ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Johnnie Walker Island Green Select Release Blended Scotch Whisky 1L

Johnnie Walker Island Green Select Release Blended Scotch Whisky 1L - 1
Johnnie Walker Island Green Select Release Blended Scotch Whisky 1L
329,58 lei
Fără TVA: 276,96 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 28851

CARACTERISTICI Johnnie Walker Island Green Select Release Blended Scotch Whisky 1L

Alcool43%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj1L
RegiuneHighland
Tara de origineScotia
Vechime15 Ani
Categorii asociate: WHISKY, SCOTCH WHISKY, BLENDED, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Johnnie Walker Island Green Select Release Blended Scotch Whisky 1L

Johnnie Walker Green Label reprezintă o bijuterie ascunsă în lumea whiskiului, fiind singurul Scotch obținut exclusiv din malțuri de la distilerii unice. Cu o maturare de cel puțin 15 ani și proveniența malțurilor din cele patru colțuri ale Scoției, acest whisky dezvăluie arome și secrete vibrante care îl plasează într-o categorie aparte.

  • Miros: Johnnie Walker Green Label își deschide povestea aromatică cu arome pământești, învăluite în note delicate de fructe de grădină și accente florale. Este o experiență olfactivă ce aduce în minte grădini pline de prospețime.
  • Gust: Bucură-te de nuanțe bogate de lemn, dominate de stejarul din Highlands și cedru. Aceste note contribuie la o paletă gustativă complexă, evidențiind caracterul bogat și matur al malțurilor folosite în acest blend.
  • Finish: Finalul este marcat de o notă fumurie, oferită de whisky-urile insulare pe care le conține. Acest element adaugă profunzime și persistență, aducând în prim plan amintiri ale insulelor scoțiene cu peat.
  • Armonie cu natura: Johnnie Walker Green Label se remarcă prin armonia pe care o atinge cu natura. Fiecare înghițitură este o călătorie prin peisajele Scotiei, unde malțurile din diverse regiuni se îmbină armonios pentru a crea o experiență echilibrată și captivantă.

Cu aromele sale complexe, gustul echilibrat și finalul distinctiv, Johnnie Walker Green Label este alegerea perfectă pentru cei ce doresc să descopere profunzimile universului whiskiului. Adaugă un strop de mister și rafinament în colecția ta cu acest blend inconfundabil. Cu aromele bogate și finalului puternic, acest whisky reușește să se desprindă ca un spirit cu personalitate proprie, un pionier în lumea whiskiurilor. Johnnie Walker Double Black Label este ideal pentru cei care caută ceva mai mult decât o simplă băutură – pentru cei care caută o călătorie senzorială, o incursiune în lumea intrigantă și complexă a whiskiurilor de calitate superioară.

Review-uri Johnnie Walker Island Green Select Release Blended Scotch Whisky 1L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun