Pampero Blanco un rom produs in Venezuela care se asorteaza perfect in baza bauturilor de tip cocktail. Conform legislatiei venezuele romul trebuie maturat cel putin doi ani urmand apoi sa fie distilat si filtrat pentru a indeparta toata culoarea. Romul Pampero Bianco este un rom maturat timp de minim 2 ani destul de revigorant.
Notelele sale, se evidentiaza prin gustul proaspat ,usor fructat, aromat, poate chiar usor dulce care se impleteste de minune cu aromele cremoase ale caramelului si a nucii de cocos. Pampero Anejo Blanco are o nuanta incolora si este un rom echilibrat.
Angostura este unul dintre principalii producatori de rom din Caraibe si are o colectie superba de romuri fiind si liderul pietei mondiale pentru bitt..
Distileria Pampero a fost fondata in anul 1938 de Alejandro Hernandez din Venezuela. Pampero Aniversatio a fost produs in anul 1963 pentru a comemora ..
Pampero Anejo Especial este un rom produs in Venezuela si este o realizare mareata a clasei sale. Acest sortiment este realizat din cele mai bune tres..