ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Moud Lychee Lichior 0.7L

Moud Lychee Lichior 0.7L - 1
Moud Lychee Lichior 0.7L
49,98 lei
Fără TVA: 42,00 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 22774

CARACTERISTICI Moud Lychee Lichior 0.7L

Alcool18%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
AromeLitchi

Descrierea produsului Moud Lychee Lichior 0.7L

CARACTERISTICI

Lichiorul Moud Lychee este o băutură alcoolică aromată și exotică, obținută prin macerarea sau infuzarea fructelor de lychee într-o bază de alcool și zahăr. Acesta este cunoscut pentru a-și îmbina aromele dulci și florale cu o notă ușor exotica. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive ale lichiorului Moud Lychee:

  • Aromă distinctivă: Lichiorul Moud Lychee are o aromă intensă și distinctivă a fructelor de lychee, caracterizată prin note dulci, florale și ușor exotice. Aromele sale pot varia de la producător la producător, dar în general, lichiorul de lychee oferă o experiență olfactivă plăcută și rafinată.
  • Gust dulce și exotic: Acest lichior are un gust dulce, dar nu excesiv de dulce, datorită conținutului de zahăr și a aromei naturale a fructelor de lychee. Gustul exotic și floral face din lichiorul Moud Lychee o alegere populară pentru cocktailuri și alte băuturi mixate.
  • Culoare atrăgătoare: Lichiorul Moud Lychee este de o culoare roz pal, cu nuanțe subtile de portocaliu. Aceasta îl face și mai atractiv pentru prepararea băuturilor vizual impresionante.
  • Versatilitate în cocktailuri: Datorită aromei sale distincte și dulci, lichiorul Moud Lychee este un ingredient versatil în prepararea cocktailurilor. Poate fi folosit pentru a adăuga un element exotico-dulce într-o gamă largă de băuturi, de la martini-uri la băuturi tropicale.
  • Pereche cu alte arome: Lichiorul Moud Lychee poate fi adesea combinat cu alte arome exotice sau fructe, cum ar fi mango, cocos sau fructul pasiunii, pentru a crea cocktailuri complexe și inovatoare.

Lichiorul Moud Lychee reprezintă o alegere captivantă pentru iubitorii de băuturi alcoolice aromate și exotice. Cu aroma sa distinctivă de fructe de lychee, gustul dulce și floral, și versatilitatea sa în cocktailuri, acest lichior oferă o experiență senzorială deosebită. Prezentarea elegantă și posibilitatea de a-l combina cu alte arome exotice îl fac să iasă în evidență în lumea băuturilor. Așadar, pentru cei în căutarea unei experiențe de gust inedită și plină de rafinament, lichiorul de lychee merită cu siguranță achiziționat și savurat în diferite combinații creative.

SUGESTII DE COCKTAIL-URI

Lichiorul Moud Lychee adaugă o notă exotică și dulce cocktail-urilor tale, oferind o experiență gustativă unică. Iată câteva cocktail-uri alcoolice populare pe care le poți pregăti cu acest lichior:

  1. Lychee Martini: Amestecă 50 ml de vodka, 25 ml lichior Moud Lychee și sucul de la o lămâie într-un shaker cu gheață. Agită bine și strecoară într-un pahar de martini răcit. Poți adăuga un lychee ca decor în pahar.
  2. Lychee Mojito: Într-un pahar de Mojito, zdrobește ușor frunzele de mentă și adaugă suc de la o lămâie și 15 ml de sirop  simplu. Adaugă gheață și toarnă 50 ml de rom alb și 25 ml de lichior Moud Lychee. Completază cu apă minerală și amestecă ușor. Adaugă câteva bucăți de lychee și frunze de mentă pentru decor.
  3. Lychee Sunrise: Într-un pahar înalt, adaugă 40 ml tequila, 20 ml de lichior Moud Lychee și 60 ml suc de portocale peste gheață. Amestecă ușor și adaugă treptat 10 ml de sirop  de grenadine, lăsându-l să se așeze în partea de jos a paharului. Poți adăuga un lychee pentru un efect vizual plăcut.

Acestea sunt doar câteva exemple de cocktail-uri delicioase pe care le poți pregăti cu lichiorul Moud Lychee. Acest lichior poate adăuga o notă exotică și aromată oricărui cocktail, astfel că îți poți folosi creativitatea pentru a experimenta cu diferite rețete și a crea propriile combinații unice!

ISTORIA BRANDULUI

Distillati Group produce și distribuie peste 40 de tipuri de produse alcoolice și non-alcoolice începând din 1965. Compania operează pe piață cu două mărci importante pe scena națională și internațională: Barman și Oscar. Portofoliul Distillati Group vă permite să descoperiți caracteristicile și calitatea produselor lor, care au fost apreciate de public de peste două decenii și au primit recunoaștere importantă din partea operatorilor din sector.

Distillati Group oferă alegere nelimitată, de la băuturi clasice și lichiorurile în tendințe, la cele mai populare cocktailuri și băuturi, o gamă cu adevărat largă de produse care se remarcă prin calitatea lor și sticla lor elegantă - amestecând gustul și stilul în proporții egale.

Unul dintre principalele aspecte care a făcut ca Distillati Group să se remarce pe piață este angajamentul lor față de calitate. Compania a implementat o politică riguroasă de calitate, garantând astfel clienților săi produse de înaltă calitate și în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Calitatea și eleganța sticlelor sunt elemente distincte ale acestor băuturi, care sunt gândite atât pentru a oferi o experiență gustativă deosebită, cât și pentru a fi o prezență plăcută și atrăgătoare pe rafturile barurilor și restaurantelor.

Nu este de mirare că locurile de întâlnire precum barurile, hotelurile și cluburile trendy aleg produsele Distillati Group pentru a-și satisface clienții. În aceste locații speciale, unde designul și experiența vizuală joacă un rol important, sticlele frumoase și băuturile de calitate sunt apreciate la adevărata lor valoare.

Cu o abordare orientată către tehnologia de ultimă generație, Distillati Group asigură că producția și îmbutelierea se desfășoară în cele mai bune condiții. Prin utilizarea celor mai bune ingrediente și prin procese de producție avansate, compania garantează calitatea exclusivă a produselor sale.

Distillati Group se evidențiază în industria băuturilor alcoolice prin angajamentul său față de calitate, adaptabilitatea la tendințe și gusturile actuale. Cu produse apreciate de clienți și recunoscute în industrie, compania continuă să își consolideze poziția de lider și să creeze momente de savurat pentru consumatori în întreaga lume.

Review-uri Moud Lychee Lichior 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun