ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Gautier VSOP Cognac 0.7L

Gautier VSOP Cognac 0.7L - 1
-10 %
Gautier VSOP Cognac 0.7L
143,99 lei
159,99 lei
Fără TVA: 121,00 lei
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod: 24143

CARACTERISTICI Gautier VSOP Cognac 0.7L

PremiiMedalie aur IWSC
Alcool40%
CategorieCognac V.S.O.P.
Litraj0.7L
RegiuneCognac
Tara de origineFranta
Categorii asociate: BRANDY, CADOURI, COGNAC, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Gautier VSOP Cognac 0.7L

CARACTERISTICI

Cognacul Gautier VSOP este un produs distins și apreciat al distileriei Marie Brizard Wine & Spirits Group. Iată câteva caracteristici ale acestui cognac:

  • Calitate superioară: Cognacul Gautier VSOP se remarcă prin calitatea sa superioară. Acesta este obținut dintr-o selecție atentă de vinuri distilate și îmbătrânit în butoaie de stejar timp de cel puțin 4 ani. Procesul de producție meticulos și atenția la detalii conferă acestui cognac o notă distinctă de rafinament și eleganță.
  • Arome bogate și complexe: Cognacul Gautier VSOP oferă o paletă aromatică bogată și complexă. Notele predominante sunt cele de fructe uscate, vanilie, nuci și condimente, care se îmbină armonios, creând o experiență senzorială plăcută. Aromele sunt echilibrate și bine integrate, evidențiind maturitatea și profunzimea acestui cognac.
  • Gust echilibrat: La gust, Cognacul Gautier VSOP impresionează prin echilibrul său subtil. Se remarcă prin finețe și eleganță, oferind o combinație armonioasă între dulceața fructelor uscate, notele condimentate și accentele subtile de lemn. Este un cognac catifelat și moale, cu o textură plăcută și un final lung și delicat.
  • Aspect vizual atrăgător: Cognacul Gautier VSOP se prezintă într-o sticlă elegantă și rafinată, cu un design clasic și sobru. Aspectul său vizual reflectă atenția acordată detaliilor și încapsulează tradiția și calitatea acestui cognac remarcabil.

Cognacul Gautier VSOP a fost creat pentru a oferi o experiență deosebită consumatorilor, îmbinând tradiția și experiența de secole cu gusturile și preferințele contemporane. Cu aromele sale rafinate și gustul echilibrat, acest cognac este apreciat de iubitorii de cognac din întreaga lume.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție al cognacurilor Gautier, produse de distileria Marie Brizard Wine & Spirits Group, urmează etapele tradiționale specifice pentru obținerea acestui spirit nobil. Iată principalele etape ale producției cognacului:

  1. Recoltarea și fermentarea vinului: Etapa inițială implică recoltarea strugurilor din podgorii selectate și vinificarea acestora pentru a obține vin. Această etapă este esențială pentru a obține o bază de vin de calitate care va fi ulterior distilată pentru a produce cognacul.
  2. Distilarea: După fermentarea vinului, urmează procesul de distilare. Acesta constă în încălzirea vinului în alambicuri speciale, numite alembicuri Charentais, în vederea separării componentelor alcoolice de cele non-alcoolice. Distilarea are loc în două etape, cunoscută sub numele de "chauffe": prima etapă produce "brouillis", un lichid cu un conținut ridicat de alcool, iar a doua etapă generează "bonne chauffe", care conține distilatul de cognac.
  3. Îmbătrânirea în butoaie de lemn: După distilare, distilatul de cognac este transferat în butoaie de lemn, în special din stejar. Aici, cognacul maturizează lent în timp, extrăgând arome și caracteristici distinctive din lemnul butoaielor. Îmbătrânirea este o etapă crucială în procesul de producție a cognacului și poate dura de la câțiva ani până la câteva decenii, în funcție de tipul de cognac produs.
  4. Amestecarea și îmbutelierea: După ce cognacul a atins maturitatea dorită, acesta este supus unei atente selecții și amestecări. Maestrul distilator, cunoscut sub numele de "maître de chai", își folosește experiența pentru a asigura consistența și calitatea gustului final al cognacului. După amestecare, cognacul este îmbuteliat în sticle elegante și etichetat pentru a fi livrat consumatorilor.

Cognacurile Gautier produse de Marie Brizard Wine & Spirits Group respectă aceste etape tradiționale de producție pentru a oferi un produs de înaltă calitate și a păstra autenticitatea și rafinamentul caracteristic cognacului francez. Îmbinând expertiza tradițională cu inovația modernă, cognacurile Gautier reprezintă un exemplu de artă și maestrie în producția acestui spirit nobil.

ISTORIA BRANDULUI

Marie Brizard Wine & Spirits este un grup francez specializat în producția și distribuția de băuturi alcoolice, printre care se numără lichioruri, băuturi spirtoase și vinuri. Iată o scurtă istorie a acestei distilerii:

Istoria companiei Marie Brizard Wine & Spirits se întinde pe parcursul a peste 260 de ani, începând din anul 1755. Compania a fost fondată de Marie Brizard, o tânără apothecary din Bordeaux, Franța. Ea a creat un lichior original folosind rețeta sa secretă, care a devenit cunoscut sub numele de "Anisette Marie Brizard". Aceasta a fost începutul unei lungi tradiții în producția de lichioruri fine.

În anii care au urmat, compania Marie Brizard a continuat să-și extindă activitatea și să-și consolideze poziția pe piața băuturilor alcoolice. Au fost dezvoltate și lansate noi sortimente de lichioruri, iar renumele companiei a crescut în întreaga Europă.

În secolul al XX-lea, Marie Brizard a devenit un brand cunoscut și apreciat în întreaga lume. Compania și-a diversificat portofoliul prin achiziționarea și integrarea altor mărci de băuturi alcoolice, precum William Peel (whisky), Sobieski (vodcă) și Cognac Gautier (coniac).

Astăzi, Marie Brizard Wine & Spirits Group continuă să fie un jucător important în industria băuturilor alcoolice. Compania produce și distribuie o gamă variată de produse, menținând în același timp tradiția și autenticitatea care i-au adus succesul de-a lungul secolelor.

Produsele Marie Brizard Wine & Spirits sunt apreciate pentru calitatea lor și pentru aromele autentice. Compania are o reputație solidă și este recunoscută în industrie pentru experiența sa de lungă durată și pasiunea pentru producția de băuturi alcoolice fine.

Datorită istoriei sale bogate și a calității produselor sale, Marie Brizard Wine & Spirits Group continuă să fie un nume de încredere și o alegere populară pentru iubitorii de băuturi alcoolice din întreaga lume.

Review-uri Gautier VSOP Cognac 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun