ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Johnnie Walker Red Label Blended Scotch Whisky 1L

Johnnie Walker Red Label Blended Scotch Whisky 1L - 1
-6 %
Johnnie Walker Red Label Blended Scotch Whisky 1L
Promoție valabilă pentru:
Zile
Ore
Min
Sec
72,00 lei
76,98 lei
Fără TVA: 60,50 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 95

CARACTERISTICI Johnnie Walker Red Label Blended Scotch Whisky 1L

Alcool40%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj1L
RegiuneHighland
Tara de origineScotia
TipFara picurator

Descrierea produsului Johnnie Walker Red Label Blended Scotch Whisky 1L

CARACTERISTICI

Johnnie Walker Red Label este un Blended Scotch Whisky, cel mai bine vândut la nivel mondial. Acest sortiment este creat pentru a fi mixat, atât în cocktailuri incitante, cât și în compania persoanelor tale preferate. Îmbină într-un mod unic whisky-uri alese special pentru a-și aduce contribuția de arome îndrăznețe și vibrante, ce oferă o notă focoasă oricărei combinații.

 • Mirosul: Experimentează prospetimea fructelor citrice, care constituie primul val de arome ce te învăluie într-o plăcută senzație olfactivă. 
 • Gustul: Johnnie Walker Red Label dezvăluie explozii de piper negru și scorțișoară în palat, oferind o experiență gustativă intensă și captivantă.
 • Finish-ul: Finalul este remarcabil prin persistența sa, o fumigență lungă care rămâne pe palat, aducând o adâncime și caracter distinct.
 • Îmbinare perfectă: Johnnie Walker Red Label este rezultatul unei selecții atente a whisky-urilor care, atunci când sunt unite, creează o simfonie echilibrată și captivantă a gusturilor.
 • Versatilitate: Este creat pentru a fi mixat, deschizând uși către o varietate de cocktailuri inovatoare. Este alegerea ideală atunci când dorești să experimentezi sau să împărtășești momente de bucurie cu prietenii tăi.
 • Experiența Johnnie Walker: Red Label nu este doar un whisky, este o experiență. Fiecare înghițitură te poartă printr-un voiaj al aromelor și al amintirilor, transformând simplul act de a savura într-o călătorie plină de descoperiri.

Johnnie Walker Red Label nu este doar o băutură, ci o poveste întruchipată în arome îndrăznețe și o experiență plină de profunzime. Indiferent dacă alegi să-l savurezi simplu sau să-l incluzi într-un cocktail creativ, Johnnie Walker Red Label reprezintă un omagiu adus artei distilării și un partener de nădejde în celebrarea momentelor speciale.

ETAPE DE PRODUCȚIE
 1. Selecția grânelor și malțurilor: Procesul începe cu atenția la detalii în selecția grânelor și malțurilor de cea mai înaltă calitate. Johnnie Walker este cunoscut pentru selectarea riguroasă a ingredientelor, fundamentul esențial al caracterului distinct al whisky-ului său.
 2. Malțarea și măcinarea: Grânele și malțurile alese sunt supuse malțării, un proces care activează enzimele și transformă amidonul în zaharuri fermentabile. Această etapă esențială este urmată de măcinarea fină, pregătind terenul pentru procesul de fermentație.
 3. Fermentația: Mustul rezultat din malțare și măcinare este supus fermentației. Drojdiile transformă zaharurile în alcool, iar acest proces esențial conferă whisky-ului Johnnie Walker aromele și caracteristicile sale unice.
 4. Distilarea: La inima producției stă distilarea dublă în alambicuri de cupru. Această tehnică distinctivă îndepărtează impuritățile și concentrează aromele, semnătura calității Johnnie Walker.
 5. Îmbătrânirea în butoaie de stejar: Whisky-ul proaspăt distilat este transferat în butoaie de stejar, unde începe procesul de îmbătrânire. Aici, în contact cu lemnul, whisky-ul capătă nuanțe de arome și o complexitate care se dezvoltă pe parcursul anilor.
 6. Amestecarea: Un element cheie în producția Johnnie Walker este arta amestecului. Diferitele loturi de whisky sunt atent selectate și amestecate pentru a crea o armonie a aromei și gustului. Acest proces definește identitatea și consistența brandului.
 7. Filtrarea și îmbutelierea: Înainte de a ajunge în sticle, whisky-ul este supus unei filtrări finale pentru claritate și puritate. Fiecare sticlă de Johnnie Walker reprezintă rezultatul unui efort meticulos, de la selecția ingredientelor la amestecarea și îmbătrânirea cu grijă, până la momentul ultimei note de eleganță prin îmbuteliere.

Whisky-ul Johnnie Walker este astfel rezultatul unei tradiții bogate și a unui angajament constant față de calitate, reprezentând un amalgam distinct de arome, îmbinând trecutul cu viitorul într-un pahar rafinat.

ISTORIA BRANDULUI

În 1820, într-un mic oraș numit Kilmarnock, un tânăr fermier cu numele Johnnie Walker își începea propria afacere - un magazin de băcănie. Un început nu tocmai ușor, după ce tatăl său murise și ferma lor fusese vândută. Dar chiar de la început, Johnnie părea să aibă ceva special în el - o strălucire în ochi și un foc interior puternic.

Johnnie s-a dovedit a avea un dar natural pentru afaceri, iar pasiunea lui pentru whisky a fost de-a dreptul genială. În scurt timp, a vândut ferma familiei și, cu banii obținuți, și-a deschis propriul magazin de băcănie în Kilmarnock. În acea perioadă, majoritatea băcăniilor ofereau diverse single malt-uri, dar acestea nu erau niciodată consistente în gust. Pentru Johnnie, acest lucru nu era suficient. Așa că a început să experimenteze, să amestece diferite sortimente pentru a crea un whisky cu gust ireproșabil de fiecare dată.

Inovația sa a devenit rapid populară, iar afacerea sa a înflorit. Când Johnnie s-a stins din viață în 1857, a lăsat în urma sa o afacere sănătoasă fiului său, Alexander. Acestea erau vremuri în schimbare rapidă, iar Alexander, având același simț pentru afaceri ca și tatăl său, a văzut oportunități în expansiunea cailor ferate și a comerțului maritim. Astfel, povestea Johnnie Walker a continuat, devenind un simbol al calității și inovației în lumea whisky-ului.

Review-uri Johnnie Walker Red Label Blended Scotch Whisky 1L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun