ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Frisky Panky Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

Frisky Panky Blended Malt Scotch Whisky 0.7L - 1
-18 %
Frisky Panky Blended Malt Scotch Whisky 0.7L
Promoție valabilă pentru:
Zile
Ore
Min
Sec
139,99 lei
169,99 lei
Fără TVA: 117,64 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 33046

CARACTERISTICI Frisky Panky Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

PremiiMedalie argint Scotch Whisky Masters by The Spirits Business. Medalie argint London Spirits Competition Tasting & Packaging Design. Medalie aur International Spirits Challenge. Medalie argint San Francisco World Spirits Tasting Competition. Medalie argint San Francisco World Spirits Design Competition. Medalie bronz International Wine and Spirits Competition.
Alcool40%
CategorieBlended Malt Scotch Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineScotia

Descrierea produsului Frisky Panky Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

În lumea whisky-urilor fine, există creații care transcend banalul și devin adevărate opere de artă pentru simțurile noastre. Un astfel de exemplu este Frisky Panky Blended Malt, un amestec remarcabil de whiskyuri din inima Scoției, cu nuanțe aurii și o complexitate de arome ce te poartă într-o călătorie senzorială unică.

  • Blend-ul: Această băutură excepțională este o sinteză inteligentă între whiskyurile de malt și cele de cereale, rezultând într-un hibrid al gusturilor și aromelor, care răsfață palatul și sufletul fiecărui cunoscător.
  • Arome: Mărturisirea aromei începe cu mirosul. În el se regăsește o melodie parfumată, dominată de arome de banane și citrice, care te poartă pe o cărare de descoperire a dulceții mierii și a notelor calde ale stejarului prăjit. E un tablou olfactiv ce se deschide în fața ta ca o poveste plină de mister, în care fiecare notă parfumată are un rol esențial.
  • Gust: Gustul este o adevărată călătorie aromatică. De la dulceața inițială care îmbrățișează aromele de caramel și fructe tropicale, până la accentele subtile ale zahărului de orz și nucilor prăjite, fiecare înghițitură dezvăluie un strat nou de complexitate. Pe măsură ce avansezi în degustare, simți cum aromele de miere se împletesc cu condimentele delicate ale stejarului și ale cerealelor, completate de o notă subtilă de zahăr brun. Este o experiență senzorială care te captivează și te poartă într-o lume a gusturilor profunde și a subtilității.
  • Miros: aroma care iese la iveală provine de la banane și citrice, urmate de miere și stejar prăjit.
  • Finish: În final, se simte gustul de miere și condimente de stejar combinate cu cereale și o notă de zahar brun.
  • Experiența degustării: Frisky Panky este mai mult decât o băutură - este o operă de artă. Fiecare strop din acest elixir unic pune în mișcare un dans subtil de arome, o simfonie orchestrată cu grijă de maeștri blenderi care au consacrat ani întregi pentru a aduce această creație la viață. În lumea Frisky Panky, nu este vorba doar despre a consuma o băutură, ci despre a experimenta o operă de artă într-un pahar, să descoperi notele subtile și straturile profunde care definesc adevărata esență a whisky-ului scoțian.

Fiecare înghițitură din acest elixir reprezintă o călătorie într-un tărâm al senzațiilor, o incursiune în misterul aromei și al gustului, captivant și irezistibil pentru cunoscători și îndrăgostiți de arta băuturilor fine. Este o invitație de a descoperi și de a împărtăși magia fiecărui pahar, să sărbătorești autenticitatea și creativitatea, și să te lași purtat de valul de frumusețe ce izvorăște din fiecare picătură de Frisky Panky. Este o incursiune într-o lume a detaliilor subtile și a experiențelor bogate, unde fiecare înghițitură este o poveste de spus și de trăit.

ISTORIA BRANDULUI

Frisky Panky este o marcă de băuturi spirtoase boutique care a fost inspirată de subcultura hipster, avându-și originile încă din anii 1940. Această marcă a fost creată pentru nonconformiști, progresiști, promotori ai schimbărilor sociale, conversaționaliști inteligenți, gânditori independenți, visători și creativi. Aceasta reprezintă doar câteva dintre motivele pentru care Frisky Panky a luat ființă. Scopul lor a fost să schimbe imaginea whisky-ului scoțian, să fie originali, unici, contemporani și moderni, adresându-se hipsterilor care călătoresc în jurul lumii în căutarea experiențelor neconvenționale. Frisky Panky este o marcă premium recunoscută pe plan mondial pentru originalitatea și complexitatea băuturilor și pentru designul ambalajului lor. Este o creație a visătorilor pentru visători și, probabil, cea mai originală marcă de pe planetă.

Fondatorul este progresist, disruptiv, misterios și curios. El este implicat în industria băuturilor spirtoase din Mexic începând din 2010, creând expresii, arome și diversitate inspiratoare. Echipa Frisky Panky răspândește vibrații pozitive în lumea whisky-ului și schimbă perspectiva asupra whisky-ului scoțian.

Frisky Panky face parte din Monkey Brands, iar aceștia sunt dedicați să creeze cele mai bune băuturi spirtoase din lume. Iubesc ceea ce fac și sunt mai mult decât o companie de spirtoase; ei crează experiențe prin băuturile lor, construind amintiri de neuitat. Frisky Panky încurajează să-ți urmezi visul și să-ți explorezi libertatea.

Frisky Panky este inspirat de subcultura hipster - clasic, dar în același timp contemporan și modern, adresat celor care nu se conformează mainstream-ului, adresat ție. Cu fiecare înghițitură, aduce în lumea ta gustul aventurii și autenticitatea. Frisky Panky nu este doar o băutură, este o călătorie, este o expresie a libertății și originalității tale. În lumea lor, hipsterii găsesc nu doar un whisky, ci și o filozofie: libertatea de a fi autentic într-o lume care adesea îți spune să fii altfel. Astfel, cu fiecare strop de Frisky Panky, sărbătorești spiritul tău liber și dorința ta de a gusta din plin toate nuanțele vieții.

Frisky Panky se mândresc cu faptul că sunt mai mult decât un producător de băuturi spirtoase; sunt creatori de experiențe, artizani ai gustului și povestitori ai libertății tale. Așadar, lasă-ți spiritul să zburde și bucură-te de Frisky Panky - băutura care nu este doar în pahar, ci și în fiecare clipă a aventurii tale.

Review-uri Frisky Panky Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun