Meniu Produse
Cosul tau de produse
Transport Gratuit la toate comenzile peste 199 lei

Bottega

Bottega SpA înseamnă patru secole de pasiune pentru viticultură, care s-au concretizat în numeroase sortimente de băuturi apreciate în întreaga lume. 

,,Strămoșul” brandului Bottega, Andrea, a început cultivarea viței-de-vie în 1635 într-unul din locurile cele mai frumoase din lume: dealurile de lângă molinetto della Croda. Ulterior, Domenico Bottega, oenolog pasionat și negustor de vinuri a reușit să identifice cele mai bune soiuri de struguri în anii 1920, pentru ca fiul său, Aldo Bottega, să îi ducă pasiunea la următorul nivel: grappa. 

Aldo a pus bazele distileriei Bottega în 1977, iar afacerea a devenit din ce în ce mai cunoscută datorită procesului de distilare inovativ și reducerii conținutului de alcool din grappa, pentru a deveni o băutură mai delicată. 

În prezent, vinurile și lichiorurile Bottega au un palmares de peste 350 de premii și pot fi găsite în mai mult de 140 de țări și în cadrul celor mai importante magazine tip duty-free, iar din 2017, Bottega Gold este pe locul 2 în topul vânzărilor de vin spumant în industria turismului. 

Brand: Bottega
Casa Bottega are o istorie de patru secole in lumea vinului. Produsele casei Bottega au primit 280 de aprecieri si sunt gasite in 132 de tari. Povestea incepe in anul 1920 cand Domenico Bottega a fost un negustor de vinuri. Vinificator pasionat, a stiut sa recunoasca cele mai bune soiuri de ..
43,32 lei
Fără TVA:36,41 lei
Brand: Bottega
Casa Bottega are o istorie de patru secole în lumea vinului. Produsele casei Bottega au primit 280 de aprecieri si sunt gasite in 132 de tari. Il Vino Dei Poeti doc extra dry, prosecco obtinut din struguri glera, cultivati in zona Treviso, dupa metode clasice si traditionale. Ideal pentru a fi consu..
39,36 lei
Fără TVA:33,07 lei
Brand: Bottega
Il Vino dei Poeti Prosecco Rosé DOC este un sortiment brut proaspat obtinut din amestecul strugurilor Glera si Pinot Noir, ambele soiuri fiind crescute in zona Prosecco DOC. Acesti struguri sunt cultivati si ingrijiti conform tehnicilor clasice si traditionale care si-au mentinut tipicitatea neschim..
37,99 lei
Fără TVA:31,92 lei
Brand: Bottega
Calitatea vinurilor si a distilatelor Bottega este recunoscuta la nivel mondial. Acest sortiment deosebit este un vin spumant obtinut din struguri crescuti in Treviso si Friuli Venezia Giulia unde sunt cultivati si ingrijiti conform tehnicilor clasice si traditionale care si-au mentinut tipicitatea ..
42,52 lei
Fără TVA:35,73 lei
Brand: Bottega
Fermecatorul sortiment italian este caracterizat de un buchet proaspat cu note de fructe amestecate cu accente florale imbracate intr-un perlaj persistent si fin. Accademia Prosecco Rose este obtinut din amestecul strugurilor Glera si Pinot Noir. Strugurii Glera sunt cultivati in zona deluroasa a pr..
43,37 lei
Fără TVA:36,44 lei
Brand: Bottega
Accademia Vinattieri Prosecco DOC Brut (nuance rose) este un prosecco realizat si strugurii glera care sunt recoltati manuali de la jumatatea lunii septembrie din podgorii cultivate cu sistemul de cultivare a sylvozului, caracteristic acestei zone. Strugurii se preseaza si apoi se vinifica i..
51,74 lei
Fără TVA:43,48 lei
Brand: Bottega
Accademia Vinattieri Prosecco DOC Brut este un prosecco realizat din struguri glera recoltati manual la jumatatea lunii septembrie din podgorii cultivate cu sistemul de cultivare a sylvozului, caracteristic acestei zone. Strugurii se preseaza si apoi se vinifica in alb, unde mustul este separat de c..
16,84 lei
Fără TVA:14,15 lei
Brand: Bottega
Accademia Vinattieri Prosecco DOC Brut (orange bottle) este un prosecco realizat si strugurii glera care sunt recoltati manuali de la jumatatea lunii septembrie din podgorii cultivate cu sistemul de cultivare a sylvozului, caracteristic acestei zone. Strugurii se preseaza si apoi se vinifica..
46,14 lei
Fără TVA:38,77 lei
Brand: Bottega
Accademia Vinattieri Prosecco DOC Brut (purple bottle) este un prosecco realizat si strugurii glera care sunt recoltati manuali de la jumatatea lunii septembrie din podgorii cultivate cu sistemul de cultivare a sylvozului, caracteristic acestei zone. Strugurii se preseaza si apoi se vinifica..
47,10 lei
Fără TVA:39,58 lei
Brand: Bottega
Accademia Vinattieri Prosecco DOC Brut (blue bottle) este un prosecco realizat si strugurii glera care sunt recoltati manuali de la jumatatea lunii septembrie din podgorii cultivate cu sistemul de cultivare a sylvozului, caracteristic acestei zone. Strugurii se preseaza si apoi se vinifica in alb, u..
47,10 lei
Fără TVA:39,58 lei
Brand: Bottega
Accademia Vinattieri Prosecco DOC Brut (green bottle) este un prosecco realizat si strugurii glera care sunt recoltati manuali de la jumatatea lunii septembrie din podgorii cultivate cu sistemul de cultivare a sylvozului, caracteristic acestei zone. Strugurii se preseaza si apoi se vinifica ..
47,10 lei
Fără TVA:39,58 lei
Brand: Bottega
Accademia Vinattieri Prosecco DOC Brut (red bottle) este un prosecco realizat si strugurii glera care sunt recoltati manuali de la jumatatea lunii septembrie din podgorii cultivate cu sistemul de cultivare a sylvozului, caracteristic acestei zone. Strugurii se preseaza si apoi se vinifica in..
49,83 lei
Fără TVA:41,87 lei
Brand: Bottega
Distileria Bottega detine o istorie de patru secole in producerea de vin si grappa, totul a inceput in anul 1600 cand stramosii cu cultivata primul butas de vita de vie. Produsele elaborate de Distileria Bottega sunt apreciate in toata lumea, ele obtinand 280 de premii regasandu-se in peste 132 de t..
66,26 lei
Fără TVA:55,68 lei
Brand: Bottega
Distileria Bottega detine o istorie de patru secole in producerea de vin si grappa, totul a inceput in anul 1600 cand stramosii cu cultivata primul butas de vita de vie. Produsele elaborate de Distileria Bottega sunt apreciate in toata lumea, ele obtinand 280 de premii regasandu-se in peste 132 de t..
113,60 lei
Fără TVA:95,46 lei
Brand: Bottega
Exquisite Premium este un grappa de rezerva obtinuta din distilarea tescovinei strugurilor de inalta calitate. O grappa care provine din iscusinta selectie tescovinei pusa in aplicare cu scopul de a obtine un produs unic, cu un caracter inconfundabil. Acesta este produs in trei etape de distilare ef..
132,53 lei
Fără TVA:111,37 lei
Brand: Bottega
Distileria Bottega detine o istorie de patru secole in producerea de vin si grappa. Totul a inceput in anul 1600, cand stramosii au cultivat primul butas de vita de vie. Produsele elaborate de Distileria Bottega sunt apreciate in toata lumea, ele obtinand 280 de premii si regasandu-se in peste 132 d..
94,64 lei
Fără TVA:79,53 lei
Afişare 1 - 16 din 81 (6 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate