Nonino Il Merlot di Nonino Grappa 0.7L
Nonino Il Merlot di Nonino Grappa 0.7L
169,99 lei
Fără TVA: 142,85 lei
- Disponibilitate: În Stoc
- Cod: 26890
Unele dintre aceste module cookie sunt esențiale, în timp ce altele ne ajută să vă îmbunătățim experiența prin furnizarea de informații despre modul în care este utilizat site-ul.
Permite stocarea (cum ar fi cookie-urile) legată de publicitate
Permite stocarea care sprijină funcționalitatea site-ului web sau a aplicației, de exemplu, setările de limbă
Permite stocarea legată de personalizare, de exemplu, recomandări video
Permite stocarea legată de securitate, cum ar fi funcționalitatea de autentificare, prevenirea fraudei și alte tipuri de protecție a utilizatorilor.
CARACTERISTICI Nonino Il Merlot di Nonino Grappa 0.7L | |
Alcool | 41% |
Categorie | Grappa |
Litraj | 0.7L |
Tara de origine | Italia |
1897 anul in care Orazio Nonino, fondatorul familiei, stabileste la Ronchi di Percoto premisele distileriei sale care pana atunci existau ca un itinerant inca montat pe roti. Compania Nonino avand mai mult de 120 de ani de distilare folosind metoda artizanala. Grappa este cel mai vechi si traditional distilat al Italiei de Nord. Se obtine distiland partea solida a strugurilor. In 1 decembrie 1973, Benito si Giannola Nonino creeaza un singur sortiment de grappa, Monovitigno Nonino, distiland fructele de struguri Picolit separate de celelalte. Fermentare sub vid, in rezervoare din otel inoxidabil la temperatura controlata, urmata imediat de distilare in interior pentru a evita fermentatiile secundare daunatoare. 100% distilare artizanala in loturi cu aburi exclusiviste, rezultatul inovatiei al lui Benito Nonino, care, cu eliminarea capetelor si cozilor, permite selectarea partii cele mai pure de grappa. Productie strict legata de recolta de struguri din anul respectiv.Odihna de la sase luni la un an in rezervoare din otel inoxidabil.
Il Merlot Di Nonino Grappa este produsa din tescovina de struguri merlot, imbatranita timp de 6 luni.
Culoare: incolora
Miros: petale de trandafir, cirese
Gust: elegant, persistent