ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Heffron Panama 10 ani Rom 0.7L

Heffron Panama 10 ani Rom 0.7L - 1
Heffron Panama 10 ani Rom 0.7L
159,99 lei
Fără TVA: 134,45 lei
 • Disponibilitate: Stoc Epuizat
 • Cod: 23548

CARACTERISTICI Heffron Panama 10 ani Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de originePanama
Vechime10 ani

Descrierea produsului Heffron Panama 10 ani Rom 0.7L

CACARCTERISTICI

Rom Heffron Panama 10 ani este un rom deosebit, apreciat și cu caracteristici remarcabile care îl fac demn de achiziționat și de încercat. Iată o descriere amplă care să vă convingă să descoperiți acest rom:

 • Fiecare picătură de rom Rom Heffron Panama 10 ani este maturată în butoaie selecționate care anterior au găzduit șampanie, bourbon și coniac, timp de zece ani. Fiecare butoi a avut suficient timp să-și lase amprenta asupra romului. Amestecul obținut este o capodoperă care poartă o paletă perfect echilibrată de nuanțe de gust și arome.
 • Aromele și gusturile unice ale romului Rom Heffron Panama 10 ani pot fi descoperite cel mai bine savurându-l la temperatura camerei, dintr-un pahar în formă de tulipă. Acest rom a fost creat de maestrul blender Francisco Fernández, în parteneriat cu distileria Green Tree din Panama, exclusiv pentru Heffron.

Iată de ce merită să încercați romul Rom Heffron Panama 10 ani:

 • Maturare îndelungată: Timpul de maturare de zece ani conferă acestui rom o profunzime și complexitate extraordinare. Fiecare an petrecut în butoi adaugă straturi de arome și texturi, oferind o experiență gustativă cu adevărat remarcabilă.
 • Amestec de butoaie selecționate: Faptul că romul Heffron este maturat în butoaie care au găzduit anterior șampanie, bourbon și coniac adaugă un nivel suplimentar de complexitate și bogăție aromatică. Aceste influențe subtile și distincte se combină armonios pentru a crea un profil gustativ unic.
 • Echilibru perfect: Datorită expertizei maestrului blender Francisco Fernández, romul Rom Heffron Panama 10 ani are un echilibru perfect între dulceața provenită din butoaiele de sherry, caracterul bogat al bourbonului și subtilitatea coniacului. Această combinație oferă o experiență gustativă plină de profunzime și armonie.
 • Arome și gusturi complexe: Paleta de arome și gusturi pe care o oferă acest rom este remarcabilă. Veți descoperi nuanțe de vanilie, ciocolată neagră, fructe uscate, condimente și accente lemnoase, toate împletite într-o simfonie gustativă rafinată.
 • Calitate și exclusivitate: Romul Rom Heffron Panama 10 ani a fost creat exclusiv pentru brandul Heffron și vine de la o distilerie parteneră din Panama. Aceasta denotă atenția acordată calității și procesului de producție, garantând o experiență deosebită pentru iubitorii de romuri fine.

În concluzie, romul Rom Heffron Panama 10 ani este o alegere excelentă pentru cei care apreciază rafinamentul și calitatea. Cu o maturare îndelungată, un amestec de butoaie selecționate și o paletă de arome și gusturi complexe, acest rom oferă o experiență deosebită și unicitate în fiecare înghițitură. Merită să îl achiziționați și să îl încercați pentru a vă bucura de un rom deosebit și memorabil.

ETAPE DE PRODUCTIE

Heffron, un brand de rom, are un proces de producție care constă în următoarele etape:

 1. Selecția materiei prime și fermentație: Întregul proces de producție începe cu o selecție atentă a trestiei de zahăr de înaltă calitate pentru a obține melasă. Carbohidrații conținuți în melasă sunt convertiți în alcool și dioxid de carbon prin acțiunea drojdiilor în procesul de fermentație. Fermentația în sine este exotermică (eliberează căldură), așa că rezervoarele de fermentație trebuie răcite cu apă. Se menține o temperatură constantă de fermentație de 32°C și un pH între 4,0-4,5.
 2. Distilare și maturare: După finalizarea procesului de fermentație, următoarea etapă este distilarea. Se utilizează distilarea continuă, cunoscută și sub denumirea de distilare în coloană, pentru a produce romul Heffron. Aceasta este cea mai comună metodă utilizată în producția de rom. Distileria din Panama are o coloană de dimensiuni enorme, cu mai multe zeci de plăci de distilare, astfel încât distilarea se face în mai multe etape. Datorită acestui fapt, romul Heffron tânăr este foarte pur, dar conține în continuare elementele cheie care conferă aromele dorite din trestia de zahăr.
  • Rom Heffron Panama 10 ani își câștigă proprietățile unice de gust datorită muncii atente a experților blend-masters. Este o selecție magistrală de romuri în vârstă de zece ani, care au maturat în butoaie după sherry, bourbon și coniac, conferind produsului final o paletă bogată de arome și gusturi.
 3. Îmbuteliere: Romul este transportat pe cale maritimă din Panama la distileria noastră într-o concentrație de 74% alcool. Înainte de îmbuteliere, romul continuă să maturizeze. Condițiile de la pivnița din Prostějov diferă semnificativ de climatul din Panama. Heffron dobândește astfel caracterul său specific de la butoaie, pe care nu l-ar putea obține doar în Panama. Înainte de îmbuteliere, romul obține concentrația de alcool dorită de 38% sau 40%, la care își evidențiază cel mai bine proprietățile gustative.

Acestea sunt principalele etape de producție ale romului Heffron, contribuind la crearea unui rom deosebit cu arome și gusturi distincte.

ISTORIA BRANDULUI

Heffron este un brand de rom care își are originile în distileria din Las Cabras de Pesé din Panama, distileria parteneră a distileriei cehă Green Tree, cea mai veche distilerie din Europa.

Creatorul spiritual al brandului Heffron este maestrul amestecător Francisco Fernández, cunoscut și sub numele de "Don Pancho".

Heffron este un brand tânăr, care a fost produs pentru prima dată în 2019, cu ocazia centenarului călătoriei navei americane Heffron, care a transportat legiunari cehoslovaci prin Panama înapoi în patria lor. Romul aduce un omagiu tuturor eroilor care au arătat o curaj incredibil și hotărâre în lupta pentru libertatea pe care o avem astăzi în Europa.

"Familia" Heffron cuprinde acum 5 variante, dintre care 2 sunt romuri îmbătrânite și 3 sunt elixire de rom, fiecare oferind o experiență de gust unică. Poți descoperi paleta largă de tonuri de gust și arome savurând romul la temperatura camerei, dintr-un pahar în formă de lalea.

Review-uri Heffron Panama 10 ani Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: rom , rom panama , heffron , rom dark , rom 10 ani ,