ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

LIFE RSS Feed

22 feb. Explorând eleganța Rose-urilor: alegerea ideală pentru celebrarea femeii
Andreea 0 114
Într-o lume plină de nuanțe și texturi, rose-ul se distinge ca o exprimare vibrantă a fineții și eleganței, o băutură care transcende simpla degustare pentru a deveni un simbol al celebrării și aprecierii. Cu o istorie bogată și o diversitate care încântă paleta de gusturi, rose-ul nu este doar o alegere de băutură, ci o celebrare a momentelor memo..
19 ian. Povestea Novalis Wines
Ramona 0 122
Explorând vinurile de excepție de la Novalis Wines, articolul nostru oferă o călătorie senzorială prin podgoriile Transilvaniei. De la pasiunea și tradiția din spatele fiecărui soi, cum ar fi vibrantul Raza Sauvignon Blanc și elegantul Zora Merlot Rose, până la complexul Arca Chardonnay Barrique și intensul Azar Saperavi, fiecare vin este prezentat..
10 ian. Povestea cramei Masca del Tacco
Ramona 0 113
Explorați lumea vinurilor Masca del Tacco, unde tradiția și inovația se împletesc în inima Pugliei. Descoperiți cum pasiunea, sustenabilitatea și un teritoriu unic creează vinuri de neuitat. Aflați povestea unei crame care îmbină arta vinificației cu respectul profund pentru natură.CuprinsIntroducereIstoricul și fondatoriiViticultura și vinificația..
16 ian. Aciditatea vinului - ce înseamnă, cum se determină și cum poate fi corectată?
Raya 2 9268
Vinul este una dintre cele mai populare băuturi alcoolice din întreaga lume, adorat de o plajă mare de persoane. Totuși, cu siguranță ai auzit expresii de genul „este mult prea tare acest vin” sau „nu îmi place, pentru că este acru!”. Ei bine, aici intervin preferințele fiecăruia, dar și aciditatea, care determină nu doar gustul, ci și culoarea bău..
14 ian. Cunoașteți-vă vinul: Ghidul începătorului pentru cele mai comune tipuri de vinuri
Andreea 0 3201
Una dintre cele mai vechi și iubite băuturi este vinul. Dacă la apariția sa, exista unul singur, și anume celor roșu, care era de fapt rose, acum pe piață sunt disponibile mai multe soiuri ale acestuia astfel că indiferent că ești un fin cunoscător sau o persoană căreia îi place doar să îl savureze, te poți bucura de mai multe tipuri ale sale.Princ..
26 oct. Cadou pentru tata – idei de băuturi speciale, alese în funcție de vârstă și ocazie + alte produse deosebite
Bauturi Alcoolice 2 4118
Majoritatea oamenilor, după împlinirea vârstei de 50 de ani, ating un anumit nivel de maturitate, datorită experiențelor prin care au trecut de-a lungul timpului. Astfel, un cadou pentru un bărbat ajuns în această etapă a vieții ar trebui să reflecte măcar câteva dintre calitățile lui, cum ar fi sobrietatea și înțelepciunea. De aceea, copiii trebui..
23 oct. Tipuri de pahare: clasificarea paharelor și utilizarea corectă în funcție de băutură
Bauturi Alcoolice 3 12324
Tipuri de pahare: clasificarea paharelor și utilizarea corectă în funcție de băutură Pentru o experiență cât mai plăcută, băuturile se consumă în diverse tipuri de pahare cu caracteristici specifice. De la vin și șampanie până la diverse cocktailuri savuroase, fiecare pahar destinat acestora este conceput pentru a accentua aromele deosebite. Savoar..
09 aug. Băuturi alcoolice cu conținut scăzut de calorii
Raya 2 5135
Dacă pierderea în greutate este este importantă pentru tine, indiferent de motiv, este minunat! S-ar putea să reevaluezi alimentele pe care le introduci în corpul tău, ceea ce poate fi dificil. Este important să înțelegem că exista alternative mai slab calorice care nu vor afecta procesul de slăbire.,,Oamenii comandă cocktailuri aparent amuzante ca..
12 mai Cum identificăm vinurile cu aciditate scăzută?
Bauturi Alcoolice 1 1585
O întrebare frecvent întâlnită, dar la care nu știm exact unde pe eticheta sticlei de vin să identificăm răspunsul. Aciditatea unui vin nu constă într-un singur acid, ci este compusă din acid malic, acid tartric, acid lactic, acid succinic și acid acetic. Proporția acestor acizi se schimbă constant în timpul sezonului de creștere. Dezvoltarea și de..
05 apr. Cadoul perfect pentru iubitorii de ROM din viața ta
Bauturi Alcoolice 2 1098
Ai în viața ta un iubitor de rom căruia ți-ai dori să îi faci un cadou cu ocazia sărbatorilor, dar nu ești sigur/ă de preferințele lui? Lasă-l să-și aleagă sortimentul preferat din această cutie de degustare magnifică de la Plantation Rum!Șase sticle elegante a câte 100 ml din șase locații diferite, fac din această cutie cadoul ideal pentru a desco..
27 dec. 7 tipuri de vin pe care trebuie să le cunoști (chiar dacă ești doar un băutor ocazional)
Bauturi Alcoolice 2 589
Știi ce e copleșitor? Cumpărăturile de vin. Orice magazin de vinuri ar putea avea sute de sticle, deci cum ar trebui să alegi? (Sugestie: nu are nimic de-a face cu cât de frumoasă arată eticheta, deși, vinovat.)Nu am putea explica toate soiurile de vinuri. În schimb, iată un curs intensiv despre cele șapte tipuri majore de vin, inclusiv vinuri roși..
01 sept. Cunoașteți-vă vinul: Ghidul începătorului pentru cele mai comune tipuri de vinuri
Bauturi Alcoolice 2 2783
Oamenii produc și savurează vinul de peste 8000 de ani, așa că ar fi normal ca această băutură pe bază de struguri să fie ușor de savurat și fără stres, nu-i așa?Din păcate, nu este întotdeauna așa. Educația în domeniul vinului acoperă o mare cantitate de informații, de la tipurile de struguri la regiunile geografice și la profilurile de aromă. Î..
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)