ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Johnnie Walker A Song Of Ice Whisky 0.7L

Johnnie Walker A Song Of Ice Whisky 0.7L - 1
Johnnie Walker A Song Of Ice Whisky 0.7L
176,79 lei
Fără TVA: 148,56 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 29347

CARACTERISTICI Johnnie Walker A Song Of Ice Whisky 0.7L

Alcool40.2%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj0.7L
RegiuneHighland
Tara de origineScotia
Categorii asociate: WHISKY, SCOTCH WHISKY, BLENDED, , Total Sale

Descrierea produsului Johnnie Walker A Song Of Ice Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

Johnnie Walker A Song Of Ice reprezintă o ediție limitată de whisky, dedicată pasionaților "Game of Thrones". Acest whisky oferă o experiență unică, fiind realizat dintr-un singur malt produs la Clynelish, cea mai nordică distilerie din Scoția. Blendul creat din single malt-uri atent selecționate și învechite timp de cel puțin 10 ani păstrează notele clasice ale trecutului, iar pentru a-i descoperi complexitatea și rafinamentul, se recomandă servirea cu cuburi de gheață sau cu puțină apă.

 • Ediție limitată inspirată de "Game of Thrones": Această ediție limitată a fost creată cu gândul la fanii seriei, aducând o experiență unică în lumea whisky-ului. Ceea ce îl face deosebit este faptul că este realizat dintr-un singur malt provenit de la distileria Clynelish, cunoscută ca fiind cea mai nordică distilerie din Scoția. Blendul rezultat este alcătuit din single malt-uri selectate cu grijă și învechite timp de cel puțin 10 ani, menținându-și notele clasice ale trecutului.
 • Arome și miros: La nivel de miros, acest whisky își dezvăluie eleganța prin notele distincte de vanilie, ananas și mirosuri proaspete de patiserie. Aceste arome sunt completate de subtilități florale de caprifoi și flori de câmp, creând o experiență olfactivă memorabilă.
 • Gusturi complexe și îmbinări aromatice: Gustul oferit de A Song Of Ice este o îmbinare perfectă între vanilia proaspătă, prospețimea portocalelor și a mandarinilor dulci. Aceste arome sunt complementate de nuanțe subtile de caramel și nuci afumate, oferind o complexitate și o consistență remarcabilă acestui sortiment.
 • Finish lung și plin de profunzime: Finalul acestei băuturi este cu adevărat memorabil, cu un finish lung și ușor parfumat, care păstrează consistența și aromele specifice pentru o perioadă mai îndelungată.
 • Recomandare de servire: Pentru a-i descoperi toată complexitatea și rafinamentul, se recomandă servirea acestui whisky alături de câteva cuburi de gheață sau cu puțină apă, astfel încât aromele să se desfășoare într-un mod armonios și captivant.

Johnnie Walker A Song Of Ice este o experiență senzorială, care te invită să explorezi și să te bucuri de nuanțele subtile și gusturile complexe ale acestui sortiment inspirat de universul "Game of Thrones".

ETAPE DE PRODUCȚIE
 1. Selecția grânelor și malțurilor: Procesul începe cu atenția la detalii în selecția grânelor și malțurilor de cea mai înaltă calitate. Johnnie Walker este cunoscut pentru selectarea riguroasă a ingredientelor, fundamentul esențial al caracterului distinct al whisky-ului său.
 2. Malțarea și măcinarea: Grânele și malțurile alese sunt supuse malțării, un proces care activează enzimele și transformă amidonul în zaharuri fermentabile. Această etapă esențială este urmată de măcinarea fină, pregătind terenul pentru procesul de fermentație.
 3. Fermentația: Mustul rezultat din malțare și măcinare este supus fermentației. Drojdiile transformă zaharurile în alcool, iar acest proces esențial conferă whisky-ului Johnnie Walker aromele și caracteristicile sale unice.
 4. Distilarea: La inima producției stă distilarea dublă în alambicuri de cupru. Această tehnică distinctivă îndepărtează impuritățile și concentrează aromele, semnătura calității Johnnie Walker.
 5. Îmbătrânirea în butoaie de stejar: Whisky-ul proaspăt distilat este transferat în butoaie de stejar, unde începe procesul de îmbătrânire. Aici, în contact cu lemnul, whisky-ul capătă nuanțe de arome și o complexitate care se dezvoltă pe parcursul anilor.
 6. Amestecarea: Un element cheie în producția Johnnie Walker este arta amestecului. Diferitele loturi de whisky sunt atent selectate și amestecate pentru a crea o armonie a aromei și gustului. Acest proces definește identitatea și consistența brandului.
 7. Filtrarea și îmbutelierea: Înainte de a ajunge în sticle, whisky-ul este supus unei filtrări finale pentru claritate și puritate. Fiecare sticlă de Johnnie Walker reprezintă rezultatul unui efort meticulos, de la selecția ingredientelor la amestecarea și îmbătrânirea cu grijă, până la momentul ultimei note de eleganță prin îmbuteliere.

Whisky-ul Johnnie Walker este astfel rezultatul unei tradiții bogate și a unui angajament constant față de calitate, reprezentând un amalgam distinct de arome, îmbinând trecutul cu viitorul într-un pahar rafinat.

ISTORIA BRANDULUI

În 1820, într-un mic oraș numit Kilmarnock, un tânăr fermier cu numele Johnnie Walker își începea propria afacere - un magazin de băcănie. Un început nu tocmai ușor, după ce tatăl său murise și ferma lor fusese vândută. Dar chiar de la început, Johnnie părea să aibă ceva special în el - o strălucire în ochi și un foc interior puternic.

Johnnie s-a dovedit a avea un dar natural pentru afaceri, iar pasiunea lui pentru whisky a fost de-a dreptul genială. În scurt timp, a vândut ferma familiei și, cu banii obținuți, și-a deschis propriul magazin de băcănie în Kilmarnock. În acea perioadă, majoritatea băcăniilor ofereau diverse single malt-uri, dar acestea nu erau niciodată consistente în gust. Pentru Johnnie, acest lucru nu era suficient. Așa că a început să experimenteze, să amestece diferite sortimente pentru a crea un whisky cu gust ireproșabil de fiecare dată.

Inovația sa a devenit rapid populară, iar afacerea sa a înflorit. Când Johnnie s-a stins din viață în 1857, a lăsat în urma sa o afacere sănătoasă fiului său, Alexander. Acestea erau vremuri în schimbare rapidă, iar Alexander, având același simț pentru afaceri ca și tatăl său, a văzut oportunități în expansiunea cailor ferate și a comerțului maritim. Astfel, povestea Johnnie Walker a continuat, devenind un simbol al calității și inovației în lumea whisky-ului.

Review-uri Johnnie Walker A Song Of Ice Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate