Meniu Produse
Cosul tau de produse

LIFE RSS Feed

16 ian. Aciditatea vinului - ce înseamnă, cum se determină și cum poate fi corectată?
Raya 0 1208
Vinul este una dintre cele mai populare băuturi alcoolice din întreaga lume, adorat de o plajă mare de persoane. Totuși, cu siguranță ai auzit expresii de genul „este mult prea tare acest vin” sau „nu îmi place, pentru că este acru!”. Ei bine, aici intervin preferințele fiecăruia, dar și aciditatea, care determină nu doar gustul, ci și culoarea bău..
14 ian. Cunoașteți-vă vinul: Ghidul începătorului pentru cele mai comune tipuri de vinuri
Andreea 0 49
Una dintre cele mai vechi și iubite băuturi este vinul. Dacă la apariția sa, exista unul singur, și anume celor roșu, care era de fapt rose, acum pe piață sunt disponibile mai multe soiuri ale acestuia astfel că indiferent că ești un fin cunoscător sau o persoană căreia îi place doar să îl savureze, te poți bucura de mai multe tipuri ale sale.Princ..
26 oct. Cadou pentru tata – idei de băuturi speciale, alese în funcție de vârstă și ocazie + alte produse deosebite
Bauturi Alcoolice 2 1855
Majoritatea oamenilor, după împlinirea vârstei de 50 de ani, ating un anumit nivel de maturitate, datorită experiențelor prin care au trecut de-a lungul timpului. Astfel, un cadou pentru un bărbat ajuns în această etapă a vieții ar trebui să reflecte măcar câteva dintre calitățile lui, cum ar fi sobrietatea și înțelepciunea. De aceea, copiii trebui..
23 oct. Tipuri de pahare: clasificarea paharelor și utilizarea corectă în funcție de băutură
Bauturi Alcoolice 3 5322
Tipuri de pahare: clasificarea paharelor și utilizarea corectă în funcție de băutură Pentru o experiență cât mai plăcută, băuturile se consumă în diverse tipuri de pahare cu caracteristici specifice. De la vin și șampanie până la diverse cocktailuri savuroase, fiecare pahar destinat acestora este conceput pentru a accentua aromele deosebite. Savoar..
09 aug. Băuturi alcoolice cu conținut scăzut de calorii
Raya 2 1360
Dacă pierderea în greutate este este importantă pentru tine, indiferent de motiv, este minunat! S-ar putea să reevaluezi alimentele pe care le introduci în corpul tău, ceea ce poate fi dificil. Este important să înțelegem că exista alternative mai slab calorice care nu vor afecta procesul de slăbire.,,Oamenii comandă cocktailuri aparent amuzante ca..
12 mai Cum identificăm vinurile cu aciditate scăzută?
Bauturi Alcoolice 1 323
O întrebare frecvent întâlnită, dar la care nu știm exact unde pe eticheta sticlei de vin să identificăm răspunsul. Aciditatea unui vin nu constă într-un singur acid, ci este compusă din acid malic, acid tartric, acid lactic, acid succinic și acid acetic. Proporția acestor acizi se schimbă constant în timpul sezonului de creștere. Dezvoltarea și de..
05 apr. Cadoul perfect pentru iubitorii de ROM din viața ta
Bauturi Alcoolice 2 620
Ai în viața ta un iubitor de rom căruia ți-ai dori să îi faci un cadou cu ocazia sărbatorilor, dar nu ești sigur/ă de preferințele lui? Lasă-l să-și aleagă sortimentul preferat din această cutie de degustare magnifică de la Plantation Rum!Șase sticle elegante a câte 100 ml din șase locații diferite, fac din această cutie cadoul ideal pentru a desco..
27 dec. 7 tipuri de vin pe care trebuie să le cunoști (chiar dacă ești doar un băutor ocazional)
Bauturi Alcoolice 2 247
Știi ce e copleșitor? Cumpărăturile de vin. Orice magazin de vinuri ar putea avea sute de sticle, deci cum ar trebui să alegi? (Sugestie: nu are nimic de-a face cu cât de frumoasă arată eticheta, deși, vinovat.)Nu am putea explica toate soiurile de vinuri. În schimb, iată un curs intensiv despre cele șapte tipuri majore de vin, inclusiv vinuri roși..
01 sept. Cunoașteți-vă vinul: Ghidul începătorului pentru cele mai comune tipuri de vinuri
Bauturi Alcoolice 2 1293
Oamenii produc și savurează vinul de peste 8000 de ani, așa că ar fi normal ca această băutură pe bază de struguri să fie ușor de savurat și fără stres, nu-i așa?Din păcate, nu este întotdeauna așa. Educația în domeniul vinului acoperă o mare cantitate de informații, de la tipurile de struguri la regiunile geografice și la profilurile de aromă. Î..
13 mai Crame Italiene
Bauturi Alcoolice 2 750
1.       Ronco di SassiVinurile din sudul Italiei îmbuteliate de Ronco di Sassi aduc pe fiecare masă, în fiecare pahar, atunci când sunt servite o bucată din tradiție și pasiunea pentru vin, sinceritatea și primirea călduroasă a oamenilor. Vinuri sincere, sănătoase, născute dintr-o atenție deosebită a viței de vie, dar și din cele mai noi tehnologi..
22 sept. Tendințe pe piața vinurilor spumante
Bauturi Alcoolice 2 1085
În anul 2020 se întrezăresc aspecte interesante în fascinanta lume a spumantelor. În continuare vă prezentăm care sunt cele mai notabile dintre acestea.De asemenea, vă oferim la pachet și câteva recomandări care sperăm să vă ajute să profitați la maximum de acest sector. Și să nu uităm de PARTY BOX-urile cu spumante, că ar fi păcat ținând cont de d..
21 aug. Reguli numai bune de încălcat când vine vorba despre vin
Bauturi Alcoolice 2 581
Una dintre cele mai de seamă personalități ale culturii universale, poetul german, omul de știință și ilustrul gânditor Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832) spunea că ,,vinul bucură inima omului și bucuria este mama tuturor virtuților”. Însă, în zilele noastre, această bucurie pe care o aduce vinul poate fi pusă în umbră de regulile stricte asoci..
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate