Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Fidora Monte Tabor Valpolicella Ripasso DOC 0.75L

Fidora Monte Tabor Valpolicella Ripasso DOC 0.75L
-10 %
Fidora Monte Tabor Valpolicella Ripasso DOC 0.75L
LIVRARE RAPIDĂ
Livrăm oriunde - GRATUIT la comenzi cu valoarea peste 250 lei, în rest e 19.99 lei.
PRODUSE ORIGINALE
Garantăm originalitatea și calitatea produselor. Suntem certificați ISO 9001 si 14001.
CUMPERI LINIȘTIT
E în regulă să te razgândești, la noi ai drept de retur 14 zile.
73,22 lei
81,36 lei
Fără TVA: 61,53 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Cod Produs: 27551
CARACTERISTICI
PremiiCertificat BIO/VEGAN
Soi strugureCorvina, Corvinone, Rondinella
Alcool12.5%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneVeneto
StilSec
Tara de origineItalia

Guido Fidora in anul 1974 a decis transformarea afacerii familiei in agricultura ecologica. In acele zile, productia ecologica nu a fost cu siguranta o tendinta, iar termenul „organic” nu a fost asociat cu termenul „agricultura” asa cum este in prezent cea ce i-au facut sa invete din propria experiente. Agricultura ecologica care in portofoliu o vegetatie luxuroasa iar numeroasele specii de animale care o populeaza sunt martorii modului in care o metoda diferita de agricultura ne poate imbunatati conditiile de viata si poate schimba lumea asa cum o cunoastem. Vinurile ecologice sunt mai sanatoase decat cele conventionale si sunt produse cu mai multa grija, urmand practici care protejeaza atat mediul, cat si oamenii implicati in procesul de productie. Laguna de la Venetia, transmite un echilibru de arome compuse fiecarui strugure. Apropierea de mare si vanturile sale predominante ofera strugurilor un avor distinct care le amplifica aromele. Valpolicella Ripasso DOC se obtine printr-o a doua fermentatie a vinului Valpolicella in contact cu rezidurile de Amarone. Acest proces dureaza 15 pana la 20 de zile si este urmat de un 24 luni de imbatranire in stejar francez. Comparativ cu Valpolicella, este mai structurat si are un nivel mai mare de longevitate, continutul de alcool este mai mare, aciditatea mai scazuta, rotunjimea mai marcata si valorile substantelor si extractelor fenolice sunt mai mari.

Culoare rosu rubin cu nuante de granat.

Arome de cires negru si fructe rosii, cu usoare sugestii de fructe coapte.

Gust armonic, uscat si catifelat.

Temperatura de servire: 18-20°C deschiderea sticlei cu ora inainte de a o consuma.

Asocieri gastronomice: carne la gratar, cu mancaruri condimentate si branza semi-dura.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Share with friends

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate