ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Red Bull 0.25L

Red Bull 0.25L - 1
Red Bull 0.25L
5,99 lei
Fără TVA: 5,03 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 1025

CARACTERISTICI Red Bull 0.25L

AmbalajDoza
Alcool0%
CategorieEnergizant
Litraj0.25L
Tara de origineAustria
AromeDulci cu note fructate
ContinutTaurina si complexul de vitamine B

Descrierea produsului Red Bull 0.25L

CARACTERISTICI

Red Bull este una dintre cele mai populare băuturi energizante de pe piață și este cunoscută pentru câteva caracteristici distinctive. Iată câteva dintre acestea:

 • Formulă energetică: Red Bull conține o formulă specială de ingrediente care au rolul de a oferi energie. Principalele ingrediente active sunt taurina, gluconatul de magneziu, cafeina și vitaminele din grupul B. Aceste substanțe sunt combinate într-un mod specific pentru a îmbunătăți starea de alertă și a furniza energie rapidă.
 • Aroma și gustul: Red Bull are un gust distinctiv și o aromă caracteristică, combinând notele dulci cu cele ușor acide. Băutura are un profil de gust plăcut și răcoritor, care poate fi savurat în diverse combinații sau pur și simplu ca atare.
 • Efectele energizante: Red Bull este cunoscut pentru proprietățile sale stimulatoare și revitalizante. Conținutul de cafeină și taurină, împreună cu alți nutrienți și vitamine, poate crește nivelul de energie, starea de alertă și concentrarea. Aceste efecte pot fi benefice în cazul oboselii, epuizării fizice sau mentale, sau în situații în care este nevoie de un impuls de energie.
 • Ambalaj și dimensiuni: Red Bull este de obicei disponibil în sticle de aluminiu de 250 ml. Acest ambalaj este practic și ușor de transportat, făcându-l potrivit pentru a fi consumat în diverse situații, cum ar fi în timpul exercițiilor fizice sau la locul de muncă.

Este important de menționat că, deși Red Bull poate oferi un impuls de energie, este recomandat să fie consumat cu moderație și în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.

INGREDIENTE

Red Bull este o băutură energizantă populară și conține mai mulți ingredienți cheie care contribuie la efectele sale stimulatoare. Aceste ingrediente pot ajuta la creșterea vigilenței, a concentrației și la reducerea stării de oboseală. Iată o prezentare a principalelor ingrediente folosite în Red Bull:

 1. Cafeină: Cafeina este un stimulant cunoscut, prezentă în cantități semnificative în Red Bull. Acest ingredient ajută la creșterea nivelului de energie și la îmbunătățirea atenției și concentrării.
 2. Taurină: Taurina este un aminoacid care se găsește natural în organismul uman și joacă un rol important în funcționarea normală a inimii, mușchilor și sistemului nervos. În Red Bull, taurina are rolul de a spori energia și performanța fizică și mentală.
 3. Zahăr: Red Bull conține zahăr adăugat pentru a oferi un gust dulce și pentru a furniza energie rapidă. Este important să se consume Red Bull cu moderație, având în vedere conținutul de zahăr.
 4. Vitaminele B: Red Bull conține vitamine din complexul B, precum vitamina B3 (niacină), vitamina B5 (acid pantotenic), vitamina B6 și vitamina B12. Aceste vitamine sunt implicate în metabolismul energetic și pot contribui la reducerea oboselii și extenuării.
 5. Apă carbogazoasă: Principala componentă lichidă a Red Bull este apa carbogazoasă din munții Alpi, care ajută la hidratarea organismului și la oferirea unei senzații de răcorire.

Este important să rețineți că Red Bull conține, de asemenea, arome și coloranți pentru a îmbunătăți gustul și aspectul băuturii. Consumul de energizante trebuie făcut cu responsabilitate și în conformitate cu recomandările de consum stabilite, deoarece acestea conțin substanțe active și pot afecta sănătatea în exces.

ISTORIA BRANDULUI

Red Bull este unul dintre cele mai cunoscute branduri de băuturi energizante din lume, cu o istorie interesantă și un succes global remarcabil. Iată o prezentare succintă a istoriei companiei Red Bull:

Red Bull a fost fondată în 1984 de către omul de afaceri austriac Dietrich Mateschitz și omul de afaceri thailandez Chaleo Yoovidhya. Ideea principală a fost de a crea o băutură energizantă revigorantă care să ofere o "aripă" și să susțină performanța fizică și mentală.

Primul produs Red Bull a fost lansat pe piață în Austria în 1987 și a fost rapid bine primit de consumatori. Aromele sale distincte și efectele stimulatoare au făcut ca Red Bull să devină populară și să atragă o bază de fani în creștere.

În anii următori, Red Bull și-a extins treptat prezența pe plan internațional, intrând pe piețe din Europa, Statele Unite, Asia și alte regiuni. Compania a investit semnificativ în strategii de marketing inovatoare și de promovare, colaborând cu sportivi și evenimente sportive, astfel încât să creeze o imagine puternică și să-și consolideze statutul de lider în industria băuturilor energizante.

Odată cu succesul pe piața băuturilor energizante, Red Bull a început să-și extindă portofoliul de produse. Au fost lansate variantele Red Bull Sugarfree și Red Bull Yellow Tropical, adaptate nevoilor și preferințelor diferite ale consumatorilor.

Pe lângă produsele principale, Red Bull s-a implicat și în sponsorizarea și organizarea de evenimente sportive, în special în domeniul sporturilor extreme, precum cursele de Formula 1, sporturile cu motor, competițiile de snowboarding, skateboard și multe altele. Această implicare a contribuit la consolidarea legăturii dintre Red Bull și aventură, energie și performanță. De asemenea, compania organizează și sponsorizează numeroase competiții, precum Red Bull Air Race, Red Bull X-Fighters și Red Bull Rampage, pentru a promova stilul de viață activ și aventuros.

Astăzi, Red Bull continuă să fie unul dintre liderii industriei băuturilor energizante, cu o prezență globală puternică, fiind disponibilă în peste 170 de țări din întreaga lume și devenind un brand recunoscut în industria băuturilor. Compania a reușit să-și construiască o marcă puternică și recunoscută la nivel mondial, fiind asociată cu energie, performanță și stil de viață activ.

Review-uri Red Bull 0.25L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun