ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Nordes Atlantic Galician Gin 0.7L

Nordes Atlantic Galician Gin 0.7L - 1
Nordes Atlantic Galician Gin 0.7L
139,98 lei
Fără TVA: 117,63 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 33289

CARACTERISTICI Nordes Atlantic Galician Gin 0.7L

Alcool40%
CategorieGin din struguri
Litraj0.7L
Tara de origineSpania
Categorii asociate: GIN, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Nordes Atlantic Galician Gin 0.7L

CARACTERISTICI

Descoperă Eleganța și Aroma Unică a Ginului Nordés Atlantic Galician:

  • Gin Răcoritor și Aromatic: Nordés este Galicia într-o sticlă. Caracterul său, aroma și aromele, la fel ca și pământul natal, sunt răcoritoare și autentice. Acest gin are o aromă erbacee și un gust proaspăt, subtil și bine echilibrat, cu note de fructe albe, ceea ce îl face cu adevărat unic. Este un gin fructat, perfect pentru a te bucura de mici plăceri ale vieții.
  • Un Gust Care Cucerește Lumea: Datorită procesului său atent și nuanțelor aromatice care capturează esența mării și pădurilor din Galicia, Nordés a cucerit cu adevărat lumea. Strugurele albariño și cele 11 plante botanice nu cunosc frontiere. Astfel, Nordés, cu aroma sa erbacee, continuă să își facă drum în jurul lumii și poate fi acum găsit în peste 25 de țări, pe toate cele cinci continente.
  • O Aromă Atrăgătoare și Unicitatea Notei de Gust: Când deschizi o sticlă de Gin Nordés Atlantic Galician, te întâmpină un buchet captivant, o explozie a aromelor autentice din Galicia. Aroma sa erbacee se îmbină armonios cu notele subtile de fructe albe, creând o experiență de savurare cu adevărat excepțională. Fiecare înghițitură te duce într-o călătorie olfactivă și gustativă prin peisajele pitorești ale regiunii Galicia.
  • Perfect pentru Înfrumusețarea Momentelor Simple: Indiferent dacă îl savurezi simplu, cu tonic de calitate sau în creații complexe de cocktailuri, Gin Nordés Atlantic Galician adaugă o notă distinctă oricărui moment. Gustul său echilibrat și aromatul său răcoritor îți îmbogățesc simțurile și te transportă în atmosfera vibrantă a Galiciei, unde marea și pădurile întâlnesc arta distilării.
  • Descoperă Fascinația Atlanticului în Fiecare Înghițitură: În fiecare sorbitură de Nordés, poți simți suflul oceanului Atlantic și adierea pădurilor Galiciei. Acest gin a capturat magia și autenticitatea acestor peisaje și le-a transformat într-o experiență gustativă inconfundabilă. De la tonurile sale proaspete până la notele subtile, fiecare element este alcătuit cu grijă pentru a oferi o experiență extraordinară.

Ginul Nordés Atlantic Galician, o adevărată comoară a Galiciei, te încurajează să te răsfeți cu fiecare înghițitură, să explorezi aromele și să te bucuri de rafinamentul lui aromat.

ETAPE DE PRODUCȚIE

In spatele ginului Nordés Atlantic Galician se ascunde un secret fascinant: esența sa de bază. Unul dintre aceste secrete constă în utilizarea strugurilor albariño pentru obținerea bazei alcoolice. Această alegere conferă ginului o aromă delicată cu nuanțe de fructe și flori albe, rezultând o băutură ușor de savurat și plăcută.

Compoziție botanică proaspătă și naturală:

  • Nordés este creat prin macerarea individuală a 11 plante botanice, dintre care 6 cresc sălbatice în regiunea Galicia. Salvie, frunza de dafin, verveină de lămâie, eucalipt, menta și obione, o plantă specifică zonelor costiere, se îmbină pentru a crea aroma sa balsamică distinctivă.
  • În plus, se adaugă 5 plante botanice aduse din străinătate: ienupăr, ghimbir, cardamom, hibiscus și ceai negru, care contribuie la subtilitatea și echilibrul gustului ginului Nordés.

Procesul încet și meticulos:

  • Fiecare plantă botanică este macerată separat înainte de distilare, fiecare necesitând un timp diferit pentru a obține aroma dorită - de la câteva ore până la aproape o lună în anumite cazuri. Acest proces meticulos asigură o bază alcoolică extrem de echilibrată.

Această abordare încetinită și meticuloasă transformă Nordés într-un gin cu adevărat excepțional. Fiecare etapă adaugă o notă unică caracterului final al ginului, conferindu-i unicitatea care îl definește.

ISTORIA BRANDULUI

În regiunea fermecătoare a Galiciei, o poveste despre prietenie, delicii culinare și creativitate a dat naștere lui Nordés, un gin care capturează esența acestei ținuturi. Începuturile lui Nordés pot fi urmărite într-un moment de convivialitate petrecut între un grup de prieteni, inimi călduroase datorită aromelor bucătăriei galiciene, în special un preparat de caracatiță delicat. Printre acești prieteni se numărau un somelier celebru care câștigase prestigiosul premiu Nariz de Oro în 2004, un producător de vinuri talentat din Galicia și un maestru distilator.

Pe măsură ce savurau această delicatesă tradițională galiciană, a apărut o viziune unică. Ei aspirau să creeze un gin care nu doar să folosească ingrediente locale, ci și să se diferențieze de multitudinea de ginuri de pe piață. Motivați de această viziune, au pornit într-o călătorie de experimentare, căutând neobosit combinația ideală de elemente care să captureze sufletul Galiciei însăși. După nenumărate încercări și erori, devotamentul lor a dat roade, rezultând în crearea lui Nordés, un gin care ar purta esența Galiciei în fiecare înghițitură.

Nordés, recunoscut ca primul Gin Atlantic Galician, se mândrește cu un profil de arome ce aduce adierea proaspătă a mării. Statutul său premium nu este definit doar de gustul său, ci și de senzația pe care o evocă - o dansă armonioasă a aromelor și gusturilor care în același timp încântă și relaxează simțurile. Această unicitate îl diferențiază pe Nordés, revoluționând peisajul ginului și invitându-i pe pasionați să îmbrace o nouă experiență senzorială.

Dacă găsești bucurie în plăcerile simple ale vieții, Nordés este companionul tău de încredere. Caracterul său distinct, proaspăt și echilibrat promite o călătorie extraordinară în fiecare pahar. Numele său este inspirat de vântul care aduce promisiunea vremii bune în Galicia, iar Nordés cuprinde spiritul acestei regiuni, invitându-te să pornești într-o explorare înghițitură cu înghițitură a frumuseții de coastă, tradițiilor și unicității Galiciei.

Sticla iconică Nordés, o combinație de alb și albastru, poartă un design inspirat de comorile din porțelan lucrate manual din Sargadelos - o dovadă a legăturii adânci a brandului cu meșteșugăritul și arta galiciană.

De la un preparat împărtășit de caracatiță la crearea unui gin care încarnează esența Galiciei, Nordés este mai mult decât o băutură; este o călătorie încapsulată într-o sticlă, o invitație să savurezi plăcerile simple ale vieții în timp ce îmbrățișezi vânturile schimbării și inovației.

Review-uri Nordes Atlantic Galician Gin 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun