ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Chateau Cristi Late Harvest Cabernet Sauvignon - Vin Rose Dulce - Republica Moldova - 0.5L

Chateau Cristi Late Harvest Cabernet Sauvignon - Vin Rose Dulce - Republica Moldova - 0.5L - 1
Chateau Cristi Late Harvest Cabernet Sauvignon - Vin Rose Dulce - Republica Moldova - 0.5L
99,99 lei
Fără TVA: 84,03 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 32923

CARACTERISTICI Chateau Cristi Late Harvest Cabernet Sauvignon - Vin Rose Dulce - Republica Moldova - 0.5L

PremiiMedalie aur Vinarium Bucuresti 2021
Soi strugureCabernet Sauvignon
Alcool10%
CategorieVin rose
Litraj0.5L
RegiuneValul lui Traian
StilDulce
Tara de origineRepublica Moldova

Descrierea produsului Chateau Cristi Late Harvest Cabernet Sauvignon - Vin Rose Dulce - Republica Moldova - 0.5L

CARACTERISTICI

Vinul dulce rose Chateau Cristi Late Harvest Cabernet Sauvignon este o alegere deosebită pentru iubitorii de vinuri care apreciază echilibrul subtil dintre dulcețea delicată și fructuozitatea rafinată. Acest sortiment îmbină cu măiestrie calitățile remarcabile ale soiului celebru de struguri Cabernet Sauvignon cu o notă dulce și proaspătă. Caracteristicile sale includ:

  • Culoare atrăgătoare: Acest vin se evidențiază printr-o nuanță fermecătoare de roz, care atrage privirile și pregătește simțurile pentru o experiență gustativă plăcută.
  • Arome fructate și proaspete: Cu o explozie de arome de fructe roșii proaspete, precum căpșuni, zmeură și mure, vinul dulce rose Chateau Cristi Late Harvest Cabernet Sauvignon încântă simțurile și te transportă într-un univers de gusturi savuroase.
  • Gust rafinat și echilibrat: În ciuda dulceții sale, acest vin își menține echilibrul, oferind un gust rafinat și fin, cu o plăcută aciditate care echilibrează perfect nota dulce.
  • Textură catifelată: Vinul se bucură de o textură catifelată, care îmbrățișează palatinul cu fiecare înghițitură, oferind o senzație plăcută și reconfortantă.
  • Note subtile de condimente: Pe lângă aromele fructate, se pot regăsi și subtile note de condimente, cum ar fi vanilia sau scorțișoara, care adaugă o notă intrigantă și sofisticată gustului.
  • Final persistent și plăcut: Gustul său dulce și plăcut persistă pe papilele gustative, lăsând o senzație plăcută și memorabilă în urma fiecărei înghițituri.
  • Potrivit pentru diverse ocazii: Vinul dulce rose Chateau Cristi Late Harvest Cabernet Sauvignon se potrivește perfect pentru momentele de relaxare, petrecerile alături de prieteni sau seri romantice în doi, aducând un strop de bucurie și rafinament în fiecare moment special.

Vinul dulce rose Chateau Cristi Late Harvest Cabernet Sauvignon reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să exploreze lumea vinurilor delicate și proaspete. Aromele fructate, gustul echilibrat și nota dulce subtilă îi conferă un farmec aparte, făcându-l ideal pentru a fi savurat în compania celor dragi și pentru a vă bucura de o experiență gustativă de neuitat. Așadar, pregătiți-vă să vă răsfățați simțurile cu acest vin uimitor și să vă bucurați de fiecare moment al călătoriei voastre în lumea vinurilor de calitate.

ISTORIA CRAMEI

Chateau Cristi are o istorie îndelungată și plină de tradiție în producția vinurilor de calitate superioară. Numele său este legat de o personalitate notorie din Moldova, Vladimir Cristea, un descendent al unui neam de nobili și demnitari de stat.

Născut într-o familie înstărită, Vladimir Cristea a urmat studii în domeniul dreptului și agriculturii la prestigioase universități din Moscova și Montpellier. Devenind un om al viticulturii și vinificației, Vladimir Cristea a devenit membru al Comitetului de Viticultură și Vinificație din Județul Orhei în 1910, contribuind la reforme și înlesniri pentru populația implicată în viticultură.

Cu proprietăți vaste în regiunea Orhei și Chișinău, Vladimir Cristea a fost o figură importantă în Basarabia, ocupând funcții administrative și executive, inclusiv cea de primar al municipiului Chișinău în 1917. Pe lângă activitatea politică și socială, Vladimir Cristea s-a dedicat și prezervării tradiției producției de vinuri de calitate.

Astfel, Chateau Cristi a fost fondat în 1939, reinvocând rețetele vinicole ale familiei Cristi. Podgoriile sale se află în sudul Moldovei, în celebrul teritoriu Valul lui Traian, cunoscut pentru strugurii săi renumiți, care oferă buchete selecte și arome de flori și fructe uscate, precum și un gust excepțional vinurilor produse.

De-a lungul timpului, Chateau Cristi a continuat să transmită pasiunea și dedicarea pentru vinificație de la o generație la alta, asigurând că pe mesele consumatorilor să ajungă cele mai bune și selecte vinuri. Unul dintre cupajele legendar din gama Chateau Cristi este Cabernet Sauvignon - Merlot - Malbec, recunoscut pentru calitatea sa regală.

Astăzi, Chateau Cristi este cunoscută ca o vinărie cu tradiții seculare și reprezintă o declarație de dragoste pentru admiratorii vinurilor fine. Fiecare sticlă de vin Chateau Cristi păstrează spiritul și pasiunea familiei Cristi, aducând laolaltă istoria și inovația pentru a crea vinuri distinse și de calitate superioară.

Review-uri Chateau Cristi Late Harvest Cabernet Sauvignon - Vin Rose Dulce - Republica Moldova - 0.5L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun