ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Novalis Wines ZORA Merlot - Vin Rose Sec - Romania - 0.75L

Novalis Wines ZORA Merlot - Vin Rose Sec - Romania - 0.75L - 1
Novalis Wines ZORA Merlot - Vin Rose Sec - Romania - 0.75L - 2
Novalis Wines ZORA Merlot - Vin Rose Sec - Romania - 0.75L - 1
Novalis Wines ZORA Merlot - Vin Rose Sec - Romania - 0.75L - 2
Novalis Wines ZORA Merlot - Vin Rose Sec - Romania - 0.75L
49,99 lei
Fără TVA: 42,01 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 23982

CARACTERISTICI Novalis Wines ZORA Merlot - Vin Rose Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureMerlot
Alcool13.8%
CategorieVin Rose
Litraj0.75L
StilSec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Novalis Wines ZORA Merlot - Vin Rose Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI

Novalis Wines ZORA Merlot este o poveste în fiecare pahar. Fiecare înghițitură dezvăluie măiestria producătorilor și pasiunea pentru a crea o experiență unică:

 • Nuanță: Novalis Wines ZORA Merlot este o alegere rafinată pentru iubitorii de vinuri rose. Cu o nuanță discretă de roz somon, acest vin emană eleganță și prospețime.
 • Arome: Aromele sale de căpșuni dulci și caise proaspete adaugă o notă subtilă de dulceață, completată de accente florale delicate de roze și salcâm. Această combinație de arome aduce un parfum proaspăt și revigorant, invitându-te într-o călătorie senzorială unică.
 • Gust: Pe palat, acest vin își dezvăluie aromele expresive de fructe roșii și citrice. Gustul său vibrant este însoțit de o aciditate proaspătă, care dansează pe papilele tale gustative, creând o senzație răcoritoare și revigorantă. Finalul catifelat și elegant este subliniat de o dulceață subtilă, adăugând profunzime și eleganță fiecărei înghițituri.
 • Selecția strugurilor: Cu Merlot în rolul principal, acest rose devine un dans al gusturilor perfect echilibrat. Merlot, cunoscut pentru contribuția sa semnificativă la vinurile roșii de calitate, aduce aici o notă distinctivă de prospețime și rotunjime. Această strânsă legătură cu marea familie a vinurilor roșii îi oferă acestui rose o complexitate și o profunzime rar întâlnite.
 • Echilibrul perfect între prospețime și rotunjime: Cu Merlot ca și bază, acest vin rosé reușește să creeze un echilibru perfect între prospețimea vibrantă și rotunjimea delicată. Merlot, o stea strălucitoare în lumea vinurilor roșii, adaugă profunzimea și complexitatea necesare, în timp ce păstrează prospețimea caracteristică vinurilor rose. Această echilibrare subtilă te va îmbia să descoperi fiecare înghițitură.
 • Temperatură de servire: Vinul Novalis Wines ZORA Merlot se recomandă a fi savurat la o temperatură de servire între 8°C și 10°C. Aceasta este o temperatură ideală pentru a evidenția aromele delicate și prospețimea vinului, oferindu-vă o experiență gustativă completă și plăcută.
 • Asocieri culinare: Acest vin rose se transformă într-o experiență culinară de neuitat când este asociat cu preparatele potrivite:
  • Fructe de mare la grătar: Creveții și calamarii gătiți la grătar, alături de o salată proaspătă, se completează minunat cu aromele fructate și revigorante ale vinului. Combinând prospețimea mării cu prospețimea vinului, vei experimenta o explozie de gusturi.
  • Sushi și sashimi: Pentru o experiență mai exotică, savurează sushi și sashimi proaspete cu acest rose. Delicatețea peștelui se îmbină perfect cu aromele subtile ale vinului, oferind o simfonie de gusturi pe papilele gustative.
  • Pizza cu prosciutto și rucola: O pizza cu prosciutto, rucola și un strat subțire de sos de roșii este alegerea ideală pentru a completa aromele fructate și prospețimea vinului. Contrapunctul dintre săratul prosciutto-ului și prospețimea vinului creează o armonie de gusturi.

Novalis Wines ZORA Merlot este mult mai mult decât un vin rose - este o călătorie senzorială. Cu fiecare înghițitură, vei descoperi profunzimea aromei, echilibrul gustativ și eleganța pură. Alege acest vin pentru a completa momentele tale speciale, de la întâlniri romantice la cine festive cu prietenii, și te vei bucura de o experiență vinicolă inegalabilă. Savurează fiecare moment cu acest rose sec deosebit și lasă-te purtat de magia vinului Novalis Wines ZORA Merlot.

Soiuri de struguri cultivate cu pasiune la Crama Novalis Wines
 1. Sauvignon Blanc: Crama Novalis Wines sărbătorește frumusețea și eleganța soiului Sauvignon Blanc. Cu origini în pitorescul oraș Bordeaux din Franța, acest soi de struguri cu coajă verde aduce în fiecare bob o poveste de mii de ani. Se spune că numele său derivă din cuvintele franceze "sauvage" (sălbatic) și "blanc" (alb), reflectând natura sălbatică și pură a acestor fructe. La Novalis, acești struguri sunt îngrijiți cu pasiune, iar esența lor se regăsește în vinurile lor, oferind o experiență de degustare desăvârșită.
 2. Merlot: În lumina răsăritului și a păsărilor cântătoare, strugurii Merlot își dezvăluie tainele. Numele lor, un diminutiv al cuvântului francez "merle" (mierlă), evocă atât culoarea adâncă a cojii, cât și misterul subtilelor nuanțe din interiorul bobului. Crama Novalis Wines a ales să împletească această mireasmă într-un vin rose delicat, o capodoperă a gustului și simțurilor, unde eleganța mierlei dansează în fiecare picătură.
 3. Chardonnay: Din inima Burgundiei, Franța, Chardonnay călătorește pe drumurile vântoase ale soarelui și ale ploii până la Crama Novalis Wines. Aici, acest soi de struguri cu coajă verde este prețuit pentru echilibrul său subtil și pentru răsfățul aromei sale. Este un tribut adus tradiției și pasiunii pentru vinuri albe desăvârșite. Fiecare pahar de Chardonnay de la Novalis este o călătorie olfactivă și gustativă în peisajele pitorești ale Burgundiei.
 4. Saperavi: Din adâncurile istoriei Georgiei, Saperavi se înalță ca un stindard al forței și splendorii. Cunoscut pentru culoarea sa profundă și taninurile sale robuste, acest soi de struguri își găsește casă la Crama Novalis Wines. Vinurile Saperavi, create cu măiestrie, îmbină tradiția cu inovația, reprezentând "locul de naștere al vinului" în fiecare înghițitură. Fiecare strop de Saperavi este o oază de arome și texturi, dăruită de pământul fertil și îndemânarea pasionată a viticultorilor cramei.

La Crama Novalis Wines, aceste soiuri de struguri sunt nu doar fructe ale pământului, ci povești pline de istorie și tradiție, transpuse cu grijă și respect în fiecare sticlă, pentru a aduce bucurie și satisfacție fiecărui cunoscător și iubitor de vinuri fine.

ISTORIA CRAMEI

Fiecare vin are povestea sa, o poveste sculptată de mâinile atente ale viticultorilor și de legătura strânsă dintre sol, climă și vița de vie. La Crama Novalis Wines, această poveste este alcătuită cu pasiune și dedicare, și începe chiar în podgorie, acolo unde natura și mâinile pricepute ale viticultorilor dansează într-un armonios tango.

Unul dintre principalele obiective ale cramei este să respecte ritmul natural al viței de vie. Ciorchinii sunt lăsați să rămână pe viță cât mai mult timp, ca parte a unui proces meticulos. Expunându-se vântului și intemperiilor, vița de vie acumulează în tăcere nutrienți, coace încet, dezvoltându-și caracterul distinct, care se va regăsi în final în vinurile Novalis.

La Crama Novalis Wines, fiecare plantă este tratată cu grijă individuală. Aceasta nu este doar o muncă, ci o artă a atenției. Tăierea și îngrijirea meticuloasă necesită timp și pricepere. Fiecare fază a dezvoltării este condusă de cunoștințe vaste și de experiență, deoarece fiecare acțiune este menită să încurajeze potențialul deplin al strugurilor.

Mulți oameni și multe ore sunt investite în această muncă intensă. Fiecare mână care atinge vița de vie este plină de convingere și pasiune. Fiecare decizie, de la momentul optim pentru recoltare până la selecția riguroasă a strugurilor, este luată cu grijă și respect față de natură. Novalis nu se grăbește să producă vinul; așteaptă cu răbdare ca strugurii să atingă maturitatea perfectă, pentru a crea vinuri care sunt nu doar coapte, ci și oneste. La Crama Novalis Wines, timpul este aliatul cel mai de încredere, pentru că știu că vinurile cu adevărat remarcabile necesită răbdare și devotament.

Așadar, fiecare strop de vin Novalis Wines spune o poveste de pasiune și răbdare, o poveste despre oameni care cred că natura este cel mai bun maestru, iar munca lor este o expresie a recunoștinței față de acest dar minunat.

Review-uri Novalis Wines ZORA Merlot - Vin Rose Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun