Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

BUBBLES RSS Feed

15 dec. Spumante Bottega
Bauturi Alcoolice 0 107
Bottega Il Vino dei Poeti Prosecco DOC Brut - Cumpără produsul  Il Vino dei Poeti Prosecco DOC este un vin spumant Brut, obținut din struguri Glera, cultivați conform tehnicilor clasice, tradiționale, în provincia Treviso. De-a lungul anilor, tipicitatea și calitatea, trăsăturile distinctive ale acestor struguri, au rămas neschimbate, făcând din Pr..
08 iun. Chandon Garden Spritz
Bauturi Alcoolice 0 295
Chandon Garden Spritz Spritz natural creat dintr-un vin spumant excepțional.Ready to share - Chandon Garden Spritz este amestecul unui vin spumant excepțional și un bitter creat după o rețetă unică, realizat cu portocale proaspete Valencia macerate împreună cu coji de portocale uscate, ierburi și condimente atent selectate din cele mai bune zone al..
18 ian. Vinurile organice Fidora
Bauturi Alcoolice 0 871
Vezi toată selecția vinurilor organice FidoraSchimbareaÎn 1974 proprietatea familiei a devenit teren de agricultură organică, conform testamentului lăsat de Guido Fidora. În vremurile acelea a fi organic nu era un trend iar acest termen nu era nici măcar asociat cu agricultura cum este în zilele noastre.Chimicalele erau promovate ca fiind calea ino..
06 ian. New PINK in town! Prosecco Rosé
Bauturi Alcoolice 2 890
Vin spumant rosé versus Prosecco roséDeoarece anticipăm că odată cu lansarea prosecco-ului rosé produsul va fi deseori confundat cu vinul spumant rosé, vă supunem atenției diferența dintre ele: Vinul spumant rosé poate fi obținut printr-un amestec de vinuri albe și roșii sau numai din vinuri roșii, iar aromele produsului final reprezintă rezultatul..
05 ian. Marzza Millesimato Blanc de Blancs
Bauturi Alcoolice 1 1775
Marzza Millesimato Blanc de Blancs Spumante Brut 2019 combină plăcerea aromelor delicate și captivante ale strugurilor locali cu un gust unic și încântător. Este produs printr-o tehnică oenologica veche și complexă, care încununează perlajul. Se descurcă perfect băut ca aperitiv dar și ca un vin spumant  în adevăratul sens al cuvântului. Este perfe..
11 mai Tipuri de PROSECCO
Bauturi Alcoolice 0 1336
Zona de producție a Prosecco-ului D.O.C. poate fi localizată mai exact în provinciile Gorizia, Pordenone, Trieste, Udine din regiunea Friuli-Venezia Giulia și Belluno, Padova, Treviso, Venezia, Vicenza din regiunea Veneto.Prosecco D.O.C. reprezintă nivelul standard în ceea ce privește calitatea terroir-ului, recoltei, producției, calității și a pre..
27 apr. Ce sunt spumantele ?
Bauturi Alcoolice 1 1388
Incursiune în lumea diversă a bulelor… Elemente fundamentale ale vinului spumantProducerea unui vin spumant de calitate depinde de nenumărați factori: regiune, sol, viță de vie, climă, condiții meteorologice anuale, momentul și modul în care sunt recoltați strugurii și multe altele. Mijloacele de producție, tehnicile și cunoștințele vinificat..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate