ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Ciroc Red Berry Vodka 1L

Ciroc Red Berry Vodka 1L - 1
Ciroc Red Berry Vodka 1L - 2
Ciroc Red Berry Vodka 1L - 1
Ciroc Red Berry Vodka 1L - 2
Ciroc Red Berry Vodka 1L
195,99 lei
Fără TVA: 164,70 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 29686

CARACTERISTICI Ciroc Red Berry Vodka 1L

Alcool37.5%
CategorieVodka
Litraj1L
Tara de origineFranta
AromeZmeura, capsuni
Categorii asociate: VODKA, VODKA INFUZATA, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Ciroc Red Berry Vodka 1L

CARACTERISTICI

Bucură-te de o experiență distinsă și răsfățată cu Cîroc Red Berry Vodka, o creație ce îmbină măiestria tradițională cu inovația modernă în lumea băuturilor alcoolice. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive care fac din această vodcă o alegere remarcabilă:

 • Arome Naturale Îmbietoare: Cîroc Red Berry Vodka impresionează cu un buchet aromatic generos și natural de fructe roșii proaspete. Notele îmbietoare de fructe de pădure, precum coacăzele și murele, se împletesc armonios cu subtila dulceață a căpșunilor coapte la soare. Fiecare înghițitură este o călătorie senzorială prin grădinile înfloritoare.
 • Claritate și Puritate Remarcabile: O caracteristică definitorie a vodcii Cîroc este procesul de distilare cvasi-artizanal, care se desfășoară de mai multe ori pentru a obține puritatea și claritatea deosebită a băuturii. Această atenție la detalii se resimte în fiecare sorbitură, oferind o experiență lină și rafinată.
 • Textură Mătăsoasă: La fiecare înghițitură, vei fi răsfățat de o textură mătăsoasă și catifelată, care se prelinge în gură și încântă simțurile. Această senzație delicată adaugă o notă suplimentară de eleganță, făcând din fiecare moment de degustare o experiență specială.
 • Reinterpretarea Eleganței: Cîroc Red Berry Vodka reușește să reinterpreteze clasicul cu o notă contemporană. Fructele roșii bogate aduc o nouă dimensiune de savoare și plăcere la vodcă, transformând o băutură deja apreciată într-o experiență deosebită.
 • Versatilitate În Creație: Această vodcă se pretează atât degustării pure, pentru a savura în detaliu aromele și calitățile sale, cât și ca bază pentru cocktailuri sofisticate. Cîroc Red Berry Vodka adaugă o notă vibrantă și proaspătă la orice creație, transformând momentele obișnuite în experiențe memorabile.

Indiferent dacă dorești să o savurezi în compania prietenilor, să creezi cocktailuri inovatoare sau să te răsfeți cu o înghițitură pură, Cîroc Red Berry Vodka îți oferă o experiență care combină rafinamentul cu bucuria descoperirii.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul meticulos de producție al Vodcăi Cîroc este o veritabilă simfonie a expertizei și tradiției.

 1. Selecția Strugurilor și Producția de Vin: Vodka Cîroc se diferențiază datorită ingredientului său unic - strugurii francezi de calitate. Acești struguri, selectați cu grijă pentru calitățile lor, sunt transformați în vin, profitând de generații de experiență în producția de vin. Acest vin inițial din struguri stabilește temelia pentru caracterul excepțional al Cîroc.
 2. Patru Runde de Distilare în Coloană: Vinul obținut din struguri trece printr-un proces meticulos de distilare, nu o dată sau de două ori, ci de patru ori. Această distilare în coloană în mai multe etape are loc pentru a rafina lichidul și pentru a extrage esența sa pură. Fiecare rundă de distilare contribuie la finețea și puritatea produsului final.
 3. A Cincea Distilare: Tradiție Artizanală: Transformarea vinului din struguri în Vodca Cîroc se realizează în a cincea și ultima distilare. Această etapă este în care caracterul vodcăi se conturează cu adevărat. Folosind o abordare tradițională, Distileria Maison Villevert folosește o alambică din cupru făcută pe comandă pentru acest proces. Această distilare este o mărturie a meșteșugului care a rezistat probelor timpului.
 4. Maison Villevert Salles d’Angles: Casa Excelenței: Distileria istorică Maison Villevert, așezată în peisajul liniștit al lui Salles d’Angles din sudul Franței, servește ca locul de naștere al Vodcăi Cîroc. Cu peste un secol de expertiză în producția de vin și distilare, această locație contribuie la gustul și calitatea unică a vodcăi.
 5. O Prospătime Excepțională și Gust Citric: Călătoria Vodcăi Cîroc de la struguri la sticlă culminează într-o vodcă cu un profil de gust distinct și captivant. Prospețimea excepțională și notele citrice care definesc Vodca Cîroc sunt rezultatul strugurilor francezi de calitate și a preciziei în distilare.
 6. Un Gust Fără Asemănare: Spre deosebire de vodca tradițională pe bază de cereale, care domină piața, Vodca Cîroc evidențiază rezultatul inovației și al tradiției. Distilată de cinci ori din struguri francezi de calitate, aduce un gust cu adevărat distinct și fructat care o diferențiază în lumea băuturilor alcoolice.

De la selecția strugurilor francezi de calitate și până la cele cinci distilări în stiluri variate, această vodcă devine o operă de artă a aromelor. Casa istorică Maison Villevert în Sudul Franței joacă un rol crucial în conferirea acestei vodci unicitatea sa. Rezultatul este un gust proaspăt, cu nuanțe citrice excepționale, care răsfață simțurile și dăinuie în memoria degustătorilor. Vodca Cîroc întruchipează cu mândrie combinația dintre tradiție și inovație, aducând o notă distinctă și delicioasă în peisajul băuturilor fine.

ISTORIA BRANDULUI

Brandul Cîroc a fost fondat în Franța, iar istoria sa începe cu fabrica de distilare Maison Villevert, care are o tradiție îndelungată în producția de băuturi alcoolice. Inițial, vodca Cîroc a fost lansată în anii '90 în Franța, dar a rămas destul de puțin cunoscută la nivel internațional.

În anul 2003, brandul Cîroc a fost achiziționat de către Diageo, un gigant britanic în industria băuturilor alcoolice. Aceasta a marcat o etapă importantă în evoluția și dezvoltarea ulterioară a brandului.

Ceea ce face Cîroc diferită față de majoritatea altor mărci de vodcă este metoda de distilare. În loc să folosească cereale sau cartofi, Cîroc utilizează strugurii ca bază pentru distilare. Aceasta înseamnă că vodca Cîroc este, de fapt, o vodcă de struguri, ceea ce conferă un caracter unic și note fructate subtile.

O altă caracteristică semnificativă a brandului Cîroc este colaborarea cu celebrul rapper american Sean "Diddy" Combs (P. Diddy). În anii 2000, Sean Combs a devenit unul dintre ambasadorii brandului și a jucat un rol important în promovarea și creșterea popularității Cîroc pe piața americană. Colaborarea sa a adus o notă de exclusivitate și stil la brand.

Cîroc a lansat mai multe sortimente cu arome, precum Cîroc Peach, Cîroc Coconut și altele, adăugând varietate gamei lor de vodcă. Aceste sortimente au atras un segment larg de consumatori datorită aromei lor inovatoare și îndrăznețe.

Astăzi, Cîroc este recunoscută ca o marcă premium și sofisticată, cu un accent puternic pe calitate, inovație și design. Este adesea asociată cu evenimente elegante și stil de viață de lux, iar prezența sa în industria băuturilor alcoolice continuă să crească.

Review-uri Ciroc Red Berry Vodka 1L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun