ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Corcova Feteasca Neagra DOC CMD - Vin Sec Rosu - Romania - 0.75L

Corcova Feteasca Neagra DOC CMD - Vin Sec Rosu - Romania - 0.75L - 1

Fotografiile produselor prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Etichetele, ambalajele sau elementele grafice pot suferi modificări minore din partea producătorilor, fără notificare prealabilă. Deși ne străduim să menținem imaginile actualizate, este posibil ca produsul livrat să prezinte diferențe față de fotografia afișată (culori, detalii de design, mențiuni pe etichetă etc.), fără a afecta însă calitatea, proveniența sau conținutul acestuia.

Corcova Feteasca Neagra DOC CMD - Vin Sec Rosu - Romania - 0.75L
45,99 lei
Fără TVA: 38,65 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 22915

CARACTERISTICI Corcova Feteasca Neagra DOC CMD - Vin Sec Rosu - Romania - 0.75L

Soi strugureFeteasca Neagra
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneDealurile Olteniei
StilSec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Corcova Feteasca Neagra DOC CMD - Vin Sec Rosu - Romania - 0.75L

Compania Viticola Corcova, o proprietate Roy & Damboviceanu situata in judetul Mehedinti, a luat fiinta in anul 2005, acesta insa reia o traditie multiseculara in zona, mai exact din sec al  XVI-lea. In acelasi an prodgoriile sunt replantate cu vita de vie din Franta si soiuri existente pe timpul mosiei Bibestilor. Vinul Corcova pastreaza amprenta originala a locului si emana istorie, distinctie si pasiune. Vinurile Corcova sunt speciale si detin acel gust "terroir" datorita beneficiilor principale ale zonei: un climat temperat-continental cu influente mediteraneene - veri calde si secetoase, ierni blande, cu precipitatii accentuate, pe de alta parte solurile cu o structura litologica variata si o mineralitate bogata. Un vin rosu sec unde strugurii sunt recoltati manual in ladite in perioada 12-16 septembrie, 5 zile de macerare pre-fermentare pentru extragerea aromelor la o temperatura controlata si maturat in butoaie masive de inox timp de 7 luni .

Culoare: rosu intens.

Arome puternice si fructate, fructe rosii bine coapte, coacaze , mure.

Gustul este rotund, uleios cu tainini catifelati.

Temperatura de servire: 17-18 C.

Asocieri gastronomice: carne de pasare, branzeturi mature tari.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun