ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Gran Duque D'Alba Oro Gran Solera Reserva Especial Cutie Brandy de Jerez 0.7L

Gran Duque D'Alba Oro Gran Solera Reserva Especial Cutie Brandy de Jerez 0.7L - 1
-10 %
Gran Duque D'Alba Oro Gran Solera Reserva Especial Cutie Brandy de Jerez 0.7L
556,19 lei
617,99 lei
Fără TVA: 467,38 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 5609

CARACTERISTICI Gran Duque D'Alba Oro Gran Solera Reserva Especial Cutie Brandy de Jerez 0.7L

Alcool40%
CategorieBrandy de Jerez
Litraj0.7L
RegiuneJerez
Tara de origineSpania

Descrierea produsului Gran Duque D'Alba Oro Gran Solera Reserva Especial Cutie Brandy de Jerez 0.7L

CARACTERISTICI

Gran Duque D'Alba Brandy de Jerez Oro Gran Solera Reserva Especial este un brandy premium de înaltă calitate, recunoscut și apreciat în lumea băuturilor alcoolice. Iată câteva caracteristici ale acestui brandy:

 • Proveniență prestigioasă: Brandy-ul Gran Duque D'Alba este produs în regiunea Jerez de la Frontera din Andaluzia, Spania, care este faimoasă pentru producția de brandy-uri de înaltă calitate. Acest brandy beneficiază de influența climatului unic al regiunii și a maturării sale în butoaie de sherry.
 • Îmbătrânire îndelungată: Gran Duque D'Alba Brandy de Jerez Oro Gran Solera Reserva Especial este rezultatul unei îmbătrâniri îndelungate și meticuloase în butoaie de stejar. Acest proces de maturare permite brandy-ului să-și dezvolte aromele complexe și să-și obțină caracteristicile distictive.
 • Arome bogate și complexe: Brandul este renumit pentru aromele sale bogate și complexe. Notele de fructe uscate, prune, migdale și vanilie se îmbină armonios, oferind o experiență senzorială plăcută și rafinată.
 • Gust echilibrat și catifelat: Gran Duque D'Alba Brandy de Jerez Oro Gran Solera Reserva Especial oferă un gust echilibrat și catifelat. Notele de cacao, caramel și condimente subtile se împletesc perfect, rezultând un palat fin și sofisticat.
 • Finish lung și plin de profunzime: Brandy-ul lasă o senzație persistentă în gură datorită finish-ului său lung și plin de profunzime. Aromele și caracteristicile sale persistă în timp, oferind o experiență de degustare memorabilă.

Gran Duque D'Alba Brandy de Jerez Oro Gran Solera Reserva Especial este recunoscut pentru calitatea sa superioară și atenția la detalii în procesul de producție. Este apreciat de cunoscătorii de brandy din întreaga lume pentru eleganța, rafinamentul și gustul său excepțional.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Producția brandy-urilor de Jerez la distileria Gran Duque D'alba urmează etapele tradiționale specifice pentru obținerea acestui tip de brandy spaniol de înaltă calitate. Iată principalele etape ale procesului de producție:

 1. Cultivarea strugurilor: Primul pas important în producția brandy-urilor de Jerez este cultivarea strugurilor. Distileria Gran Duque D'alba utilizează soiuri specifice de struguri, cum ar fi Palomino Fino, care sunt cultivate în regiunea Jerez de la Frontera din Andaluzia, Spania. Acești struguri sunt recoltați la maturitate optimă pentru a obține vinuri de calitate superioară.
 2. Fermentarea vinului: După recoltare, strugurii sunt prelucrați în must, iar mustul este fermentat pentru a obține vin. Vinurile utilizate pentru producția brandy-urilor de Jerez sunt în mod special destinate distilării ulterioare, astfel încât au o compoziție specifică care se potrivește cu procesul de distilare.
 3. Distilarea: După fermentarea vinului, urmează procesul de distilare. Acesta are loc în alambicuri de cupru tradiționale, numite alembicuri Charentais. Vinul este distilat de două ori pentru a obține distilatul de brandy, numit "holandas". Distilatul are un conținut ridicat de alcool și prezintă arome și caracteristici inițiale specifice.
 4. Maturarea în butoaie de sherry: Un aspect distinctiv al brandy-urilor de Jerez este maturarea lor în butoaie de sherry. Distileria Gran Duque D'alba utilizează butoaie de stejar care au fost folosite anterior pentru a maturiza vinurile de sherry. Acest proces de îmbătrânire în butoaie de sherry conferă brandy-ului arome și note specifice, datorită interacțiunii cu lemnul și resturilor de sherry rămase în butoaie.
 5. Îmbinarea și îmbutelierea: După ce brandy-ul a atins maturitatea și a dezvoltat aromele și caracteristicile dorite, urmează etapa de îmbinare și îmbuteliere. Maestrul distilator, cunoscut sub numele de "maître de chai", selecționează și amestecă diverse loturi de brandy pentru a obține gustul și consistența dorite. Apoi, brandy-ul este îmbuteliat în sticle elegante și etichetat pentru a fi livrat consumatorilor.

Prin respectarea atentă a acestor etape de producție tradiționale, distileria Gran Duque D'alba obține brandy-uri de Jerez de înaltă calitate, recunoscute pentru aromele complexe, textura catifelată și gustul echilibrat. Brandurile lor de Jerez sunt apreciate de cunoscătorii de brandy din întreaga lume.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Gran Duque D'alba este faimoasă pentru producția de brandy spaniol de înaltă calitate și are o istorie bogată în spate. Iată o scurtă prezentare a istoriei distileriei:

Distileria Gran Duque D'alba a fost fondată în anul 1945 de către D. Manuel Quijano, un om de afaceri spaniol pasionat de lumea brandy-ului. Acesta a dorit să creeze un brandy premium care să reflecte tradiția și măiestria spaniolă în producția de băuturi alcoolice.

Gran Duque D'alba a devenit cunoscută pentru producția sa de brandy de excepție, în special brandy-ul de Jerez, care provine din regiunea Jerez de la Frontera din Andaluzia, Spania. Această regiune este faimoasă pentru vinurile sale și pentru distilarea lor în alambicuri de cupru tradiționale.

Distileria Gran Duque D'alba a căpătat recunoaștere internațională pentru calitatea și rafinamentul brandy-urilor sale. Produsele distileriei sunt obținute din vinuri de înaltă calitate, care sunt distilate și apoi maturate în butoaie de stejar timp îndelungat. Procesul de îmbătrânire contribuie la dezvoltarea aromelor complexe și a caracteristicilor distincte ale brandy-ului.

Gran Duque D'alba a fost recunoscută ca un producător de brandy premium, fiind apreciată de către experții din industria băuturilor alcoolice și de către consumatori din întreaga lume. Distileria a câștigat numeroase premii și distincții pentru calitatea și excelența produselor sale, consolidându-și reputația în domeniu.

Astăzi, Gran Duque D'alba continuă să producă brandy-uri de înaltă calitate, menținând tradițiile și măiestria spaniolă în producția de băuturi alcoolice. Produsele lor sunt recunoscute pentru aromele bogate, textura catifelată și gustul echilibrat, satisfăcând cerințele celor mai pretențioși cunoscători de brandy.

Review-uri Gran Duque D'Alba Oro Gran Solera Reserva Especial Cutie Brandy de Jerez 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun