ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Hendrick's Original Gin 0.7L

Hendrick's Original Gin 0.7L - 1
Artizanal
Hendrick's Original Gin 0.7L
175,99 lei
Fără TVA: 147,89 lei
 • Disponibilitate: Stoc Epuizat
 • Cod: 25304

CARACTERISTICI Hendrick's Original Gin 0.7L

Alcool44%
CategorieGin artizanal
Litraj0.7L
Tara de origineScotia
Categorii asociate: GIN, GIN ARTIZANAL, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Hendrick's Original Gin 0.7L

CARACTERISTICI

Ginul Hendrick's Original este o băutură alcoolică neobișnuită și distinsă, creată din onze botanice fine. Caracteristicile principale și distinctive ale acestui gin includ:

 • Infuzat cu trandafir și castravete: Hendrick's Original este delicios infuzat cu arome subtile și răcoritoare de trandafir și castravete. Aceste ingrediente adaugă o notă distinctivă și echilibrată de aromă ginului.
 • Proces de fabricație inedit: Procesul de fabricație al ginului Hendrick's este neobișnuit și glorios ineficient. Pentru a produce un singur gin, sunt create două tipuri distincte de alcool. Unul este obținut folosind un alambic tradițional cu coloană, oferind un alcool bogat și complex. Celălalt este produs printr-un alambic Carter Head cu gât lung, rezultând un alcool delicat și rafinat. Fiecare alambic este infuzat cu o simfonie neobișnuită de onze botanice: mușețel, floare de soc, ienupăr, coajă de lămâie, coajă de portocală, chimion, coriandru, boabe de cubeb, rădăcină de angelică, rădăcină de iarbă de nap și rădăcină de iris. Alcoolurile obținute din cele două tipuri de alambice sunt apoi combinate și îmbogățite cu infuzii curioase și minunate de trandafir și castravete.
 • Gust intrigant și complexitate: Această metodă neobișnuită de fabricație face ca ginul Hendrick's să aibă un gust ușor și intrigant de complexitate. Rezultatul este un gin minunat, răcoritor, cu un parfum fermecător floral, care ridică orice cocktail cu gin și completează orice ocazie.

Ginul Hendrick's Original este cu adevărat o experiență unică în lumea ginurilor. Infuzat cu note subtile de trandafir și castravete, acest gin oferă un profil de aromă echilibrat și rafinat. Procesul inedit de fabricație îi conferă o complexitate intrigantă și un gust ușor, transformându-l într-o alegere excelentă pentru cocktailuri cu gin și momente speciale. Dacă ești în căutarea unui gin cu arome neobișnuite și o calitate impecabilă, Hendrick's Original merită cu siguranță să fie incercat.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Hendrick's Gin este un gin premium distilat în Scoția și este cunoscut pentru aromele sale disticte și pentru sticla sa iconică. Iată câteva etape cheie ale procesului de producție al ginului Hendrick's:

 1. Selectarea și pregătirea ingredientelor: Hendrick's Gin este produs cu o combinație specială de plante, ierburi și fructe. Printre ingredientele cheie se numără ienupărul, coriandrul, lămâia și trandafirul de Damasc. Aceste ingrediente sunt selectate cu grijă și pregătite pentru utilizare.
 2. Macerarea plantelor: După selecție, plantele și ierburile sunt adăugate în alcool neutru de înaltă calitate. Această amestecare este lăsată să macereze pentru o perioadă de timp, în timpul căreia aromele și uleiurile esențiale sunt extrase în lichidul alcoolic.
 3. Distilarea în alambic de cupru: După macerare, lichidul rezultat este distilat în alambicuri de cupru tradiționale. Hendrick's Gin folosește un alambic în stilul unei pot still și un alambic în stilul unei column still. Această combinație unică de distilare adaugă complexitate și caracter distict ginului.
 4. Adăugarea apei și ajustarea aromei: După distilare, ginul rezultat are o concentrație ridicată de alcool. Pentru a atinge nivelul de alcool dorit și pentru a obține profilul gustativ specific, se adaugă apă distilată. De asemenea, în această etapă se pot ajusta aromele și echilibrul gustului.
 5. Amestecarea (blending): Hendrick's Gin este un gin produs prin amestecarea mai multor loturi de gin distilat separat. Acest proces de amestecare permite obținerea unui profil gustativ consistent și echilibrat în fiecare lot.
 6. Filtrarea și îmbutelierea: După amestecare, ginul este supus unui proces de filtrare pentru a îndepărta impuritățile și pentru a obține o claritate optimă. Apoi, este îmbuteliat în sticle speciale, renumite pentru designul lor distinctiv.

Este important de menționat că aceste etape sunt generale și pot varia ușor în funcție de tehnica specifică și de rețeta secretă a ginurilor Hendrick's. Distileria Hendrick's acordă o atenție deosebită detaliiilor și procesului de producție, pentru a oferi un gin de calitate superioară și o experiență gustativă unică.

ISTORIA BRANDULUI

Hendrick's Gin este un brand celebru de gin cunoscut pentru abordarea sa neconvențională și pentru aromele distinctive. Iată o prezentare a istoriei sale interesante:

Hendrick's Gin a fost lansat în anul 1999 de către William Grant & Sons, o distilerie cu sediul în Scoția. În contrast cu ginurile tradiționale, care urmau rețete clasice și se concentrau pe aromele de ienupăr, Hendrick's Gin a fost creat pentru a oferi o experiență inovatoare și inedită în lumea ginului.

Ceea ce a făcut Hendrick's Gin special încă de la început a fost utilizarea de ingrediente neobișnuite în procesul de distilare. În plus față de ienupăr, Hendrick's Gin utilizează extracte din trandafir de Damasc și castravete englezesc. Aceste ingrediente conferă ginului o notă florală distinctă și un caracter proaspăt și vibrant.

Un alt element care a contribuit la popularitatea Hendrick's Gin a fost prezentarea sa inovatoare. Ginul este ambalat într-o sticlă iconică de culoare închisă, cu o etichetă victoriană și un dop clasic de plută. Designul elegant și unic al sticlei a contribuit la crearea unei identități vizuale puternice și recunoscute pe plan internațional.

Hendrick's Gin a avut un impact semnificativ în revitalizarea popularității ginului și a inspirat o nouă generație de băutori de gin. Aromele sale distincte și imaginea sa unică l-au transformat într-un brand de referință în industria ginului.

De-a lungul anilor, Hendrick's Gin a continuat să inoveze și să exploreze noi arome și tehnici de distilare. Au fost lansate ediții limitate și sortimente speciale, precum Hendrick's Midsummer Solstice Gin, Hendrick's Orbium Gin și altele, adăugând și mai multă varietate și originalitate în portofoliul brandului.

Astăzi, Hendrick's Gin este apreciat pentru calitatea și inovația sa, atrăgând în continuare atenția și admirația pasionaților de gin din întreaga lume.

Review-uri Hendrick's Original Gin 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun