Brugal Anejo Superior Reserva Rom 0.7L
Brugal Anejo Superior Reserva Rom 0.7L
63,70 lei
Fără TVA: 53,53 lei
- Disponibilitate: Stoc Epuizat
- Cod: 21478
Unele dintre aceste module cookie sunt esențiale, în timp ce altele ne ajută să vă îmbunătățim experiența prin furnizarea de informații despre modul în care este utilizat site-ul.
Permite stocarea (cum ar fi cookie-urile) legată de publicitate
Permite stocarea care sprijină funcționalitatea site-ului web sau a aplicației, de exemplu, setările de limbă
Permite stocarea legată de personalizare, de exemplu, recomandări video
Permite stocarea legată de securitate, cum ar fi funcționalitatea de autentificare, prevenirea fraudei și alte tipuri de protecție a utilizatorilor.
CARACTERISTICI Brugal Anejo Superior Reserva Rom 0.7L | |
Alcool | 38% |
Categorie | Rom |
Litraj | 0.7L |
Stil | Dark |
Tara de origine | Republica Dominicana |
Vechime | 5 ani |
Distileria Brugal a luat nastere in a doua jumatate a sec. 19, atunci cand fondatorul ei, Andrés Brugal Montaner un cetatean spaniol care a emigrat in Republica Dominicana si a inceput sa dobandeasca experienta in fabricarea romului, iar in baza acestei experiente a luat nastere Distileria Brugal din Puerto Plata. In 1920 au fost construite primele depozite ale companiei pentru imbatranirea romului in butoaie de stejar. Romurile celor de la Brugal sunt recunoscute ca se amesteca foarte bine cu Coca-Cola, ceea ce noi denumim azi "cuba libre" si amestecat cu 7-up, care este denumit in mod obisnuit "santo libre". De asemenea romurile de la Brugal sunt principalul ingredient din "Mama Juana", o bautura despre care se spune ca are efecte afrodisiace.
Brugal Anejo Superior Reserva este un super sortiment de rom, care respecta intru totul reteta originala a lui Andres Brugal si este invechit in butoaie de burbon de stejar american, pe o perioada de cel putin 5 ani. Aroma de caramel este dominanta in acest rom, avand de asemenea o dulceata echilibrata de accente piperate iar notele delicate de lemn de stejar, caramel, vanilie, ciocolata si zahar brun fac din acest rom o bautura cu o dulceata subtila si o textura catifelata.