ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Magic Crystal Premium Vodka 0.7L

Magic Crystal Premium Vodka 0.7L - 1
Magic Crystal Premium Vodka 0.7L - 2
Magic Crystal Premium Vodka 0.7L - 1
Magic Crystal Premium Vodka 0.7L - 2
Magic Crystal Premium Vodka 0.7L
40,99 lei
Fără TVA: 34,45 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23116

CARACTERISTICI Magic Crystal Premium Vodka 0.7L

PremiiMedalia de Aur la CWSA 2015 Medalia de Aur la The Vodka Masters-London 2014 Medalia de Aur la International Review of Spirits 94 point 2012
Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineGermania
TipPremium

Descrierea produsului Magic Crystal Premium Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Descoperă Magia Magic Crystal Premium Vodka: Eleganță în Clasa Premium a Băuturilor Distilate

  • Gust - Un Tărâm al Echilibrului și Delicateții: În universul distileriilor fine, Magic Crystal Premium Vodka se definește prin unicitate și magie. Experiența sa este o călătorie lină și măiestrită, atât pentru simțul mirosului, cât și pentru cel al gustului. Este o simfonie de puritate, autenticitate și armonie. Această băutură se remarcă prin echilibrul său inconfundabil, cu o notă finală ușor dulce și tandră, atrăgându-i pe cunoscători și pe cei dornici să exploreze eleganța vodcii premium. Magic Crystal te invită să pășești în clasa Premium a băuturilor distilate.
  • Producția - Meticulozitate și Atenție la Detaliu: Fiecare strop al acestei vodci extraordinare este rezultatul unei atenții inegale, sub supravegherea unei echipe de maeștri distilatori. Secretul echilibrului și blândeții pe care Magic Crystal le emană rezidă în procesul meticulos de distilare. Aceasta este distilată lent și cu atenție de cinci ori, folosind exclusiv grâu de cea mai înaltă calitate și apă pură, provenind din fântâni private. Cu fiecare dintre cele patru filtrări, Magic Crystal își conturează puritatea înaltă, mineralizarea scăzută și finețea sa caracteristică. Această tehnică de distilare este o tradiție rafinată încă din 1859. Fără compromisuri, Magic Crystal se distilează cu zece ori mai lent decât vodca obișnuită, folosind doar partea cea mai nobilă, cunoscută sub numele de "alcool de lux". Fără aditivi sau arome artificiale, Magic Crystal se dezvăluie ca un adevărat bijuterie datorită rigorii calitative, respectării tradiției și atenției minuțioase acordate fiecărui detaliu.
  • Sticla - Eleganță în Formă de Diamant: Rafinamentul lui Magic Crystal Premium Vodka se extinde dincolo de conținut, materializându-se în designul distinctiv al sticlei. Forma sa de decantor decorativ este o veritabilă capodoperă pe orice masă și atrage atenția în orice bar. Așa cum un diamant se bucură de multiple fațete, sticla Magic Crystal imită tăieturile sale, culminând într-un design patentat ce îmbină forme rotunde și pătrate. Elementul său holografic, asemănător unui diamant în strălucire, subliniază eleganța pură a sticlei, făcând din aceasta un cadou de lux ideal și o bijuterie esențială în colecția oricărui cunoscător de rafinament.
  • Perfectă pentru Diverse Ocazii - Descoperă Potrivirile Culinare și Momentul Ideal de Servire al Magic Crystal Premium Vodka: Magic Crystal Premium Vodka nu este doar o băutură fină, ci și un partener desăvârșit pentru momente culinare speciale. Cu aroma sa rafinată și echilibrată, această vodcă premium se împletește armonios cu preparatele rafinate. Ea acompaniază cu grație paste delicioase și preparate delicate din carne albă sau roșie, aducând în prim-plan nuanțele subtile ale fiecărui ingredient. Și când vine vorba de momentul perfect de servire, Magic Crystal atinge culmile aromei sale când este răcit la temperatura de 16°C, astfel încât să se dezvăluie toate straturile și complexitatea sa. Indiferent dacă dorești să-ți impresionezi oaspeții sau să sărbătorești o realizare personală, Magic Crystal Premium Vodka adaugă o notă sofisticată fiecărui moment, completând experiența ta cu eleganța sa inconfundabilă.

Cu o notă finală ușor dulce și tandră și un gust echilibrat ce îmbină armonios notele autentice, Magic Crystal Premium Vodka te invită într-o călătorie de rafinament și eleganță. De la procesul său meticulos de producție, în care fiecare detaliu este îngrijit monitorizat, până la sticla sa cu design de diamant ce emană eleganță pură, fiecare aspect al Magic Crystal își propune să încânte și să surprindă. Această vodcă premium nu doar își găsește locul în connoisseur-ii băuturilor fine, ci devine și un partener de nădejde în explorarea unor experiențe culinare deosebite. Răcorit la temperatura potrivită, Magic Crystal dezvăluie întreaga sa complexitate aromatică, transformând orice moment într-o ocazie specială. Într-un pahar de Magic Crystal, savurarea devine artă, iar rafinamentul se regăsește în fiecare înghițitură.

ISTORIA BRANDULUI

Magic Crystal Premium Vodka s-a afirmat ca un brand deosebit și puternic într-un timp record, urcând pe culmile succesului în lumea băuturilor spirtoase. Lansată în 1991, această bijuterie a fascinat atenția pasionaților încă din primul an, când în 1992 a captat lumina reflectoarelor presei de specialitate la nivel global. Numele său, "Magic", este o odă adusă energiei hipnotice din muzica legendelor precum Freddie Mercury, inspirație derivată din "It’s a Kind of Magic", iar adăugarea "Crystal" subliniază limpezimea și puritatea absolută a acestei licoare.

Între 1992 și 1995, Magic Crystal Vodka a cucerit teritorii precum Spania, Portugalia, Grecia, Israel, dar și țările din blocul estic. Ascensiunea sa a fost remarcabilă, plasându-se pe locul 9 în topul brand-urilor premium de vodcă la nivel global și pe poziția 66 într-un clasament mondial al celor mai influente brand-uri de băuturi spirtoase. Asta s-a întâmplat în doar patru ani de la nașterea acestui brand. Poziția sa a fost consolidată și în 1996, primind în anul următor din nou locul 9, o distincție oferită de prestigioasa revistă din industrie, Impact International.

În perioada 1996-2011, Magic Crystal Vodka și-a întărit statutul pe piață, câștigând o apreciere tot mai mare din partea consumatorilor de băuturi premium. În 2010, cifra de vânzări a depășit 3 milioane de baxuri, echivalentul a 18 milioane de litri anual. Expansiunea a continuat cu intrarea pe piețele Statelor Unite, Australia, Noua Zeelandă, Finlanda, Islanda și multe altele, ajungând și pe rafturile duty-free.

Anul 2011 a marcat o transformare radicală pentru Magic Crystal Vodka. De la re-designul sticlei ce acum evocă forma prețiosului diamant, până la rețeta propriu-zisă, ridicată acum la nivelul premium, acest brand a urcat în ierarhia calității. Modificarea în rețetă este acel ingredient secret care a consacrat Magic Crystal Vodka în peisajul internațional al băuturilor spirtoase. Ce conferă acestei băuturi calitatea excepțională este apa deosebit de pură, adusă din adâncuri, însă mai ales procesul complex și unic de distilare, repetat de cinci ori pentru fiecare ediție de Magic Crystal Vodka, făcându-l cu zece ori mai lent decât alți producători de votcă. Totul pornește din grâul recoltat în frig și distilarea tradițională.

Rezultatul este o votcă limpede, pură, cu subtile arome neutre de drojdie, urmată de delicate note sărate și de citrice uscate, cu o textură mătăsoasă și un final lung, cremos și discret condimentat. Această votcă rafinată și elegantă se potrivește perfect într-un martini sau acompaniată de preparate precum carne sau fructe de mare. Magic Crystal Premium Vodka a înfrumusețat panorama băuturilor fine, remarcându-se prin puritate, calitate și complexitate.

Review-uri Magic Crystal Premium Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun