ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Frapin Cigar Blend Cutie Cognac 0.7L

Frapin Cigar Blend Cutie Cognac 0.7L - 1
-10 %
Frapin Cigar Blend Cutie Cognac 0.7L
389,33 lei
432,59 lei
Fără TVA: 327,17 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 364

CARACTERISTICI Frapin Cigar Blend Cutie Cognac 0.7L

Alcool40%
CategorieCognac
Litraj0.7L
RegiuneCognac
Tara de origineFranta
Categorii asociate: BRANDY, COGNAC, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Frapin Cigar Blend Cutie Cognac 0.7L

CARACTERISTICI

Cognacul Frapin Cigar Blend este cu siguranță un produs deosebit al distileriei Frapin, apreciat și premiat în industria cognacului. Iată câteva dintre caracteristicile sale remarcabile:

 • Amestecul perfect: Frapin Cigar Blend este rezultatul unui amestec expert realizat pentru a se potrivi perfect cu fumatul trabucurilor. A fost conceput special pentru a completa și a se armoniza cu aromele intense și complexe ale trabucurilor de înaltă calitate.
 • Origine și selecție atentă: Cognacul Cigar Blend este produs din distilate alese din podgoriile Frapin și este rezultatul unui proces meticulos de selecție. Strugurii sunt cultivați pe terenurile familiei Frapin din regiunea Grande Champagne, cunoscută pentru cognacurile sale de elită.
 • Îmbătrânire îndelungată: Frapin Cigar Blend beneficiază de o îmbătrânire îndelungată în butoaie de lemn de stejar, ceea ce îi conferă un caracter bogat și complex. Cognacul este îmbătrânit cel puțin 20 de ani, timp în care dezvoltă aromele și notele distincte care îl fac potrivit pentru a fi savurat alături de trabucuri.
 • Arome și gusturi intense: Cognacul Cigar Blend oferă o experiență deosebită pentru iubitorii de trabucuri. Are arome profunde de fructe uscate, mirodenii, nuci și note subtile de lemn de stejar. Gustul este echilibrat și complex, cu accente de ciocolată neagră, caramel și vanilie.
 • Premii și recunoaștere: Cognacul Frapin Cigar Blend a primit aprecierea și recunoașterea în industria cognacului, fiind premiat pentru calitatea și măiestria sa. Aceste premii atestă angajamentul distileriei Frapin de a produce cognacuri de înaltă calitate, adaptate experienței de fumat a trabucurilor.

Cognacul Frapin Cigar Blend este considerat unul dintre cele mai bune cognacuri pentru a fi savurat alături de un trabuc de calitate. Cu aromele sale intense și gustul rafinat, acest cognac oferă o experiență autentică și deosebită, completând perfect momentele de relaxare și savurare alături de un trabuc preferat.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Distileria Frapin este renumită pentru producția de cognacuri de înaltă calitate. Iată etapele importante în procesul de producție a cognacurilor Frapin:

 1. Recoltarea strugurilor: Distileria Frapin cultivă struguri în propriile lor podgorii, iar recoltarea se face manual. Această etapă este crucială pentru obținerea strugurilor de cea mai bună calitate, care vor conferi cognacurilor Frapin arome și caracteristici specifice.
 2. Fermentarea și distilarea vinului: Strugurii sunt apoi fermentați pentru a obține vinul, care va fi ulterior distilat pentru producția de cognac. Frapin utilizează alambicuri tradiționale de cupru pentru distilare, respectând metodele tradiționale de producție.
 3. Îmbătrânirea: După distilare, alcoolul obținut este transferat în butoaie din lemn de stejar pentru a se maturiza și a se dezvolta aromele distinctive ale cognacului. Frapin este cunoscută pentru perioadele lungi de îmbătrânire, cu unele cognacuri care rămân în butoaie timp de zeci de ani. Îmbătrânirea are loc în pivnițele lor speciale, unde cognacul interacționează cu lemnul și primește influențele sale specifice.
 4. Amestecarea și învechirea: Maestrul distilator al distileriei Frapin selectează cu atenție butoaiele individuale pentru a crea amestecuri de cognacuri care să ofere profilul gustativ și aromatic dorit. Acest proces de învechire și amestecare este esențial pentru obținerea echilibrului și complexității specifice cognacurilor Frapin.
 5. Ambalarea și îmbutelierea: După perioadele lungi de îmbătrânire, cognacurile sunt atent selectate, filtrate și îmbuteliate în sticle elegante, adăugându-se detaliile specifice etichetelor. Fiecare sticlă este marcată cu informații despre produs, inclusiv anul distilării și alte detalii relevante.

Distileria Frapin pune un accent deosebit pe calitatea și tradiția în fiecare etapă a procesului de producție al cognacurilor lor. De la recoltarea strugurilor până la îmbuteliere, fiecare etapă este realizată cu atenție și experiență pentru a obține cognacuri fine, cu arome și gusturi complexe și rafinate.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Frapin este cunoscută pentru producția de cognacuri de înaltă calitate și are o istorie îndelungată în regiunea Cognac din Franța. Iată o scurtă prezentare a istoriei distileriei Frapin:

Istoria distileriei Frapin își are originile în secolul al XIII-lea, când familia Frapin s-a stabilit în regiunea Grande Champagne din Cognac. Familia Frapin a fost inițial implicată în viticultură, cultivând struguri și producând vinuri. Treptat, aceștia și-au extins activitatea și au început să distileze vinul pentru a produce cognac.

De-a lungul secolelor, familia Frapin și-a consolidat reputația în producția de cognacuri fine și s-a transmis tainele și secretele distilării din generație în generație. Cunoscute pentru calitatea lor excepțională, cognacurile Frapin au câștigat aprecierea și respectul experților și iubitorilor de cognac din întreaga lume.

Familia Frapin a avut un impact semnificativ în regiunea Cognac și a jucat un rol important în dezvoltarea industriei de cognac. De-a lungul timpului, distileria Frapin a fost condusă de membri talentați ai familiei, care au contribuit la inovație și la menținerea tradițiilor artizanale.

Astăzi, distileria Frapin continuă să producă cognacuri de excepție utilizând metode tradiționale și respectând valorile familiei Frapin. Acestea sunt distilate și îmbătrânite cu grijă în butoaie din lemn de stejar în pivnițele lor, pentru a obține profunzime, bogăție și complexitate în aromele și gusturile cognacurilor lor.

Frapin este cunoscută pentru diversitatea gamei de cognacuri pe care le oferă, de la cele mai tinere și expresive până la cele mai vechi și sofisticate. Fiecare cognac Frapin este considerat o capodoperă a distilării și îmbătrânirii, reprezentând un echilibru perfect între tradiție, expertiză și inovație.

Calitatea excepțională, atenția la detalii și pasiunea pentru perfecțiune sunt elemente esențiale în istoria și reputația distileriei Frapin. Aceste caracteristici fac ca produsele lor să fie apreciate și respectate în lumea cognacului.

Review-uri Frapin Cigar Blend Cutie Cognac 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun