ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Mac Farrow Blended Scotch Whisky 0.7L

Mac Farrow Blended Scotch Whisky 0.7L  - 1
Mac Farrow Blended Scotch Whisky 0.7L
79,99 lei
Fără TVA: 67,22 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 32622

CARACTERISTICI Mac Farrow Blended Scotch Whisky 0.7L

Alcool40%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineFranta

Descrierea produsului Mac Farrow Blended Scotch Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

Whisky Mac Farrow Blended Scotch este un amestec select de malțuri învechite pentru până la 8 ani, cunoscut pentru caracteristicile sale distinctive care îmbină tradiția scoțiană cu o abordare modernă a producției de whisky. 

  • Maturare: Whisky-ul este maturat pentru până la 8 ani, un proces care contribuie semnificativ la complexitatea și profunzimea aromei sale.
  • Aroma: Whisky-ul Mac Farrow se distinge prin arome bogate și echilibrate de caramel, fructe uscate, citrice, malț și vanilie.
  • Miros: Whisky Mac Farrow Blended Scotch are un miros impresionant și profund, cu indicii fructate, florale și lemnoase.
  • Gust: Gustul este extrem de bogat și echilibrat, cu elemente care pot include caramel, citrice, fructe uscate, malț și vanilie.
  • Finish: Finish-ul este unic și complex, lăsând o impresie de durată și satisfăcătoare pe palatin.

În ceea ce privește utilizarea, Mac Farrow Blended Scotch Whisky este versatil, putând fi savurat atât pur, cât și în cocktailuri și mixuri ușoare. Calitatea și gustul persistent îl fac o alegere excelentă pentru diverse ocazii și preferințe.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria brandului Dobbé începe în anul 1787, când familia Dobbé a achiziționat câteva arii de vie în regiunea Charente din Franța. De atunci, brandul Dobbé a fost condus de opt generații succesive ale familiei, păstrând tradiția fabricării coniacului de înaltă calitate. În prezent, Dobbé este administrat de Michel Dobbé și ginerele său, Nicolas.

Cele treizeci și cinci de acri de vie ale familiei Dobbé sunt situate predominant în zona Petit Champagne, cu aproximativ o treime din vie situată în regiunea Fin Bois adiacentă, pe malurile râului Charente. Viețile lor din Petite Champagne, plantate cu struguri Ugni Blanc, se află în proprietatea Prunelas din Salignac-sur-Charente, la aproximativ șase mile vest de orașul Cognac.

Dobbé este recunoscut pentru producerea unor coniace de excepție, inclusiv VS, VSOP, XO, EXTRA și Heritage, care sunt apreciate pentru calitatea lor excepțională și exportate în întreaga lume. Coniacurile sunt distilate în alambicuri tradiționale Charente de 25 hectolitri și sunt învechite în butoaie de stejar Limosin francez.

În ceea ce privește designul sticlelor și prezentarea, Dobbé combină tradiția cu tinerețea, fiecare sticlă fiind marcă de branding-ul bine-cunoscut al Dobbé. Coniacurile sunt puse în cutii de prezentare luxoase, care reflectă sofisticarea și credibilitatea respectate a mărcii.

Review-uri Mac Farrow Blended Scotch Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun