ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Regulament concurs

La mulți ani Bauturialcoolice.ro!

Aniversăm un an de activitate online pe www.bauturialcoolice.ro și cu această ocazie, în intervalul 23-29 iunie 2021 vă oferim o REDUCERE de 15%, la toate produsele achiziționate. 

Comenzile plasate în perioada respectivă, vă vor înscrie automat în concursul cu premii

Se vor acorda 50 de premii, în două extrageri diferite, în funcție de valoarea comenzii plasate pe www.bauturialcoolice.ro, dacă îndepliniți condițiile precizate mai jos. 

 

În plus, veștile bune continuă, oferim o REDUCERE de 10% la toate produsele achiziționate, exceptând produsele pe baza de tutun, pe un bon/o factură de minim 199 lei în rețeaua noastră de 8 magazine fizice din Oradea, Arad, Timișoara, Târgu-Jiu și Beiuș 

Vezi aici locațiile magazinelor The Store & Drink Shop 


Organizatorii 

Concursul este organizat şi desfăşurat de către BauturiAlcoolice.ro prin entitatea juridică: S.C. The Store Transilvania S.R.L., o societate constituită şi funcţionând conform legilor din România, cu sediul social în Oradea, Str. Iosif Vulcan nr. 9, înregistrată în Registrul Comerţului cu numărul J05/1891/2012  şi cod unic de înregistrare (CUI) RO30874746, denumita în continuare "Organizator" sau “BauturiAlcoolice.ro” .

Concursul se va desfășura pe teritoriul României, așadar participanții pot fi doar de pe teritoriul României, deoarece momentan premiile câștigate vor fi livrate numai în România.


Cele 50 de premii

  • 15 sticle Chandon Garden Spritz 0.75L

 

  • 10 sticle Moet & Chandon Brut Imperial 0.75L

 

  • 10 sticle Ryrat Reserve X.O. Rum 0.7L

 

  • 5 sticle Glenmorangie The Original 10 ani cu cutie 0.7L

   

  • 5 sticle Crafter’s Aromatic Flower Gin 0.7L

 

  • 3 sticle Johnnie Walker Black 0.7L

 

  • 2 sticle Dom Perignon Blanc Vintage 2010 Brut 0.75L

 

 

Mecanismul Concursului și condițiile de validare 


Extragerea celor 48 de premii

Pentru a intra în extragere participanții trebuie să achiziționeze produse în valoare de minim 250 lei din magazinul online www.bauturialcoolice.ro în intervalul 23 iunie 2021, ora 00:01 și 29 iunie 2021, ora 23:59, pe o singură factură (comenzile multiple nu se cumulează).

Pot participa atât persoanele fizice, cât și cele juridice.

Achiziționarea produselor în valoare de minim 250 de lei asigură clienților și transportul gratuit al produselor, pe teritoriul României.

Această achiziție introduce clienții automat în extragere, fără a fi necesară nicio altă acțiune din partea acestora.


Extragerea celor 2 sticle Dom Perignon 0.75L

Pentru a intra în extragere participanții trebuie să achiziționeze produse de peste 999 lei din magazinul online www.bauturialcoolice.ro în intervalul 23 iunie 2021, ora 00:01 și 29 iunie 2021, ora 23:59, pe o singură factură (comenzile multiple nu se cumulează).

Pot participa atât persoanele fizice, cât și cele juridice.

Achiziționarea produselor în valoare de minim 250 de lei asigură clienților și transportul gratuit al produselor, pe teritoriul României.

Această achiziție introduce clienții automat în extragere, fără a fi necesară nicio altă acțiune din partea acestora.

 

Durata Concursului și aria de desfășurare 

Concursul începe în data de 23 iunie 2021 și se încheie în data de 29 iunie 2021, ora 23:59

Castigatorii vor fi anuntați pe www.bauturialcoolice.ro pe data de 30 iunie 2021, și pe conturile social media BauturiAlcoolice.ro – Facebook și Instagram (aici vor fi legate conturile SM)

Premiile vor fi expediate de către BauturiAlcoolice.ro acoperind costurile de livrare în zilele de după extragere, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucrătoare.

Premiile acestui Concurs trebuie revendicate în momentul livrării acestora de către partenerii BauturiAlcoolice.ro, în caz contrar acele premii nerevendicate nu vor mai fi datorate de catre Organizator, și nu vor mai fi livrate a doua oară.


Dreptul de participare 

Concursul se adresează tuturor participanților care au împlinit vârsta de 18 ani pâna la data de 22 iunie 2021, inclusiv, cu domiciliul stabil/resedința în România, si care acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament.

Nu pot constitui criterii de acordare a premiilor: sexul, vârsta, religia, rasa, naționalitatea, orientarea sexuală, apartenența politică a participantului sau a familiei acestuia, apartenența la organizații legal constituite ori cu activitate conforma legislației europeane în vigoare, studiile effectuate.

BauturiAlcoolice.ro va extrage prin random.org cei 50 de câștigători.

La acest concurs nu au dreptul sa participe angajații societății S.C. The Store Transilvania S.R.L (precum si angajații societăților/afiliaților care fac parte din grupul The Store Transilvania), ai societăților participante la realizarea și derularea Concursului, precum și rudele de gradul I și II, soții/soțiile și afinii acestora. 

Participarea la acest concurs implică acordul expres, cunoașterea și acceptarea fără obiecții a prezentului Regulament de catre toți participanții la Concurs. 

Organizatorul își rezervă dreptul de a înlătura orice tentativă de fraudă prin restricționarea accesului de a participa la acest Concurs a persoanelor care încearcă să fraudeze. 


Prelucrarea datelor personale

În cadrul prezentului concurs, Organizatorul va prelucra datele cu caracter personal ale Participanților cerute în momentul finalizării comenzilor, pentru a putea livra atât produsele comandate, cât și premiile castigate.


Responsabilitate 

Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentative de fraudă a mecanismului Concursului, abuz sau orice alte tentative frauduloase care ar putea afecta imaginea companiilor implicate

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru coletele nelivrate datorită defecțiunilor sau supraîncărcării rețelelor partenerilor care livrează coletele BauturiAlcoolice.ro, acesștia fiind companii independente de S.C. The Store Transilvania S.R.L.