ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Hendrick's Orbium Gin 0.7L

Hendrick's Orbium Gin 0.7L - 1
Artizanal -10 %
Hendrick's Orbium Gin 0.7L
185,33 lei
205,92 lei
Fără TVA: 155,74 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 20265

CARACTERISTICI Hendrick's Orbium Gin 0.7L

Alcool43.4%
CategorieGin artizanal
Litraj0.7L
Tara de origineScotia
AromeDulci, Florale
Categorii asociate: GIN, GIN ARTIZANAL, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Hendrick's Orbium Gin 0.7L

CARACTERISTICI

Ginurile Hendrick's sunt cunoscute pentru a fi un ginuri premium, distinse și apreciate de către iubitorii de gin din întreaga lume. Caracteristicile generale ale ginului Hendrick's Orbium includ următoarele:

 • Extracte botanice unice: Hendrick's Orbium este o versiune reimaginată a ginului Hendrick's, cu extracte suplimentare de Quinine, Wormwood și Lotus Blossom. Aceste plante adaugă un nou nivel de complexitate ginului, creând un profil de aromă distinct.
  • Quinine: Quinine este un compus obținut din scoarța arborelui de chinină (Cinchona), originar din America de Sud. Este cunoscut pentru proprietățile sale anti-malarice și este folosit tradițional pentru tratarea febrei malariei. În industria băuturilor, quinine este adesea utilizat ca un ingredient în tonicele, oferindu-le acestora un gust ușor amărui și caracteristic. În ginuri, quinine poate fi adăugat sub formă de extract sau infuzie, contribuind la adăugarea unui element amărui și distinct în profilul de aromă al băuturii.
  • Wormwood: Wormwood, cunoscut și sub denumirea de absint, este o plantă cu frunze gri-verzui, originară din regiunile temperate ale Europei și Asiei de Vest. Este utilizată în mod tradițional pentru producția băuturii alcoolice numită absint. Wormwood conține un compus numit tujon, care poate conferi un gust amărui și uneori ușor floral. În ginuri, wormwood poate fi folosit sub formă de extract sau infuzie, adăugând o notă amară și distinctă în profilul de aromă al băuturii.
 • Dulceață surprinzătoare și final persistent: Orbium este descris ca fiind profund complex, cu o dulceață surprinzătoare care se transformă într-un final persistent distinct. Călătoria gustului trece de la arome zemoase la florale și se încheie cu o notă amărui seducătoare.
 • Creat pentru cocktailurile Hendrick's: Maestrul Distilator Ms. Lesley Gracie, creatorul original al ginului Hendrick's, a proiectat Orbium pentru a avea un gust delicios în toate cocktailurile de semnătură Hendrick's. Este special creat pentru a amplifica aromele și pentru a crea o experiență unică atunci când este folosit într-un Hendrick's Orbium Martini.

În concluzie, Hendrick's Orbium este o versiune reimaginată a ginului Hendrick's, cu extracte botanice suplimentare, oferind un profil de aromă profund complex. Combina dulceață surprinzătoare, note florale și un final amărui seducător. Deși poate fi savurat în diverse cocktailuri, este special creat pentru a străluci într-un Hendrick's Orbium Martini. Dacă sunteți un pasionat de gin în căutarea unei experiențe unice și pline de arome, Hendrick's Orbium merită cu siguranță să fie încercat.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Hendrick's Gin este un gin premium distilat în Scoția și este cunoscut pentru aromele sale disticte și pentru sticla sa iconică. Iată câteva etape cheie ale procesului de producție al ginului Hendrick's:

 1. Selectarea și pregătirea ingredientelor: Hendrick's Gin este produs cu o combinație specială de plante, ierburi și fructe. Printre ingredientele cheie se numără ienupărul, coriandrul, lămâia și trandafirul de Damasc. Aceste ingrediente sunt selectate cu grijă și pregătite pentru utilizare.
 2. Macerarea plantelor: După selecție, plantele și ierburile sunt adăugate în alcool neutru de înaltă calitate. Această amestecare este lăsată să macereze pentru o perioadă de timp, în timpul căreia aromele și uleiurile esențiale sunt extrase în lichidul alcoolic.
 3. Distilarea în alambic de cupru: După macerare, lichidul rezultat este distilat în alambicuri de cupru tradiționale. Hendrick's Gin folosește un alambic în stilul unei pot still și un alambic în stilul unei column still. Această combinație unică de distilare adaugă complexitate și caracter distict ginului.
 4. Adăugarea apei și ajustarea aromei: După distilare, ginul rezultat are o concentrație ridicată de alcool. Pentru a atinge nivelul de alcool dorit și pentru a obține profilul gustativ specific, se adaugă apă distilată. De asemenea, în această etapă se pot ajusta aromele și echilibrul gustului.
 5. Amestecarea (blending): Hendrick's Gin este un gin produs prin amestecarea mai multor loturi de gin distilat separat. Acest proces de amestecare permite obținerea unui profil gustativ consistent și echilibrat în fiecare lot.
 6. Filtrarea și îmbutelierea: După amestecare, ginul este supus unui proces de filtrare pentru a îndepărta impuritățile și pentru a obține o claritate optimă. Apoi, este îmbuteliat în sticle speciale, renumite pentru designul lor distinctiv.

Este important de menționat că aceste etape sunt generale și pot varia ușor în funcție de tehnica specifică și de rețeta secretă a ginurilor Hendrick's. Distileria Hendrick's acordă o atenție deosebită detaliiilor și procesului de producție, pentru a oferi un gin de calitate superioară și o experiență gustativă unică.

ISTORIA BRANDULUI

Hendrick's Gin este un brand celebru de gin cunoscut pentru abordarea sa neconvențională și pentru aromele distinctive. Iată o prezentare a istoriei sale interesante:

Hendrick's Gin a fost lansat în anul 1999 de către William Grant & Sons, o distilerie cu sediul în Scoția. În contrast cu ginurile tradiționale, care urmau rețete clasice și se concentrau pe aromele de ienupăr, Hendrick's Gin a fost creat pentru a oferi o experiență inovatoare și inedită în lumea ginului.

Ceea ce a făcut Hendrick's Gin special încă de la început a fost utilizarea de ingrediente neobișnuite în procesul de distilare. În plus față de ienupăr, Hendrick's Gin utilizează extracte din trandafir de Damasc și castravete englezesc. Aceste ingrediente conferă ginului o notă florală distinctă și un caracter proaspăt și vibrant.

Un alt element care a contribuit la popularitatea Hendrick's Gin a fost prezentarea sa inovatoare. Ginul este ambalat într-o sticlă iconică de culoare închisă, cu o etichetă victoriană și un dop clasic de plută. Designul elegant și unic al sticlei a contribuit la crearea unei identități vizuale puternice și recunoscute pe plan internațional.

Hendrick's Gin a avut un impact semnificativ în revitalizarea popularității ginului și a inspirat o nouă generație de băutori de gin. Aromele sale distincte și imaginea sa unică l-au transformat într-un brand de referință în industria ginului.

De-a lungul anilor, Hendrick's Gin a continuat să inoveze și să exploreze noi arome și tehnici de distilare. Au fost lansate ediții limitate și sortimente speciale, precum Hendrick's Midsummer Solstice Gin, Hendrick's Orbium Gin și altele, adăugând și mai multă varietate și originalitate în portofoliul brandului.

Astăzi, Hendrick's Gin este apreciat pentru calitatea și inovația sa, atrăgând în continuare atenția și admirația pasionaților de gin din întreaga lume.

Review-uri Hendrick's Orbium Gin 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun