ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Nikka Coffey Malt Japanese Whisky 0.7L

Nikka Coffey Malt Japanese Whisky 0.7L - 1

Fotografiile produselor prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Etichetele, ambalajele sau elementele grafice pot suferi modificări minore din partea producătorilor, fără notificare prealabilă. Deși ne străduim să menținem imaginile actualizate, este posibil ca produsul livrat să prezinte diferențe față de fotografia afișată (culori, detalii de design, mențiuni pe etichetă etc.), fără a afecta însă calitatea, proveniența sau conținutul acestuia.

Nikka Coffey Malt Japanese Whisky 0.7L
255,60 lei
319,50 lei
Fără TVA: 211,24 lei
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod: 29927

CARACTERISTICI Nikka Coffey Malt Japanese Whisky 0.7L

Alcool45%
CategorieJapanese Coffey Malt Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineJaponia

Descrierea produsului Nikka Coffey Malt Japanese Whisky 0.7L

In 1918, un tanar japonez cu o ambitie de a face whisky autentic a plecat singur in Scotia pentru a dezvalui secretul fabricarii de whisky, acest tanar a fost Masataka Taketsuru, fondatorul distileriei Nikka Whisky. Avand in vedere sansa de a merge in Scotia, Masataka a devenit primul japonez care a stapanit vreodata cum sa faca whisky. Acesta s-a inscris la Universitatea din Glasgow unde a luat cursuri de chimie si apoi a fost ucenic in trei distilerii din Scotia, unde a invatat arta de a maestri amestecul de whisky. Cele doua caiete ale acestuia plin cu fiecare detaliu din procesul de productie a whisky-ului, au devenit ulterior ghid al Japoniei in productia de whisky.

Nikka Coffey Malt Whisky a fost inainte un whisky lansat ca parte a unor butoaie simple, acestia au decis abia in 2014 ca sa-l adauge in gama de baza. Distilat intr-un alambic de Coffey, inca folosit in mod normal pentru productia de whisky din cereale, acest malt este delicios fructat si picant. Este preparat din 100% orz insa cu toate acestea nu este catalogat drept malt whisky ci doar ca grain whisky deoarece nu este distilat intr-o oala. Aceasta metoda unica de productie are ca rezultat arome si texturi extraordinare.

Miros: Mirosul este proaspat si curat cu arome de coaja de lamaie si condimente de tort

Gust: Gustul este unul robust si bogat cu note de scortisoara si cuisoare si nuante citrice

Finish: Finish-ul  este un amestec armonios de condimente dense, stejar si note de lamaie si portocale

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun