ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Dos Maderas Pedro Ximenez Tasting Experience Rom 5 sticle 0.788L

Dos Maderas Pedro Ximenez Tasting Experience Rom 5 sticle 0.788L - 1
Dos Maderas Pedro Ximenez Tasting Experience Rom 5 sticle 0.788L
192,60 lei
Fără TVA: 161,85 lei
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod: 23371

CARACTERISTICI Dos Maderas Pedro Ximenez Tasting Experience Rom 5 sticle 0.788L

Alcool18% - 40%
CategorieRom
Litraj0.788L
StilDark
Tara de origineSpania
Continut1 sticla 0.7L - 4 sticle 0.022L

Descrierea produsului Dos Maderas Pedro Ximenez Tasting Experience Rom 5 sticle 0.788L

Pachetul de degustare Maderas Pedro Ximenez Tasting Experience Rom 5 sticle vă va ghida printr-o călătorie gustativă fascinantă prin întregul proces de producție al romului Dos Maderas PX (5+5). Veți putea savura diferite etape de maturare, căutând o combinație de arome și arome de sherry.

Romul Dos Maderas PX (5+5) își începe maturarea timp de cinci ani în Caraibe, apoi încă trei ani în distileria Williams & Humbert în butoaie unde s-a maturat sherry Dos Cortados (Palo Cortado), și completează în final etapa a treia, cu 2 ani de maturare în butoaie în care s-a maturat sherry-ul Don Guido (Pedro Ximénez), rezultând un rom extraordinar și deosebit de premium.

Acest set de degustare conține următoarele:

  1. Dos Maderas (5+5) 0.7 l: Romul principal, care a trecut prin întregul proces de maturare, oferind arome și arome complexe.
  2. Palo Cortado "Dos Cortados" Sherry 0.022 l: Un sherry sec, produs în butoaie unde a fost maturat și romul Dos Maderas, adăugând arome și caracteristicile distincte ale sherry-ului Palo Cortado.
  3. Blend de Barbados & Guyana Rum 0.022 l: O mică mostră din rumurile folosite în producția romului Dos Maderas, aducând note tropicale și bogăție aromată.
  4. Don Guido Pedro Ximénez Sherry 0.022 l: Un sherry dulce și intens, care a contribuit la aportul de dulceață și complexitate a romului Dos Maderas.
  5. Dos Maderas 5+3 0.022 l: O mostră din versiunea anterioară a romului Dos Maderas, oferind o comparație interesantă între diferitele etape de maturare.

Această selecție oferă o experiență completă și captivantă a romului Dos Maderas PX (5+5), permițându-vă să explorați diversitatea aromelor și aromele bogate, precum și să înțelegeți procesul complex de producție al acestui rom excepțional.

Review-uri Dos Maderas Pedro Ximenez Tasting Experience Rom 5 sticle 0.788L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun