Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

LIFE RSS Feed

08 oct. De ce aveți nevoie într-un bar?
Bauturi Alcoolice 0 331
Indiferent că urmează să vă deschideți o afacere cu băuturi, doriți să vă amenajați acasă un bar profesionist sau vă pregătiți pentru organizarea unei petreceri pe cinste, aveți nevoie de pahare, accesorii și ustensile specifice. Aflați în continuarea acestui articol ce nu trebuie să vă lipsească din dotare.Pahare pentru apăPaharele de tip Collin..
22 sept. Tendințe pe piața vinurilor spumante
Bauturi Alcoolice 0 380
În anul 2020 se întrezăresc aspecte interesante în fascinanta lume a spumantelor. În continuare vă prezentăm care sunt cele mai notabile dintre acestea.De asemenea, vă oferim la pachet și câteva recomandări care sperăm să vă ajute să profitați la maximum de acest sector. Și să nu uităm de PARTY BOX-urile cu spumante, că ar fi păcat ținând cont de d..
21 aug. Reguli numai bune de încălcat când vine vorba despre vin
Bauturi Alcoolice 0 375
Una dintre cele mai de seamă personalități ale culturii universale, poetul german, omul de știință și ilustrul gânditor Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832) spunea că ,,vinul bucură inima omului și bucuria este mama tuturor virtuților”. Însă, în zilele noastre, această bucurie pe care o aduce vinul poate fi pusă în umbră de regulile stricte asoci..
01 iul. Despre băuturile non-alcoolice
Bauturi Alcoolice 0 374
În ultimii ani se observă o tendință tot mai puternică a generațiilor tinere către un stil de viață sănătos, fapt care determină multe brand-uri de băuturi alcoolice să își creeze și o gamă de produse fără alcool. Mulți consideră că alcoolul este un element crucial al vieții sociale și economice. Alcoolul este deseori văzut ca fiind un catalizator ..
21 apr. Un cadou pentru părinții iubitei mele
Bauturi Alcoolice 0 185
Este o zi de miercuri și tocmai am primit o invitație la cină vineri seara. Ocazia? Să îi cunosc pe părinții iubitei mele. Nimic pretențios, spune ea, însă eu știu că astfel de invitații nu pot fi tratate cu nonșalanță. Presiunea este mare și dorința de a impresiona, fără a fi de prost gust sau de a părea nenatural și fițos, sunt lucruri care mă pr..
13 mar. Cadoul pentru aniversarea de 50 de ani a tatălui meu
Bauturi Alcoolice 0 530
Se spune că la 50 de ani oamenii au atins un anumit nivel de maturitate, iar un cadou pentru un bărbat de această vârstă, ar trebui să reflecte sobrietatea, înțelepciunea și respectul pe care aceste calități le impune. Totuși, cum orice copil simte că părinții nu au o vârstă, alegerea unui cadou rămâne o decizie dificilă. Cu atât mai mult cu cât în..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate