Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

LIFE RSS Feed

01 sept. Cunoașteți-vă vinul: Ghidul începătorului pentru cele mai comune tipuri de vinuri
Bauturi Alcoolice 0 117
Oamenii produc și savurează vinul de peste 8000 de ani, așa că ar fi normal ca această băutură pe bază de struguri să fie ușor de savurat și fără stres, nu-i așa?Din păcate, nu este întotdeauna așa. Educația în domeniul vinului acoperă o mare cantitate de informații, de la tipurile de struguri la regiunile geografice și la profilurile de aromă. Î..
13 mai Crame Italiene
Bauturi Alcoolice 0 208
1.       Ronco di SassiVinurile din sudul Italiei îmbuteliate de Ronco di Sassi aduc pe fiecare masă, în fiecare pahar, atunci când sunt servite o bucată din tradiție și pasiunea pentru vin, sinceritatea și primirea călduroasă a oamenilor. Vinuri sincere, sănătoase, născute dintr-o atenție deosebită a viței de vie, dar și din cele mai noi tehnologi..
08 oct. De ce aveți nevoie într-un bar?
Bauturi Alcoolice 0 759
Indiferent că urmează să vă deschideți o afacere cu băuturi, doriți să vă amenajați acasă un bar profesionist sau vă pregătiți pentru organizarea unei petreceri pe cinste, aveți nevoie de pahare, accesorii și ustensile specifice. Aflați în continuarea acestui articol ce nu trebuie să vă lipsească din dotare.Pahare pentru apăPaharele de tip Collin..
22 sept. Tendințe pe piața vinurilor spumante
Bauturi Alcoolice 0 685
În anul 2020 se întrezăresc aspecte interesante în fascinanta lume a spumantelor. În continuare vă prezentăm care sunt cele mai notabile dintre acestea.De asemenea, vă oferim la pachet și câteva recomandări care sperăm să vă ajute să profitați la maximum de acest sector. Și să nu uităm de PARTY BOX-urile cu spumante, că ar fi păcat ținând cont de d..
21 aug. Reguli numai bune de încălcat când vine vorba despre vin
Bauturi Alcoolice 0 453
Una dintre cele mai de seamă personalități ale culturii universale, poetul german, omul de știință și ilustrul gânditor Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832) spunea că ,,vinul bucură inima omului și bucuria este mama tuturor virtuților”. Însă, în zilele noastre, această bucurie pe care o aduce vinul poate fi pusă în umbră de regulile stricte asoci..
01 iul. Despre băuturile non-alcoolice
Bauturi Alcoolice 0 740
În ultimii ani se observă o tendință tot mai puternică a generațiilor tinere către un stil de viață sănătos, fapt care determină multe brand-uri de băuturi alcoolice să își creeze și o gamă de produse fără alcool. Mulți consideră că alcoolul este un element crucial al vieții sociale și economice. Alcoolul este deseori văzut ca fiind un catalizator ..
21 apr. Un cadou pentru părinții iubitei mele
Bauturi Alcoolice 0 266
Este o zi de miercuri și tocmai am primit o invitație la cină vineri seara. Ocazia? Să îi cunosc pe părinții iubitei mele. Nimic pretențios, spune ea, însă eu știu că astfel de invitații nu pot fi tratate cu nonșalanță. Presiunea este mare și dorința de a impresiona, fără a fi de prost gust sau de a părea nenatural și fițos, sunt lucruri care mă pr..
13 mar. Cadoul pentru aniversarea de 50 de ani a tatălui meu
Bauturi Alcoolice 0 778
Se spune că la 50 de ani oamenii au atins un anumit nivel de maturitate, iar un cadou pentru un bărbat de această vârstă, ar trebui să reflecte sobrietatea, înțelepciunea și respectul pe care aceste calități le impune. Totuși, cum orice copil simte că părinții nu au o vârstă, alegerea unui cadou rămâne o decizie dificilă. Cu atât mai mult cu cât în..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate