 7 tipuri de vin pe care trebuie să le cunoști (chiar dacă ești doar un băutor ocazional)
Bauturi Alcoolice 2 168
Știi ce e copleșitor? Cumpărăturile de vin. Orice magazin de vinuri ar putea avea sute de sticle, deci cum ar trebui să alegi? (Sugestie: nu are nimic de-a face cu cât de frumoasă arată eticheta, deși, vinovat.)Nu am putea explica toate soiurile de vinuri. În schimb, iată un curs intensiv despre cele șapte tipuri majore de vin, inclusiv vinuri roși..
15 dec. Spumante Bottega
Bauturi Alcoolice 2 732
Bottega Il Vino dei Poeti Prosecco DOC Brut - Cumpără produsul  Il Vino dei Poeti Prosecco DOC este un vin spumant Brut, obținut din struguri Glera, cultivați conform tehnicilor clasice, tradiționale, în provincia Treviso. De-a lungul anilor, tipicitatea și calitatea, trăsăturile distinctive ale acestor struguri, au rămas neschimbate, făcând din Pr..
15 nov. Cocktailuri cu semnătura Bottega
Bauturi Alcoolice 4 941
ROSSINIIngrediente65 ml. suc de căpșuni65 ml. Bottega Il Vino dei Poeti Prosecco DOC BrutCuburi de gheațăMod de preparareSe răcește un pahar tip flute, se toarnă ingredientele într-un pahar mare de cocktail, cu cuburi de gheață și se amestecă bine timp de aproximativ 10 secunde. Se strecoară în paharul flute răcit. Se ornează cu o jumătate de căpșu..
Afişare 1 - 12 din 76 (7 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate