Meniu Produse
Cosul tau de produse

NEWS RSS Feed

07 iun. Whisky Japonez
Bauturi Alcoolice 2 338
Kamiki Whisky a câștigat multiple evaluări pozitive și un premiu "Liquid Award" la cel mai recent "Whisky Bible 2021" în urma evaluării realizate de către Jim Murray.Osaka, JAPONIA, 17 septembrie 2020 - Sincer, direct și independent, Jim Murray, pentru edițiile 17 și 18, a gustat și evaluat variantele de Whisky Kamiki la cel mai cuprinzător și mai ..
13 ian. Whispering Angel un vin rosé premium
Bauturi Alcoolice 2 993
Cumpără Whispering AngelSoiuri de struguriPredominant Grenache, Cinsault și Rolle (Vermentino).ViileAu o vechime de 10-12 ani. Podgorii cu altitudine mai joasă. Soluri argiloase și cu pietriș. AOC Cotes de Provence.Procesul de vinificareFolosesc rezervoare de fermentare din 100% oțel inoxidabil. Se menține o temperatură controlată de fermentare de ..
06 ian. New PINK in town! Prosecco Rosé
Bauturi Alcoolice 4 1248
Vin spumant rosé versus Prosecco roséDeoarece anticipăm că odată cu lansarea prosecco-ului rosé produsul va fi deseori confundat cu vinul spumant rosé, vă supunem atenției diferența dintre ele: Vinul spumant rosé poate fi obținut printr-un amestec de vinuri albe și roșii sau numai din vinuri roșii, iar aromele produsului final reprezintă rezultatul..
05 ian. Marzza Millesimato Blanc de Blancs
Bauturi Alcoolice 3 2203
Marzza Millesimato Blanc de Blancs Spumante Brut 2019 combină plăcerea aromelor delicate și captivante ale strugurilor locali cu un gust unic și încântător. Este produs printr-o tehnică oenologica veche și complexă, care încununează perlajul. Se descurcă perfect băut ca aperitiv dar și ca un vin spumant  în adevăratul sens al cuvântului. Este perfe..
18 nov. O experiență complet nouă!
Bauturi Alcoolice 2 1027
Bottega Spa este o companie de familie de vinificatori cu tradiție care activează încă din anul 1635 și care sunt printre primii producători care au introdus pe piață produse fără alcool.Sparkling Zero Rose Bottega este o băutură fără alcool, produsă din must de struguri, care a fost creată cu scopul de a satisface nevoile celor care, din motive de..
15 oct. TIC–TAC: Ne apropiem de lansarea Prosecco-ului Rosé
Bauturi Alcoolice 1 948
În mai puțin de două luni Casa Bottega va marca un moment istoric în lumea complexă a băuturilor: lansarea prosecco-ului rosé, un vin spumant brut, realizat dintr-un amestec de Glera și Pinot Noir.Strugurii din care se face acest produs inovator sunt crescuți în provincia Treviso și în Friuli Venezia Giulia, zone care se disting printr-un climat bl..
24 iun. Rolul Diageo in contextul Bauturilor Alcoolice
Bauturi Alcoolice 2 657
Diageo s-a nascut ca un lider global in industria de mancaruri si bauturi in 1997. In 2000 acestia au iesit din piata alimentelor si si-au concentrat atentia in industria bauturilor alcoolice. Diageo detine in momentul de fata un numar semnificativ de brand-uri in industria bauturilor alcoolice, categorii de bauturi ce includ:  BERE ,WHISKY , VODKA..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate