ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Bravoure by Chateau Cristi Single Vineyards Sauvignon Blanc, Pinot Grigio - Vin Sec Alb - Republica Moldova - 0.75L

Bravoure by Chateau Cristi Single Vineyards Sauvignon Blanc, Pinot Grigio - Vin Sec Alb - Republica Moldova - 0.75L - 1
Bravoure by Chateau Cristi Single Vineyards Sauvignon Blanc, Pinot Grigio - Vin Sec Alb - Republica Moldova - 0.75L
36,99 lei
Fără TVA: 31,08 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23878

CARACTERISTICI Bravoure by Chateau Cristi Single Vineyards Sauvignon Blanc, Pinot Grigio - Vin Sec Alb - Republica Moldova - 0.75L

Soi strugureSauvignon Blanc, Pinot Grigio
Alcool13.5%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
RegiuneValul lui Traian
StilSec
Tara de origineRepublica Moldova

Descrierea produsului Bravoure by Chateau Cristi Single Vineyards Sauvignon Blanc, Pinot Grigio - Vin Sec Alb - Republica Moldova - 0.75L

CARACTERISTICI

Bravoure by Chateau Cristi Single Vineyards Sauvignon Blanc, Pinot Grigio - Vin Alb Sec este o băutură alcoolică cu caracteristici distinctive care te va impresiona cu siguranță:

  • Culoare: Această cupaj de Sauvignon Blanc și Pinot Grigio se evidențiază prin culoarea sa pală și strălucitoare, având o tentă de galben pai.
  • Aroma: Aroma sa este plină de prospețime și îmbietoare. Notele distincte de citrice, cum ar fi lămâia și grapefruit-ul, îi conferă o notă răcoritoare și vivace. Pe lângă acestea, vei putea descoperi și subtilele arome de mere verzi și pere coapte, care completează armonios buchetul fructat al vinului.
  • Gust: Gustul acestui vin îți va cuceri simțurile datorită echilibrului său rafinat. Notele proaspete de citrice se împletesc armonios cu aromele subtile de piersici și pere, oferind o experiență gustativă deosebită. Aciditatea plăcută și textura catifelată completează savoarea sa fructată, iar post-gustul curat și persistent lasă o senzație plăcută ce invită la încântare.
  • Potrivire culinară: Bravoure Sauvignon Blanc, Pinot Grigio este o alegere minunată pentru cei ce apreciază vinurile ușoare și răcoritoare, fiind un acompaniament perfect pentru zilele călduroase de vară. Culoarea sa strălucitoare și aroma expresivă îl fac potrivit pentru a fi savurat ca aperitiv sau însoțind preparate din fructe de mare, salate verzi sau brânzeturi proaspete.

Așadar, dacă îți dorești o experiență vinicolă deosebită, Bravoure by Chateau Cristi Single Vineyards Sauvignon Blanc, Pinot Grigio - Vin Alb Sec este alegerea ideală pentru a-ți răsfăța simțurile cu un vin de calitate și rafinament.

ISTORIA CRAMEI

Chateau Cristi are o istorie îndelungată și plină de tradiție în producția vinurilor de calitate superioară. Numele său este legat de o personalitate notorie din Moldova, Vladimir Cristea, un descendent al unui neam de nobili și demnitari de stat.

Născut într-o familie înstărită, Vladimir Cristea a urmat studii în domeniul dreptului și agriculturii la prestigioase universități din Moscova și Montpellier. Devenind un om al viticulturii și vinificației, Vladimir Cristea a devenit membru al Comitetului de Viticultură și Vinificație din Județul Orhei în 1910, contribuind la reforme și înlesniri pentru populația implicată în viticultură.

Cu proprietăți vaste în regiunea Orhei și Chișinău, Vladimir Cristea a fost o figură importantă în Basarabia, ocupând funcții administrative și executive, inclusiv cea de primar al municipiului Chișinău în 1917. Pe lângă activitatea politică și socială, Vladimir Cristea s-a dedicat și prezervării tradiției producției de vinuri de calitate.

Astfel, Chateau Cristi a fost fondat în 1939, reinvocând rețetele vinicole ale familiei Cristi. Podgoriile sale se află în sudul Moldovei, în celebrul teritoriu Valul lui Traian, cunoscut pentru strugurii săi renumiți, care oferă buchete selecte și arome de flori și fructe uscate, precum și un gust excepțional vinurilor produse.

De-a lungul timpului, Chateau Cristi a continuat să transmită pasiunea și dedicarea pentru vinificație de la o generație la alta, asigurând că pe mesele consumatorilor să ajungă cele mai bune și selecte vinuri. Unul dintre cupajele legendar din gama Chateau Cristi este Cabernet Sauvignon - Merlot - Malbec, recunoscut pentru calitatea sa regală.

Astăzi, Chateau Cristi este cunoscută ca o vinărie cu tradiții seculare și reprezintă o declarație de dragoste pentru admiratorii vinurilor fine. Fiecare sticlă de vin Chateau Cristi păstrează spiritul și pasiunea familiei Cristi, aducând laolaltă istoria și inovația pentru a crea vinuri distinse și de calitate superioară.

Review-uri Bravoure by Chateau Cristi Single Vineyards Sauvignon Blanc, Pinot Grigio - Vin Sec Alb - Republica Moldova - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun