ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

PARTY RSS Feed

                

22 feb. Explorând eleganța Rose-urilor: alegerea ideală pentru celebrarea femeii
Andreea 0 115
Într-o lume plină de nuanțe și texturi, rose-ul se distinge ca o exprimare vibrantă a fineții și eleganței, o băutură care transcende simpla degustare pentru a deveni un simbol al celebrării și aprecierii. Cu o istorie bogată și o diversitate care încântă paleta de gusturi, rose-ul nu este doar o alegere de băutură, ci o celebrare a momentelor memo..
27 dec. Șampania - inima sărbătoririi Anului Nou
Ramona 0 175
Deschiderea unei sticle de șampanie este un ritual care marchează trecerea de la vechi la nou, un gest care desparte momentele de reflecție de cele de sărbătoare și bucurie. Cuprins:IntroducereContext istoric - originea șampanieiȘampania: caracteristici și varietățiAlegerea și servirea șampanieiAlternative non-alcooliceRolul șampaniei în tradițiile..
19 dec. Top 10 Băuturi Alcoolice Perfecte pentru Sărbătorile de Iarnă
Ramona 0 594
Sărbătorile de iarnă reprezintă un timp magic, plin de tradiții, momente petrecute alături de familie și prieteni, și desigur, delicii culinare și băuturi specifice. De-a lungul anilor, anumite băuturi alcoolice au devenit sinonime cu atmosfera festivă a Crăciunului, completând perfect mesele îmbelșugate și aducând un plus de căldură și bucurie. Vo..
13 mai Grill Party
Bauturi Alcoolice 2 768
A sosit luna MAI mai repede decât ne-am așteptat și asta înseamnă că putem da start petrecerilor în aer liber la grill, dăm drumul la muzică, punem băuturi alcoolice și non alcoolice la rece și profităm de vremea bună de afară. Fie că este vorba de o zi de naștere, o întâlnire cu prietenii la un pahar sau chiar o degustare de vin, prosecco sau rom,..
21 apr. O petrecere de 249 lei!
Bauturi Alcoolice 2 1397
Ne este dor de prieteni, de ieșirile lungi în oraș, de petrecerile zgomotoase sau pur și simplu de voia bună din cafenelele, barurile sau pub-urile pe care le frecventam. Desigur, nu știm încă cum va arăta viața noastră socială după ieșirea din izolare și probabil fiecare dintre noi are propriile speculații și scenarii legate de acest aspect, însă ..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)