ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Moud Orange Curacao Lichior 0.7L

Moud Orange Curacao Lichior 0.7L - 1
Moud Orange Curacao Lichior 0.7L
49,98 lei
Fără TVA: 42,00 lei
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod: 22775

CARACTERISTICI Moud Orange Curacao Lichior 0.7L

Alcool25%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
AromePortocale

Descrierea produsului Moud Orange Curacao Lichior 0.7L

CARACTERISTICI

Lichiorul Moud Orange Curacao este cunoscut pentru a fi aromat, bogat în arome de portocale și cu o culoare vibrantă de portocaliu. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive ale acestui lichior:

  • Aroma și Gustul: Lichiorul Moud Orange Curaçao are un gust dulce și aromat de portocale, cu nuanțe ușor amărui și condimentate.
  • Culoare: Culoarea caracteristică a acestui lichior este un portocaliu strălucitor. Acest aspect vibrant face din Moud Orange Curaçao un ingredient popular în cocktail-uri și băuturi mixate, adăugând și un element vizual atractiv.
  • Originea: Lichiorul de Orange Curaçao provine inițial din insula Curaçao din Caraibe. Această băutură a fost creată folosind coaja de portocale amare caracteristică acestei insule și o varietate de arome și condimente.
  • Utilizări în Cocktail-uri: Moud Orange Curaçao este un ingredient popular în cocktail-uri, oferind un gust de portocale și o culoare strălucitoare. Este folosit în băuturi precum Margarita, Mai Tai, Blue Lagoon și multe altele.

Lichiorul Moud Orange Curaçao se evidențiază prin aromele dulci și intense de portocale, culoarea vibrantă și versatilitatea sa în cocktail-uri. Această băutură aromată și atractivă este un ingredient esențial în lumea cocktail-urilor, adăugând o dimensiune de gust și culoare băuturilor.

SUGESTII DE COCKTAIL-URI

Lichiorul Moud Orange Curaçao este un ingredient versatil și delicios în multe cocktail-uri alcoolice. Acest lichior cu arome de portocale amare poate adăuga profunzime, culoare și un gust rafinat băuturilor tale. Iată câteva cocktail-uri populare pe care le poți prepara cu lichiorul Orange Curaçao:

  1. Margarita: Un clasic mexican, Margarita este o alegere excelentă. Amestecă 45 ml tequila, 30 ml suc proaspăt de lime și 15 ml lichior Orange Curaçao într-un shaker cu gheață. Agită bine și strecoară într-un pahar cu margine unsă cu sare.
  2. Blue Lagoon: Acest cocktail vibrant este ideal pentru o petrecere. Într-un pahar cu gheață, amestecă 30 ml vodka, 20 ml lichior Orange Curaçao și umple cu limonadă sau suc de lămâie.
  3. Cosmopolitan: O alegere sofisticată, Cosmopolitan-ul combină 45 ml vodka, 15 ml lichior de portocale și 15 ml lichior Orange Curaçao cu 30 ml suc de merișor și un strop de suc de lime. Agită cu gheață și strecoară într-un pahar răcit.

Acestea sunt doar câteva exemple de cocktail-uri alcoolice pe care le poți prepara cu lichiorul Moud Orange Curaçao. Efectul și gustul său vibrant vor adăuga o notă specială oricărui cocktail în care este inclus. Experimentează și creează propriile combinații sau adaptează rețetele după preferințele tale.

ISTORIA BRANDULUI

Distillati Group produce și distribuie peste 40 de tipuri de produse alcoolice și non-alcoolice începând din 1965. Compania operează pe piață cu două mărci importante pe scena națională și internațională: Barman și Oscar. Portofoliul Distillati Group vă permite să descoperiți caracteristicile și calitatea produselor lor, care au fost apreciate de public de peste două decenii și au primit recunoaștere importantă din partea operatorilor din sector.

Distillati Group oferă alegere nelimitată, de la băuturi clasice și lichiorurile în tendințe, la cele mai populare cocktailuri și băuturi, o gamă cu adevărat largă de produse care se remarcă prin calitatea lor și sticla lor elegantă - amestecând gustul și stilul în proporții egale.

Unul dintre principalele aspecte care a făcut ca Distillati Group să se remarce pe piață este angajamentul lor față de calitate. Compania a implementat o politică riguroasă de calitate, garantând astfel clienților săi produse de înaltă calitate și în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Calitatea și eleganța sticlelor sunt elemente distincte ale acestor băuturi, care sunt gândite atât pentru a oferi o experiență gustativă deosebită, cât și pentru a fi o prezență plăcută și atrăgătoare pe rafturile barurilor și restaurantelor.

Nu este de mirare că locurile de întâlnire precum barurile, hotelurile și cluburile trendy aleg produsele Distillati Group pentru a-și satisface clienții. În aceste locații speciale, unde designul și experiența vizuală joacă un rol important, sticlele frumoase și băuturile de calitate sunt apreciate la adevărata lor valoare.

Cu o abordare orientată către tehnologia de ultimă generație, Distillati Group asigură că producția și îmbutelierea se desfășoară în cele mai bune condiții. Prin utilizarea celor mai bune ingrediente și prin procese de producție avansate, compania garantează calitatea exclusivă a produselor sale.

Distillati Group se evidențiază în industria băuturilor alcoolice prin angajamentul său față de calitate, adaptabilitatea la tendințe și gusturile actuale. Cu produse apreciate de clienți și recunoscute în industrie, compania continuă să își consolideze poziția de lider și să creeze momente de savurat pentru consumatori în întreaga lume.

Review-uri Moud Orange Curacao Lichior 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun