ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Novalis Wines RAZA Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Novalis Wines RAZA Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L - 1
Novalis Wines RAZA Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L - 2
Novalis Wines RAZA Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L - 1
Novalis Wines RAZA Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L - 2
Novalis Wines RAZA Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L
49,99 lei
Fără TVA: 42,01 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 24431

CARACTERISTICI Novalis Wines RAZA Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureSauvignon Blanc
Alcool13.6%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
StilSec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Novalis Wines RAZA Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI

Novalis Wines Raza Sauvignon Blanc este o adevărată comoară în universul vinurilor. Este un vin alb sec, caracterizat prin răcoritorul său profil tânăr și proaspăt. Acest vin se remarcă printr-o mineralitate distinctivă, arome și gusturi desăvârșite, oferind o experiență senzorială de neuitat. Acest vin strălucește cu caracteristicile sale distincte și rafinate:

 • Note aromatice: Când deschizi această sticlă strălucitoare, ești întâmpinat de un buchet aromatic impresionant. Aromele intense de coacăze verzi proaspete și lămâie zemoasă dansează armonios în nări, împletindu-se cu notele proaspete de ierburi tăiate. Această simfonie parfumată reprezintă esența pură a naturii și prospețimii.
 • Gustul: La prima înghițitură, vei descoperi un gust crocant, evidențiat de o aciditate bine conturată. Notele minerale subtile și aroma plăcută de iarbă adaugă un strat suplimentar de profunzime și complexitate. Gustul subtil de fructe de pădure și nuanțele delicate de piersică albă îți învăluie papilele gustative, creând o experiență delicată și captivantă. Notele de kiwi și miez de lămâie adaugă o dulceață subtilă care se îmbină perfect cu aciditatea sa bine conturată. Această combinație creează un echilibru perfect între aromele fructate și cele citrice, oferind o experiență crocantă și revigorantă în fiecare înghițitură.
 • Echilibrul perfect și finalul elegant: Novalis Wines Raza Sauvignon Blanc impresionează cu un echilibru impecabil. Aciditatea vibrantă și prospețimea sunt completate de nuanțe subtile de iasomie și ierburi proaspete. Acest amestec perfect de arome se desfășoară într-un final lung și elegant, invitându-te să savurezi fiecare înghițitură cu plăcere și rafinament.
 • Temperatură de servire: Novalis Wines RAZA Sauvignon Blanc se recomandă a fi savurat la o temperatură de servire de aproximativ 8-10°C. O astfel de temperatură permite aromele și caracteristicile vinului să se exprime în mod optim, oferindu-ți o experiență gustativă plină și echilibrată.
 • Potriviri gastronomice: Acest vin este partenerul ideal pentru momentele de relaxare alături de prieteni sau pentru a însoți preparate culinare rafinate. Fie că este savurat într-o seară liniștită sau în cadrul unei ocazii speciale, Novalis Wines Raza Sauvignon Blanc transformă orice moment într-o experiență de neuitat. Acest Sauvignon Blanc se încadrează perfect însoțind o gamă variată de preparate culinare sofisticate, amplificând experiența gustativă într-un mod cu totul unic.
  • Fructe de mare: Cu o aciditate tonică și arome proaspete, acest vin se potrivește perfect cu fructele de mare. Stridiile sau creveții, acompaniați de un sos delicat de lămâie și ierburi aromate, se vor îmbina armonios cu notele sale subtile.
  • Legume la grătar: Legumele proaspete, gătite la grill și condimentate cu ulei de măsline și ierburi, vor pune în evidență mineralitatea și aciditatea vinului, creând o explozie de arome și texturi pe papilele gustative.
  • Brânzeturi de Capră: Delicatețea brânzeturilor de capră se potrivește perfect cu aromele de kiwi și lămâie ale vinului. Fie că sunt proaspete sau ușor maturate, aceste brânzeturi vor completa cu eleganță caracterul vinului.

Cu fiecare înghițitură, Novalis Wines Raza Sauvignon Blanc spune o poveste. Este povestea pasiunii, prospețimii și inovației, toate capturate într-o sticlă. Acest vin reprezintă esența măiestriei tradiționale și a inovației moderne, oferindu-ți o experiență vinicolă autentică și memorabilă.

Descoperă bucuria fiecărei înghițituri și lasă-te purtat de savoarea distinctivă a Novalis Wines Raza Sauvignon Blanc. Este mai mult decât un vin; este o călătorie senzorială în lumea eleganței și a prospețimii.

Soiuri de struguri cultivate cu pasiune la Crama Novalis Wines
 1. Sauvignon Blanc: Crama Novalis Wines sărbătorește frumusețea și eleganța soiului Sauvignon Blanc. Cu origini în pitorescul oraș Bordeaux din Franța, acest soi de struguri cu coajă verde aduce în fiecare bob o poveste de mii de ani. Se spune că numele său derivă din cuvintele franceze "sauvage" (sălbatic) și "blanc" (alb), reflectând natura sălbatică și pură a acestor fructe. La Novalis, acești struguri sunt îngrijiți cu pasiune, iar esența lor se regăsește în vinurile lor, oferind o experiență de degustare desăvârșită.
 2. Merlot: În lumina răsăritului și a păsărilor cântătoare, strugurii Merlot își dezvăluie tainele. Numele lor, un diminutiv al cuvântului francez "merle" (mierlă), evocă atât culoarea adâncă a cojii, cât și misterul subtilelor nuanțe din interiorul bobului. Crama Novalis Wines a ales să împletească această mireasmă într-un vin rose delicat, o capodoperă a gustului și simțurilor, unde eleganța mierlei dansează în fiecare picătură.
 3. Chardonnay: Din inima Burgundiei, Franța, Chardonnay călătorește pe drumurile vântoase ale soarelui și ale ploii până la Crama Novalis Wines. Aici, acest soi de struguri cu coajă verde este prețuit pentru echilibrul său subtil și pentru răsfățul aromei sale. Este un tribut adus tradiției și pasiunii pentru vinuri albe desăvârșite. Fiecare pahar de Chardonnay de la Novalis este o călătorie olfactivă și gustativă în peisajele pitorești ale Burgundiei.
 4. Saperavi: Din adâncurile istoriei Georgiei, Saperavi se înalță ca un stindard al forței și splendorii. Cunoscut pentru culoarea sa profundă și taninurile sale robuste, acest soi de struguri își găsește casă la Crama Novalis Wines. Vinurile Saperavi, create cu măiestrie, îmbină tradiția cu inovația, reprezentând "locul de naștere al vinului" în fiecare înghițitură. Fiecare strop de Saperavi este o oază de arome și texturi, dăruită de pământul fertil și îndemânarea pasionată a viticultorilor cramei.

La Crama Novalis Wines, aceste soiuri de struguri sunt nu doar fructe ale pământului, ci povești pline de istorie și tradiție, transpuse cu grijă și respect în fiecare sticlă, pentru a aduce bucurie și satisfacție fiecărui cunoscător și iubitor de vinuri fine.

ISTORIA CRAMEI

Fiecare vin are povestea sa, o poveste sculptată de mâinile atente ale viticultorilor și de legătura strânsă dintre sol, climă și vița de vie. La Crama Novalis Wines, această poveste este alcătuită cu pasiune și dedicare, și începe chiar în podgorie, acolo unde natura și mâinile pricepute ale viticultorilor dansează într-un armonios tango.

Unul dintre principalele obiective ale cramei este să respecte ritmul natural al viței de vie. Ciorchinii sunt lăsați să rămână pe viță cât mai mult timp, ca parte a unui proces meticulos. Expunându-se vântului și intemperiilor, vița de vie acumulează în tăcere nutrienți, coace încet, dezvoltându-și caracterul distinct, care se va regăsi în final în vinurile Novalis.

La Crama Novalis Wines, fiecare plantă este tratată cu grijă individuală. Aceasta nu este doar o muncă, ci o artă a atenției. Tăierea și îngrijirea meticuloasă necesită timp și pricepere. Fiecare fază a dezvoltării este condusă de cunoștințe vaste și de experiență, deoarece fiecare acțiune este menită să încurajeze potențialul deplin al strugurilor.

Mulți oameni și multe ore sunt investite în această muncă intensă. Fiecare mână care atinge vița de vie este plină de convingere și pasiune. Fiecare decizie, de la momentul optim pentru recoltare până la selecția riguroasă a strugurilor, este luată cu grijă și respect față de natură. Novalis nu se grăbește să producă vinul; așteaptă cu răbdare ca strugurii să atingă maturitatea perfectă, pentru a crea vinuri care sunt nu doar coapte, ci și oneste. La Crama Novalis Wines, timpul este aliatul cel mai de încredere, pentru că știu că vinurile cu adevărat remarcabile necesită răbdare și devotament.

Așadar, fiecare strop de vin Novalis Wines spune o poveste de pasiune și răbdare, o poveste despre oameni care cred că natura este cel mai bun maestru, iar munca lor este o expresie a recunoștinței față de acest dar minunat.

Review-uri Novalis Wines RAZA Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun