ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Calarasi Brandy Divin 0.5L

Calarasi Brandy Divin 0.5L - 1
Calarasi Brandy Divin 0.5L
32,91 lei
Fără TVA: 27,65 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 32946

CARACTERISTICI Calarasi Brandy Divin 0.5L

Alcool36%
CategorieBrandy
Litraj0.5L
Tara de origineRepublica Moldova
Categorii asociate: BRANDY, DIVIN, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Calarasi Brandy Divin 0.5L

ISTORICUL BRANDULUI

Distileria Divin este o distilerie de prestigiu situată în regiunea Calarasi, Republica Moldova. Fondată în anul 1893, distileria are o istorie bogată de tradiție în producția de băuturi distilate de calitate.

Istoria distileriei Divin este strâns legată de regiunea Calarasi, care este recunoscută pentru podgoriile sale și calitatea vinurilor produse acolo. Distileria a fost înființată de către familia Moruzov, care a pus bazele procesului de distilare a vinurilor într-un mod tradițional și artizanal.

De-a lungul anilor, distileria Divin și-a consolidat reputația de producător de băuturi fine și distilate de calitate. Utilizând metode tradiționale de distilare și ingrediente de înaltă calitate, distileria a obținut recunoaștere pe plan internațional pentru produsele sale.

Divin Calarasi Brandy, produsul emblematic al distileriei, a devenit un simbol al tradiției și experienței moldovenești în producția de brandy. Băuturile produse de Divin sunt rezultatul unei combinații între calitatea strugurilor locali, metodele de distilare tradiționale și experiența transmisă din generație în generație.

De-a lungul timpului, distileria Divin a continuat să inoveze și să își extindă gama de produse, oferind o varietate de băuturi distilate, inclusiv brandy-uri de calitate superioară și alte băuturi premium.

Astăzi, Divin este un nume recunoscut și respectat în industria băuturilor distilate din Republica Moldova și din întreaga lume. Distileria continuă să promoveze tradițiile și calitatea în producția de băuturi fine, oferind experiențe gustative autentice și deosebite.

CARACTERISTICI

Divin Calarasi Brandy este un brandy produs de distileria Divin din regiunea Calarasi, Republica Moldova. Aceasta este o băutură distilată fină, cunoscută pentru calitatea și tradiția sa. Caracteristicile Divin Calarasi Brandy includ:

  • Origine selectă: Brandy-ul este obținut din vinuri de înaltă calitate, provenite din strugurii crescuți în podgoriile regiunii Calarasi. Clima favorabilă și solul fertil contribuie la dezvoltarea strugurilor cu arome și caracteristici distincte.
  • Proces de distilare: Divin Calarasi Brandy este obținut prin distilarea vinurilor selecte într-un alambic tradițional. Acest proces permite concentrarea aromei și a gustului, oferind un brandy fin și bogat în arome.
  • Maturare în butoaie de lemn: După distilare, brandy-ul este maturat în butoaie de lemn, de obicei din stejar, pentru o perioadă de timp. Această maturare în butoaie adaugă profunzime și complexitate brandy-ului, conferindu-i arome și caracteristici unice.
  • Arome bogate: Divin Calarasi Brandy se remarcă prin aromele sale bogate și variate. Printre aromele predominante se numără notele de fructe uscate, caramel, vanilie și condimente. Aceste arome se îmbină armonios, oferind o experiență gustativă complexă și plăcută.
  • Gust fin și echilibrat: Brandy-ul are un gust fin și echilibrat, cu o dulceață subtilă și o ușoară notă de vârf. Textura sa catifelată și aromele profunde se completează, oferind o experiență gustativă rafinată.
  • Prezentare elegantă: Divin Calarasi Brandy este ambalat într-o sticlă elegantă și distinctivă, care completează frumusețea băuturii. Designul atrăgător și eticheta de calitate reflectă atenția la detalii și prestigiul brandului.

Divin Calarasi Brandy este o alegere populară pentru cei care apreciază băuturile fine și distilatele de calitate. Poate fi savurat în mod tradițional, simplu sau în combinație cu alte băuturi, precum tonicul sau sifonul, pentru a crea cocktail-uri sofisticate.

Review-uri Calarasi Brandy Divin 0.5L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: brandy , divin , calarasi , moldova , brandy