ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Johnnie Walker A Song of Fire Whisky 0.7L

Johnnie Walker A Song of Fire Whisky 0.7L - 1
Johnnie Walker A Song of Fire Whisky 0.7L
176,79 lei
Fără TVA: 148,56 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 29346

CARACTERISTICI Johnnie Walker A Song of Fire Whisky 0.7L

Alcool40.8%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj0.7L
RegiuneHighland
Tara de origineScotia
Categorii asociate: WHISKY, SCOTCH WHISKY, BLENDED, , Total Sale

Descrierea produsului Johnnie Walker A Song of Fire Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

Johnnie Walker A Song of Fire este un whisky de colecție, ce îmbină aroma și pasiunea pentru universul "Game of Thrones". Iată mai multe detalii despre această băutură captivantă:

 • Ediție limitată inspirată de "Game of Thrones": Această ediție limitată a fost creată special pentru a onora fanii pasionați ai seriei, capturând esența dragonilor casei Targaryen și a atmosferei aprinse a universului "Game of Thrones".
 • Arome subtile de fum de turbă: Un aspect distinctiv al acestui whisky îl constituie aromele subtile de fum, provenite de la malturile de turba ale celebrei distilerii Caol Ila din Scoția. Acest element adaugă profunzime și unicitate gustului său.
 • Design-ul: Designul sticlei evocă cu măiestrie universul dragonilor și al focului. Culoarea roșie aprinsă și aspectul vibrant te poartă în lumea incendiară a Game of Thrones.
 • Mirosul: În momentul în care deschizi sticla, vei fi întâmpinat de arome parfumate de vanilie dulce și caramel, aducând o notă plăcută și atrăgătoare.
 • Gustul: Notele pasionale și picante de scortisoară și piper își fac simțită prezența pe palatin, aducând o bogăție și o intensitate captivantă acestui whisky. Aceste arome complexe se îmbină armonios, oferind o experiență gustativă aparte.
 • Finish-ul: Finish-ul este lung, menținându-și caracterul picant, cu accente ușor piperate care persistă plăcut pe papilele gustative, lăsând o amprentă memorabilă.

Johnnie Walker A Song of Fire este o experiență captivantă pentru cei pasionați de Game of Thrones și pentru iubitorii de whisky. Această ediție specială reușește să aducă în sticlă esența și povestea din spatele celebrei serie, captivând atât prin gust, cât și prin designul spectaculos.

ETAPE DE PRODUCȚIE
 1. Selecția grânelor și malțurilor: Procesul începe cu atenția la detalii în selecția grânelor și malțurilor de cea mai înaltă calitate. Johnnie Walker este cunoscut pentru selectarea riguroasă a ingredientelor, fundamentul esențial al caracterului distinct al whisky-ului său.
 2. Malțarea și măcinarea: Grânele și malțurile alese sunt supuse malțării, un proces care activează enzimele și transformă amidonul în zaharuri fermentabile. Această etapă esențială este urmată de măcinarea fină, pregătind terenul pentru procesul de fermentație.
 3. Fermentația: Mustul rezultat din malțare și măcinare este supus fermentației. Drojdiile transformă zaharurile în alcool, iar acest proces esențial conferă whisky-ului Johnnie Walker aromele și caracteristicile sale unice.
 4. Distilarea: La inima producției stă distilarea dublă în alambicuri de cupru. Această tehnică distinctivă îndepărtează impuritățile și concentrează aromele, semnătura calității Johnnie Walker.
 5. Îmbătrânirea în butoaie de stejar: Whisky-ul proaspăt distilat este transferat în butoaie de stejar, unde începe procesul de îmbătrânire. Aici, în contact cu lemnul, whisky-ul capătă nuanțe de arome și o complexitate care se dezvoltă pe parcursul anilor.
 6. Amestecarea: Un element cheie în producția Johnnie Walker este arta amestecului. Diferitele loturi de whisky sunt atent selectate și amestecate pentru a crea o armonie a aromei și gustului. Acest proces definește identitatea și consistența brandului.
 7. Filtrarea și îmbutelierea: Înainte de a ajunge în sticle, whisky-ul este supus unei filtrări finale pentru claritate și puritate. Fiecare sticlă de Johnnie Walker reprezintă rezultatul unui efort meticulos, de la selecția ingredientelor la amestecarea și îmbătrânirea cu grijă, până la momentul ultimei note de eleganță prin îmbuteliere.

Whisky-ul Johnnie Walker este astfel rezultatul unei tradiții bogate și a unui angajament constant față de calitate, reprezentând un amalgam distinct de arome, îmbinând trecutul cu viitorul într-un pahar rafinat.

ISTORIA BRANDULUI

În 1820, într-un mic oraș numit Kilmarnock, un tânăr fermier cu numele Johnnie Walker își începea propria afacere - un magazin de băcănie. Un început nu tocmai ușor, după ce tatăl său murise și ferma lor fusese vândută. Dar chiar de la început, Johnnie părea să aibă ceva special în el - o strălucire în ochi și un foc interior puternic.

Johnnie s-a dovedit a avea un dar natural pentru afaceri, iar pasiunea lui pentru whisky a fost de-a dreptul genială. În scurt timp, a vândut ferma familiei și, cu banii obținuți, și-a deschis propriul magazin de băcănie în Kilmarnock. În acea perioadă, majoritatea băcăniilor ofereau diverse single malt-uri, dar acestea nu erau niciodată consistente în gust. Pentru Johnnie, acest lucru nu era suficient. Așa că a început să experimenteze, să amestece diferite sortimente pentru a crea un whisky cu gust ireproșabil de fiecare dată.

Inovația sa a devenit rapid populară, iar afacerea sa a înflorit. Când Johnnie s-a stins din viață în 1857, a lăsat în urma sa o afacere sănătoasă fiului său, Alexander. Acestea erau vremuri în schimbare rapidă, iar Alexander, având același simț pentru afaceri ca și tatăl său, a văzut oportunități în expansiunea cailor ferate și a comerțului maritim. Astfel, povestea Johnnie Walker a continuat, devenind un simbol al calității și inovației în lumea whisky-ului.

Review-uri Johnnie Walker A Song of Fire Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate