Meniu Produse
Cosul tau de produse

Magic Crystal Premium Vodka 0.7L

Magic Crystal Premium Vodka 0.7L - 1
Magic Crystal Premium Vodka 0.7L - 2
Magic Crystal Premium Vodka 0.7L - 1
Magic Crystal Premium Vodka 0.7L - 2
Magic Crystal Premium Vodka 0.7L
42,99 lei
Fără TVA: 36,13 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23116

CARACTERISTICI Magic Crystal Premium Vodka 0.7L

PremiiMedalia de Aur la CWSA 2015 Medalia de Aur la The Vodka Masters-London 2014 Medalia de Aur la International Review of Spirits 94 point 2012
Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineGermania
TipPremium
Categorii asociate: VODKA, EXCLUSIVE, VALUE FOR MONEY, Spirtoase

Descrierea produsului Magic Crystal Premium Vodka 0.7L

       Vodka Magic Crystal este atât de echilibrată și ușoară, deoarece este distilată foarte încet și cu grijă de 5 ori, folosind o selecție de cereale și apă care provine exclusiv din fântâni private. Această metodă de distilare este o tradiție care a fost menținută încă din 1859.

        Un brand puternic care s-a bucurat de o ascensiune rapidă, Magic Crystal Vodka a fost creat în 1991, bucurându-se de aprecierea și atenția presei de profil la nivel global, deja la un an după lansare, în 1992. Denumirea “Magic”, este inspirată de forța și energia concentrate în muzica lui Freddie Mercury, pornind de la piesa “It’s a Kind of Magic”, căreia i se alătură “Crystal” pentru a sugera claritatea și puritatea băuturii. 

Magic Crystal Vodka s-a extins între anii 1992 și 1995, cucerind piețele din Spania, Portugalia, Grecia, Israel cât și în țările fostului bloc oriental. În 1995 Magic Crystal se poziționează pe locul 9 în clasamentul celor mai mari brand-uri premium de vodcă la nivel global și pe locul 66 în clasamentul celor mai importante brand-uri de băuturi spirtoase din lume. Acest lucru s-a întâmplat la doar patru ani de la lansarea brand-ului. Brand-ul își păstrează poziția și în 1996, primind și în anul următor locul 9, loc atribuit de revista de prestigiu în lumea băuturilor spirtoase, Impact International.

Între anii 1996 și 2011, Magic Crystal Vodka își întărește poziția pe piață, fiind din ce în ce mai apreciată în rândul consumatorilor de băuturi premium. În anul 2010, brand-ul depășește pragul de 3 milioane de baxuri vândute, echivalentul a 18 milioane de litri pe an. În plus, Magic Crystal Vodka își continuă procesul de expansiune, penetrând piețele din Statele Unite ale Americii, Australia, Noua Zeelandă, Finlanda, Islanda, și alte piețe mai mici, intrând de asemenea și pe piața de duty-free.

Anul 2011 este important deoarece presupune o serie de schimbări radicale pentru Magic Crystal Vodka. Începând cu design-ul sticlei, care evocă acum forma unui diamant, până la rețeta băuturii, care urcă mai sus pe treapta premiumizării, intrând într-o altă ligă calitativă. Această modificare a rețetei este motivul pentru care Magic Crystal Vodka este atât de apreciată astăzi pe scena băuturilor spirtoase la nivel internațional. Ceea ce face ca Magic Crystal Vodka să fie o băutură deosebită este puritatea apei folosite în producție, apă adusă de la mare adâncime, dar mai ales procesul deosebit de complex și inedit de obținere a purității băuturii: distilarea tradițională, un procedeu care se repetă de cinci ori în cazul votcii Magic Crystal (ceea ce face producția băuturii de 10 ori mai lentă decât a altor votci de pe piață) din grâu cules rece, ușor înghețat.

        O băutură clară, pură, cu arome neutre de drojdie, ușor sărată, cu note de citrice uscate, un corp mătăsos și un finish lung, cremos și condimentat în mod subtil. O votcă fină, elegantă, potrivită pentru martini sau servită alături de carne sau fructe de mare.


Cuvinte cheie: vodca, vodka, vodca magic crystal, vodka magic crystal, magic cristal, cristal

Review-uri Magic Crystal Premium Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate