ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Moud Blackcurrant Lichior 0.7L

Moud Blackcurrant Lichior 0.7L - 1
Moud Blackcurrant Lichior 0.7L
49,98 lei
Fără TVA: 42,00 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 19592

CARACTERISTICI Moud Blackcurrant Lichior 0.7L

Alcool16%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
AromeCoacaze negre

Descrierea produsului Moud Blackcurrant Lichior 0.7L

CARACTERISTICI

Lichiorul Moud Blackcurrant este o băutură alcoolică cu o aromă distinctă și un gust deosebit de coacăze negre. Iată câteva informații despre caracteristicile distinctive ale acestui tip de lichior:

 • Aroma și gustul: Lichiorul Moud Blackcurrant are un profil aromatic intens și bogat de coacăze negre. Aroma sa este fructată și dulceagă, cu note distincte de coacăze negre proaspete. Gustul este bogat, dulce și echilibrat, cu o notă caracteristică de coacăze negre.
 • Coacăze negre: Coacăzele negre sunt fructe mici, de culoare închisă, cunoscute pentru gustul lor intens și acrișor. Acestea sunt ingredientul principal în lichiorul Moud Blackcurrant și oferă aromele distincte și caracteristice ale băuturii.
 • Culoare: Lichiorul Blackcurrant are o culoare profundă de purpură, reflectând culoarea coacăzelor negre.
 • Versatilitate în utilizare: Lichiorul Moud Blackcurrant poate fi savurat simplu, în stare pură, pentru a aprecia aromele intense de coacăze negre. De asemenea, este folosit pe scară largă în cocktailuri și băuturi mixte, adăugând un gust fructat și o notă dulce în combinație cu alte ingrediente.
 • Utilizare în bucătărie: Lichiorul Moud Blackcurrant poate fi, de asemenea, utilizat în gastronomie, fiind adăugat în diverse rețete de deserturi, sosuri și preparate culinare pentru a aduce o notă fructată și acrișoară.

Este important să menționez că fiecare persoană poate percepe aromele și gusturile în mod individual. Recomand să încercați lichiorul Moud Blackcurrant pentru a vă forma o părere proprie și a descoperi în ce fel vă place să-l savurați cel mai mult.

SUGESTII DE COCKTAIL-URI

Lichiorul Moud Blackcurrant produs de Distilatti Group este cunoscut pentru gustul său apreciat și calitatea sa. Există o serie de cocktail-uri alcoolice delicioase pe care le poți crea folosind acest lichior. Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni:

 1. Kir Royale: Un clasic elegant, Kir Royale combină lichiorul Moud Blackcurrant cu șampanie. Adaugă aproximativ 20 ml de lichior într-un pahar de șampanie și completează cu șampanie rece. Poți adăuga și o boabă de zmeură sau o felie subțire de lămâie pentru a decora.
 2. Blackcurrant Martini: Acest cocktail sofisticat combină lichiorul Moud Blackcurrant cu votcă și suc proaspăt de lămâie. Într-un shaker umplut cu gheață, adaugă 45 ml de lichior Moud Blackcurrant, 30 ml de vodkă și 15 ml de suc de lămâie proaspăt. Agită bine și strecoară într-un pahar de Martini. Poți decora cu o felie subțire de lămâie sau o zmeură.
 3. Blackcurrant Mojito: O versiune revigorantă a clasicului mojito, acest cocktail combină lichiorul Moud Blackcurrant cu rom alb, mentă proaspătă și suc de lime. Într-un pahar înalt, adaugă câteva frunze de mentă și 2 lingurițe de zahăr. Stoarce sucul de la o jumătate de lime și adaugă 45 ml de lichior Moud Blackcurrant și 60 ml de rom alb. Umple paharul cu gheață și completează cu apă minerală. Amestecă ușor și decorează cu o crenguță de mentă și o felie de lime.
 4. Blackcurrant Collins: Inspirat de clasicul Tom Collins, acest cocktail este un amestec revigorant de lichior Moud Blackcurrant, gin, suc de lime și apă tonică. Într-un pahar înalt umplut cu gheață, adaugă 45 ml de lichior Moud Blackcurrant, 30 ml de gin și sucul de la o jumătate de lime. Amestecă ușor și completează cu apă tonică. Poți decora cu o felie de lime sau o boabă de zmeură.

Acestea sunt doar câteva idei pentru cocktail-uri care combină lichiorul Moud Blackcurrant. Poți, desigur, să experimentezi și să adaptezi rețetele în funcție de preferințele tale. Asigură-te să savurezi cocktail-urile cu responsabilitate și să respecți vârsta legală pentru consumul de alcool.

ISTORIA BRANDULUI

Distillati Group produce și distribuie peste 40 de tipuri de produse alcoolice și non-alcoolice începând din 1965. Compania operează pe piață cu două mărci importante pe scena națională și internațională: Barman și Oscar. Portofoliul Distillati Group vă permite să descoperiți caracteristicile și calitatea produselor lor, care au fost apreciate de public de peste două decenii și au primit recunoaștere importantă din partea operatorilor din sector.

Distillati Group oferă alegere nelimitată, de la băuturi clasice și lichiorurile în tendințe, la cele mai populare cocktailuri și băuturi, o gamă cu adevărat largă de produse care se remarcă prin calitatea lor și sticla lor elegantă - amestecând gustul și stilul în proporții egale.

Unul dintre principalele aspecte care a făcut ca Distillati Group să se remarce pe piață este angajamentul lor față de calitate. Compania a implementat o politică riguroasă de calitate, garantând astfel clienților săi produse de înaltă calitate și în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Calitatea și eleganța sticlelor sunt elemente distincte ale acestor băuturi, care sunt gândite atât pentru a oferi o experiență gustativă deosebită, cât și pentru a fi o prezență plăcută și atrăgătoare pe rafturile barurilor și restaurantelor.

Nu este de mirare că locurile de întâlnire precum barurile, hotelurile și cluburile trendy aleg produsele Distillati Group pentru a-și satisface clienții. În aceste locații speciale, unde designul și experiența vizuală joacă un rol important, sticlele frumoase și băuturile de calitate sunt apreciate la adevărata lor valoare.

Cu o abordare orientată către tehnologia de ultimă generație, Distillati Group asigură că producția și îmbutelierea se desfășoară în cele mai bune condiții. Prin utilizarea celor mai bune ingrediente și prin procese de producție avansate, compania garantează calitatea exclusivă a produselor sale.

Distillati Group se evidențiază în industria băuturilor alcoolice prin angajamentul său față de calitate, adaptabilitatea la tendințe și gusturile actuale. Cu produse apreciate de clienți și recunoscute în industrie, compania continuă să își consolideze poziția de lider și să creeze momente de savurat pentru consumatori în întreaga lume.

Review-uri Moud Blackcurrant Lichior 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun