ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Produse Romanesti

Daca doresti sa achizitionezi dintr-o gama variata de vinuri Romanesti acceseaza link-ul https://bauturialcoolice.ro/vinuri-romania

Produse Romanesti - Alege din 79 produse

Brand: Jidvei
Jidvei dezvaluie un univers de legenda si traditie de secole a Transilvaniei. Viticultorii sasi il numeau Weinbrand, dar acest vinars se produce in aceasta parte geografica si nicaieri in lume nu se aseamana. Vinars Jidvrei VSOP este rezultatul distilarii unor vinuri obtinute doar din struguri proas..
74,14 lei 82,38 lei
Fără TVA:62,30 lei
Produse Romanesti - Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White Rom 0.1L
Artizanal -10 %
CARACTERISTICIRomul Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White 0.1L este cu adevărat remarcabil, oferind o experiență gustativă deosebită. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:Aromă proaspătă și vibrantă: Romul Haiduc Premium Hand Crafted White se evidențiază prin aroma sa ..
23,39 lei 25,99 lei
Fără TVA:19,66 lei
Produse Romanesti - Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White Rom 0.7L
Artizanal -10 %
CARACTERISTICIRomul Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White 0.7L este cu adevărat remarcabil, oferind o experiență gustativă deosebită. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:Aromă proaspătă și vibrantă: Romul Haiduc Premium Hand Crafted White se evidențiază prin aroma ..
104,39 lei 115,99 lei
Fără TVA:87,72 lei
Amora este producator de vinuri din fructe din regiunea Valea Prahovei. Pentru acestia vinul inseamana pasiune, familie si prieteni. Acorda o atentie sporita in protejarea si ingrijirea plantatiei. Nu utilizeaza fructe care nu se pot vinde ca atare astfel se obtine un vin calitativ, bogat in tainini..
46,34 lei 51,49 lei
Fără TVA:38,94 lei
Brand: Angelli
Angelli Bianco este un aperitiv clasic incantator, fin, care se poate consuma simplu, dar devine o bautura excelenta in combinatie cu o felie de portocala si gheata. Cu gustul caracteristic usor amarui, perfect pentru o seara alaturi de prieteni...
33,44 lei 37,15 lei
Fără TVA:28,10 lei
Brand: Angelli
Momente de neegalat. Reteta originala Cherry se bazeaza, in primul rand, pe calitatea superioara a ingredientelor care ii confera un caracter unic, usor de recunoscut. Aceasta bautura rezulta dintr-un amestec de vin si suc de cirese dulci. Datorita gustului sau dulceag si al parfumului fructat, aces..
33,44 lei 37,15 lei
Fără TVA:28,10 lei
Brand: Angelli
Un aperitiv optim. Servit intr-un pahar mare, cu gheata si o felie de portocala sau lamaie, devine o fantastica bautura potrivita pentru orice ocazie, dar mai ales devine un accesoriu  perfect pentru orice intalnire romantica...
33,44 lei 37,15 lei
Fără TVA:28,10 lei
Baricz este o distilărie din Ardeal, cu pălinci de calitate premium. Toate produsele sunt premiate la competiții internaționale de specialitate.Baricz este o palinca de mere denumita de acestia ,,mireasma zeilor''.  Dar Aphrodita scapâ din mana merele, care se varsa in paharele cu o aromâ dulce..
90,78 lei 100,86 lei
Fără TVA:76,28 lei
Baricz este o distilărie din Ardeal, cu pălinci de calitate premium. Toate produsele sunt premiate la competiții internaționale de specialitate. Baricz este o palinca din prune denumita de acestia ,,Origine ancestralâ'' cu experia ,,Existâ ceva mai masculin?''. Ne umplem paharele cu strâmosul pâlinc..
94,60 lei 105,11 lei
Fără TVA:79,50 lei
Baricz este o distilărie din Ardeal, cu pălinci de calitate premium. Toate produsele sunt premiate la competiții internaționale de specialitate. Baricz este o palinca din struguri, bulele din pahare par ca niste perle care nu se ascund in scoicile din fundul mârii: ele ne uimesc cu o aromâ orbitoare..
90,78 lei 100,86 lei
Fără TVA:76,28 lei
Baricz este o distilărie din Ardeal, cu pălinci de calitate premium. Toate produsele sunt premiate la competiții internaționale de specialitate. In Palinca de Visine de la Baricz se regasesc aceste fructe purpurii in care exista o lejeritate careia nu-i poti rezista. Gustul lor satisface si cele mai..
114,67 lei 127,41 lei
Fără TVA:96,36 lei
Brand: Bauer
CARACTERISTICI  Varietate de struguri: Cabernet sauvignon de înaltă calitate, cu potențial de învechire.Culoare: Purpurie profundă, indicând complexitate și eleganță.Arome: Buchet aromatic expresiv, dominat de fructe de pădure coapte și mirodenii subtile.Gust: Echilibrat, cu taninuri mature și ..
68,39 lei 75,99 lei
Fără TVA:57,47 lei
Brand: Bauer
CARACTERISTICIVarietatea de Struguri: Vinul Bauer Merlot este produs din strugurii soiului Merlot, originar din regiunea Bordeaux din Franța, dar cultivat și în alte regiuni viticole din lume.Culoare: Prezintă o culoare roșie profundă și vibrantă, indicând bogăția și concentrația sa.Arome: Vinul are..
71,99 lei 79,99 lei
Fără TVA:60,50 lei

Produse Romanesti - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 20 din 79 (4 pagini)